Ložnice

Společná domácnost Beatrix, Žanety a Kristiána

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Abruzzi

Re: Ložnice

Příspěvekod Beatrix » 29 pro 2013 18:19

Můžeš si dát klidně celý dopoledne...+podrbe ho ve vlasech+ No my...já bych asi zůstala tady a nachystala večeři a tak. Ani se mi nikam nechce a na oběd určitě skočijou do restaurace hned po bruslení...prý sou tu ještě nějaký akce pro děcka ve městě...takže záleží na tobě, jestli zůstaneš a pomůžeš mi, nebo pudeš s nima...

Z: Já du určitě hrát hokej! +prohlásí spokojeně a zahřívá si o ně ledový nohy+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 29 pro 2013 22:06

celej den chytat večeři? +koukne na ni+ no.. pomůžu ti jestli chceš. Vánoční procházku si pak můžem dát doma.. ve sněhu +pohladí ji po vlasech a dá jí pusinku na čelo+
Z: no ty seš jasná! +směje se+ hlavně si nic nezlom
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 31 pro 2013 22:26

Z: Nebooj!
B: No to sem zrovna nemyslela...+zamrká na něho+ Naložíme maso...dáme ho péct...aby bylo na večer hotový tak nějak..a mezitím..si můžeme třeba povíídat...+uculuje se+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 31 pro 2013 22:56

povídat? nebo.. povííídat? +pohladí ji po bříšku a zuzka si zatím odběhne hrát s hračkama+ Nemám donýst něco na snídani?
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Žaneta » 22 úno 2014 02:39

+Sice se jí podařilo dorazit, ale až pozdě večer a je úplně hotová, takže se jenom přivítá s Beou, pozdraví se střízlivějšíma - resp. těma při smyslech a jde si lehnout. No cestou do své ložnice narazí na havěť, která hledala Beu, ale spokojijou se i s ňou, takže se jí nasomrujou do postele. No sou měkoučcí a hřejou, takže jí to extra neva.+
„Miłość to takie coś sprawia, że nie ma litości. To jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią
po schodach...Wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty... Marzysz o tym, żeby się przewróciło,
bo będziesz mógł ją osłonić...."
Žaneta
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 23 dub 2014 00:23

+Po bouřlivým hledání vajíček, který skoval kolem a ve vile velikonoční zajíček děcka upadnou do komatu a dospělí ještě popíjijou a bavijou se až do noci. Po debatě na balkoně se bea zamkne do ložnice a sková se pod deku.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 30 srp 2014 15:44

+Vezme si den volno a stráví ho běháním po úřadech s právníkem za zádama, ale je jí to houby platný, takže večer se totálně duševně vyčerpaná -a taky dost vzteklá- vrátí sem, aby se jí furt někdo na mýtince nevyptával co se děje a mlátí ve sprše hlavou do zdi+ Hovada-sou to hovada! Jakoby šlo jenom o mě! Scheisse! +boxne rukou proti zdi, čehož hned zalituje+ Auuuu! Doprčiiiic! +rozbrečí se, sedne si ve sprše na zem a fakt netuší co bude dělat. Do toho jí venku začne zvonit telefon+ Sakra! +málem se zabije jak leze ven, ale telefon vytrvale vyzvání, takže to i stihne vzít+ Hm? +zbystří, protože slyší svýho právníka+ Jo? +úplně viditelně se jí uleví+ Ale to...no aspoň něco...jo...děkuju...dobrou noc... +položí to a chvilku kouká ven z okna, než se zhluboka nadechne, zase vydechne a vytočí číslo na Bärbel+ Ahoj, jen volám, že je to dobrý - všechny výplaty personálu pustijou...ne, zásoby ne, ale já to nějak zařídím. +pousměje se skoro optimisticky, jako by ji Bärbel mohla vidět+ Mhm, přijedu zítra, ahoj.
+Típne to a dojde si pro osušku. Sice ji napadne, že by si ráda dala horkou vanu, ale říká si, že to počká. Vezme si župan a vytočí Azziho číslo+ Potřebuju další obchody....já vím...nemám moc na výběr...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 09 říj 2014 16:56

+Žanie dojde do práce balík+

Všechno nejlepší k narozeninám!
B.

Obrázek
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Žaneta » 11 říj 2014 11:55

+nadšeně to rozbalí a hned jí píše+

díky za dárek! Na víkend přijedu, tak to všechno ochutnáme!
Ž.
„Miłość to takie coś sprawia, że nie ma litości. To jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią
po schodach...Wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty... Marzysz o tym, żeby się przewróciło,
bo będziesz mógł ją osłonić...."
Žaneta
Člověk

Předchozí

Zpět na Residence Italy