Obývací pokoj s kuchyní

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Obývací pokoj s kuchyní

Příspěvekod Isaac Walker » 27 dub 2014 21:58

Ale jo, jenže colu do sebe leju od dětství místo vody. +zazubí se+ To už tak nějak nemá efekt. +pokrčí rameny, že se nedá nic dělat, bundu si od ní vezme a přehodí ji přes sebe, jen tak na holý tělo+ Jo, myslím, že mají adresu mýho hotelu kvůli kontaktu. +zamyslí se nad tím+ Obvykle nejsem natolik rozhozenej, abych nechával svoje oblečení jen tak povalovat po veřejných budovách. +zazubí se+ Jo, mám ji už dlouho. Koupil jsem si ji když mě povýšili na samostatnýho bystrozora. +usměje se+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 27 dub 2014 22:16

Tak to je pak ovšem poněkud problém. +zasměje se vesele a zlehka přimhouří oči, jelikož se jí líbí výhled, který jí poskytuje+ Tak to jsem odhadla dobře. +zazubí se+ No jo to jsou ty kouzelnický výtahy. Jsou divný co. +uculí se na něj pobaveně+ Vážně? A jak je to dlouho? +zajímá se zaujatě+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 27 dub 2014 22:38

jo,kafe naštěstí ještě funguje. +uculí se+ Otázka je, jestli by ji našli, mám pocit, že u nich v kanclu mají navrch složky. +zazubí se vesele+ Jo, ta magie je úplně divná. Asi jim nějak zdivočela. +zasměje se taky+ Pět let. +usměje se+ teda pět let mám samostatný stůl a samostatný případy. +opraví se+ Takže jsem vlastně pořád ještě ucho. +zazubí se+ Ale teď už tam máme i někoho mladšího, takže nemusím furt chodit pro kafe. +zasměje se+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 27 dub 2014 22:48

Co ale budeš dělat až přestane fungovat? +zajímá se pobaveně+ No to je jiná samozřejmě. Tak ještě že si se zastavil. +uculí se vesele+ Možná by s tím měli začít něco dělat. Ministerstvo a mají tam takovej bordel. +směje se+ Páni, to je pěkně dlouho. +pousměje se+ A celkově si u nich jak dlouho? +vyzvídá dál, když se opře o druhý futro a vesele se na něj culí+ Oni si neumí zajít pro kafe sami? +uculí se, jelikož jí nedochází jak moc je to u nich zvykem+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 27 dub 2014 23:04

no, ještě můžu přejít na energeťáky, a pak si budu muset prostřelit hlavu. +zazubí se+ To jim ale neříkej, je to organizovanej chaos. +uculí se na ni+ U nás to není lepší, pořád je co dělat, a na papírování pak není čas, tak se to jede nárazově. +usměje se+ Jo, taky jsem pěkně starej. +zazubí se+ Osm let. +poznamená, a na chvilku vypadá jako by na něco vzpomínal+ No umí, ale chodí pro něj vždycky nováček, aby se otrkal. +zazubí se+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 27 dub 2014 23:10

Proboha to nedělej. Byla by tě škoda. +zazubí se na něj nazpět+ Dobrá, ale někdo by je měl upozornit, že je to poměrně nebezpečný. +zasměje se+ Proč kolem toho všeho vlastně děláte takovýho papírování? +zajímá se pobaveně, když si představí zavalenýho stohama nevyplněných formulářů+ Ale prosimtě, vypadáš docela mladě. +zazubí se+ Páni, to je zatraceně dlouho. Gratuluju. +usměje se na něj vesele+ Jo takhle to je, tak to potom jo. Ale stejně by jim to neuškodilo, kdyby si pro něj zašli někdy sami. +zasměje se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 29 dub 2014 23:05

Máš pravdu, *blýskne sebevědomým úsměvem.* A taky je z toho spousta nepořádku, kdo by to pak uklízel, *zašklebí se.* To je jak lavina, začneš jedním malým dokumentem, pak se zjistí, že je potřeba kopie pro toho a tamtoho a už se to hrne a nakonec tě to zavalí. Nakonec máš kliku, když se ti podaří vyhrabat se z toho aspoň tak, aby ses mohla nadechnout, *prohlásí se smíchem. V tom mu zazvoní telefon.* Jo? *ohlásí se.* Jo, budu tam. Ok. *zavěsí a střelí po ní pohledem.* Musim jít, za hodinu musim bejt na ústředí a ještě mi zbývá pár ulic, *pokrčí rameny a zamíří ke dveřím.* Dík za tu večeři, docela bodla, *zazubí se a rukou si spokojeně přejede po břiše, čímž nevědomky poukáže na fakt, že rozepnutá bunda toho dost odhaluje.*
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 29 dub 2014 23:15

+obočí jí při jeho líčení papírování vyleze nahoru a jen překvapeně mrká+ Proboha... měli byste dostávat osobní asistentky, co by se o takový papírování starali a vy byste měli víc času na chytání zločinců. +zazubí se na něj vesele. nechá ho, aby si v klidu zatelefonoval a vrátí se do kuchyně, kde vyhrabe zavírací krabičku na bábovku, kterou nakrájí a naskládá do krabičky+ Je mi to naprosto jasný. Nebudu tě dál zdržovat ať to všechno stihneš. +pousměje se. pohled jí bezděky sklouzne k jeho dlani kroužící po jeho břiše, kde s ním setrvá déle než by bylo vhodné+ Hodláš děsit chudák spoluobčany a přitom nastydnou? +zazubí se na něj vesele, aby zamaskovala fakt, že si dovolila na něj chvilku civět+ A tady... +zavře krabičku a strčí mu jí do ruky+ ...slíbila jsem ti kousek tý bábovky. +uculí se vesele+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 30 dub 2014 00:45

Asistenku? *zbystří* to bych bral. Nějakou sexy slečnu tak kolem pětadvaceti... *v očích mu vesele blýskne.* Jenže to by strejček Sam musel vysolit nějekaj ten dolar navíc a to se ty lejstra budou dřív vyplňovat samy, *zakření se. Nad její poznámkou o nastydnutí napřed zmateně povytáhne obočí, ale pak sleduje její pohled ke svojí nahé hrudi.* Nojo, máš pravdu, *připustí, hrne se pro triko a cestou schodí z ramen bundu. Rychle ho na sebe hodí a vlhká látka okamžitě přilne ke kůži a rýsuje se pod ní úplně všechno.* Díky, nerad bych někoho pak křísil, *zazubí se a přehodí si bundu ledabyle přes rameno. Převezme od ní bábovku a kývne na znamení díků.* Tak zas někdy, krásko, *věnuje jí poslední odzborjující úsměv a je pryč.*
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 30 dub 2014 00:51

Že mi to hned nebylo jasný. +rozesměje se vesele+ Co ty víš i zázraky se dějí. +zazubí se na něj vesele a jen ho sleduje, jak na sebe natahuje ještě vlhký tričko, což jí poněkud donutí zapolikat, když mu látky přilne k tělu+ No, ne že by to takhle nehrozilo. +zamumlá si spíš sama pro sebe, když ho tak sleduje a musí potřást hlavou, aby z ní vyhnala všechny nevhodný myšlenky+ Něco mi říká, že to tak bude. +zasměje se vesele a vyprovodí ho ke dveřím. tiše za ním zavře a jen vykuleně kouká na tmavé dřevo a hlavou se jí honí všechny možný i nemožný myšlenky. raději nad tím potřese hlavou a jde si pro bábovku, aby se s ní složila u televize+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Chapel Street 38, London