Středozemě

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Středozemě

Příspěvekod Locke Lamora » 16 dub 2014 22:15

+pokračujou dál konzistentním tempem, a probírají přitom všechno a nic+ Třeba se tam dostaneš. Můžeš jít kam chceš ne? Nebo na tebe někdo doma čeká? +uculí se+ Moře je děsně boží ze břehu, a potom na volný hladině, když nedohlídneš ani na jednu stranu, je to ještě parádnější. Akorát si člověk připadá takhle malinkej a modlí se ke všem bohům, aby se na něj nepřestali usmívat. +poznamená+ To bys nám mohl ulovit nějakej ten oběd, abysme viděli, jestli nekecáš. +zasměje se, ale spíš si dělá srandu+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 dub 2014 15:26

Čeká tam na mě celá vesnice. +zasmeje se+ Není nás moc. Prptoze musíme držet spolu. Kdo by lovil kdybych odešel... +zauvazuje nad tím ale pak zavrti hlavou aby vyhnal z hlavy zbytečný představy+ No musí to bejt krasny. Vy asi hodně cestujete co? +koukne na ně+ Když něco potkáme tak klidně ulovim. +slíbí jim+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 dub 2014 16:20

To je pravda,malý komunity musí držet pospolu. +prikyvne, jakože o tom ví svoje+ je to úplně jak rodina. +usměje se,mrkne na wenai a napadne ho, co asi dělají parchanti, a že se mu po nich trochu stejska, i když by to v životě nepřiznal, zejména ne jim+ my... No, asi docela jo. Někdy. Tak různé, kam nás vítr zavane... +pokrcirameny+ ale taky máme svý lidi a svoje doma, a je hezký se tam vrÁtit. +usměje se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 dub 2014 16:51

+hranicar se rozhlidne kolem a tvář se mu potom rozjasni+ Taky to znám jednou jsem tu byl. Támhle. +ukáže jim+ Jsem honil srnu ale nedohonil. +zasmeje se že si z toho nic nedělá+ Kus odtud je pěkně místo na tábořiště dneska sme toho už ujeli dost nemyslite? +koukne na ně a Wenai začne rychle prikyvovat a souhlasit protože ji už pekelně bolí zadek+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 dub 2014 18:09

Jo, už mně docela bolí zadek. +zazubí se, a koukne po Wenai co ona na to, načež se musí uculit jak vehementně přikyvuje+ Tak nás veď. +přitáhne trochu koni uzdu, aby nechal hraničáře jet prvního. když dojedou na pěkný krytý místo, seskočí z koně, prohlídne si to tam a spokojeně kývne+ Dojdu naplnit vaky. +houkne na ně, když kousek za keřema uvidí potok, nechá tam ty dva rozbít tábor, a sejde dolu k potůčku+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 dub 2014 22:40

+konečně dojede do tábora a vděčně se sklouzne z koně, kývne na Lockeho, jakože jasně a začne sesedlávat koně, sváže jim přední nohy a začne chystat večeři a oheň+ Myslíš, že někde něco ulovíš, než se vrátíš do vesnice? +koukne na hraničáře tázavě, ten si k ní sedne na bobek a pomůže jí rozdělávat dřevo+ Pochybuju o tom. Vážně o tom pochybuju, i když bych se hrozně rád mýlil. +odpoví jí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 dub 2014 23:07

+Locke naplní všechny měchy novou vodou, sám se pořádně napije z dlaní, a když už tam je, tak si taky svlíkne košili a trochu se umeje, aby nesmrděl a nebyl celej od prachu, načež se obtěžkanej vrátí do tábora, a zajde napojit koně+ No, můžem ti nějak pomoct? +koukne na něj+ Já nevim, s pastma nebo něčím. +koukne po Wenai, jestli nemá nějakej magickej supersmysl pro lovení zvířat, o kterým se třeba jenom zapomněla zmínit+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 dub 2014 23:34

+Wenai má zrovna smysl akorát pro to, jak mu po tý kůži tečou pramínky vody a málem jí tečou z pusy sliny, takže jí chvíli trvá, než se vůbec vzpamatuje+
Můžeme nastražit nějaký pasti, ale mám pocit že to nepomůže. +zamračí se+ Ale jo. +zvedne se pak na nohy+ Nemá smysl propadat melancholii. Nějaký tady kolem nastražím. +začne tahat věci na ty pasti ze svejch sedlovejch vaků+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 dub 2014 23:52

+pohodí vlasama až zachytěj paprsky slunce, kapky vody se na něm třpytí jako démanty, a z kalhot vytáhne flašku nějakýho ultramužnýho šampónu se silou astronauta. Podívej se na něj, a teď na mně. Jsem na koni. pronese svůdně, a zavlní prsní svaly+
+přinese jim taky pití, a počká s oblíkáním než uschne, aby si nezmáčel košili+ No... tak budete asi muset začít s vegetariánskou stravou. +uculí se, a jde mu pomoct vázat oka a chystat pasti+ Horší to bude v zimě. +zamumlá, a pověsí nad oheň plechovej hrnec, aby si udělali nějakou polívku+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 dub 2014 00:33

+hraničář na něj udělá vyplašenej obličej+ Jakou? Proboha to ne. To myslím radši úřestěhujem vesnici pár set kilometrů na jih. +zauvažuje nad tím vážně a odejde do lesa chystat ty pasti+
+Wenai naleje do kotle vodu a začne teda dělat nějakou tu polívku, nejspíš bramborovou, z pár brambor, co jim ještě zbyli+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí