Okolí Winter house, pláž

Moderátor: Victoria

Re: Okolí domu

Příspěvekod Byron » 22 dub 2014 16:45

+rozhlidne se kolem až konečně uvidí to vycházející slunce. Trochu se nasteluje aby se mohli pohodlně dívat oba dva+ Je to krasny že jo? +pousmeje se na ní+ Díky žes mě vzbudila. +natáhne se a dá ji pěknou pusu a hlavně že spacáku nevylejza protože venku je strašlivá zima+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 dub 2014 18:14

+zachumlá se víc do tepla, a kouká na to s ním, trochu mhouří oči, pač jí svítí rovnou do ksichtu, ale usmívá se+ Jo, to je. +přikývne+ Ty seš taky krásnej. +dodá, vtiskne mu pusu na čelist, a dívá se s nímdokud slunce nevyleze až nahoru na nebe+ Chceš se jít dospat domů? +zamumlá, protože představa, že by měli vyllízt,ji poněkud děsí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 dub 2014 22:44

+po několika namáhavých přesunech a posunech a funění jí omotá ruku kolem ramen, aby jimohl objímat a koukat s ní na ten východ slunce+ Já už ti ani nejsem ospalej. +uculí se na ni+ Navíc je tu s tebou teplo a venku je strašlivá zima. To bysme zmrzli, kdybysme vylezli. +prozradí jí+ Musíme zůstat tady.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 dub 2014 23:12

Počkej... au.. ne musíš... no jo, tudy. +zazubí se, když se tam v tý kukle tam přesunuje, a párkrát ji u toho přilehne, chytne ho pod dekou za ruku, a čučí na ten východ+ Navždycky? +vyděsí se+ No... +zváží to jak je na něm namáčklá+ Umim si představit i horší způsob trávení věčnosti. +zazubí se, dá mu pusu, a opře se mu o rameno+ Víš, že nás můžu přemístit domů i se spacákem? +uculí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 dub 2014 23:37

Navždycky ne. +zazubí se na ni a olízne jí špičku nosu, když ho má tak blízko+ Ale určitě než se přijatelně oteplí. Chápeš. +zahýbe na ni významně obočím+ Fakt? +vyvalí na ni oči+ A to pak jako vylezem a už se k sobě nebudem tak parádně tulit? +vypadá z toho trošku zklamaně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 dub 2014 23:57

+nakrčí nos jak králík, když jí ho olízne, a za trest ho kousne do krku, ale jenom trošku, aby ho to nebolelo+ Jo tak. Takže jenom do července. +zazubí se, a polechtá ho pod spacákem na žebrech, když se nemůže nikam odkulit ani v tom stísněným prostoru moc bránit+ No, pak vylezem, a budem si dělat, co budem chtít. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 dub 2014 00:36

No tak jo, když chceš tak nás teda přemísti. +vyplázne na ni jazyk+ Když tak moc ode mě spěcháš. +polechtá ji zase na žebrech pro změnu on a pak čeká, kdy je teda přemístí a uvažuje, jestli se neocitnou třeba v jídelně na stole uprostřed snídaně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 dub 2014 01:20

Teda. +zavrčí mu do kůže nespokojeně+ Tos vůbec neměl říkat. +našpulí spodní ret+ Jen počkej, já tě... hned co mi přestaneš ležet na vlasech... já tě... +vymejšlí co nejhoršího by mu provedla, a přitom se pokouší dostat svoje vlasy zpod něj+ Já tě zalehnu! +informuje ho výhružně, a píďalkovitým pohybem se na něj pokouší překulit+ A máš to. +oznámí mu celá poněkud říčná z tý námahy, když se jí to povede, a když už ho tam tak hezky má u sebe, pořádně ho políbí+ Já od tebe nikdy nespěchám, abys věděl.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 dub 2014 15:35

+s potutelnym úsměvem ji sleduje jak na něj vymejsli ty věci a nenápadně ji ještě prilehne ty vlasy aby na něj nemohla a čulík se u toho jak mesicek+ Panebože! +zaheka+ Já jsem zalehlej ale úplně! +zasupi+ Celejma tvejma čtyřiceti kilama. +zasmeje se obejme ji a oplatit ji ten polibek+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 dub 2014 16:42

Ty máš ze mně srandu. +obviní ho, a pokusí se ho polechtat, pokousat a strašně zavraždit, nicméně to v tom těsným prostoru moc nejde+ Taky bych nás mohla přemístit rovnou do moře, a tam by ti určitě umrzlo něco důležitýho. +zazubí se, a dá mu pěknou pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house