Okolí Winter house, pláž

Moderátor: Victoria

Re: Okolí domu

Příspěvekod Byron » 16 dub 2014 21:36

+jenom pokývá hlavou, protože mluvit mu už dělá značný problémy, stejně jako udržet pořád stejný tempo, ale když i ona propadne orgasmu tak se o to už ani nesnaží, ještě několik přírazů a hlasitě zasténá, přirazí a udělá se do ní. Chvíli jen tak setrvá, hluboko v ní a u ní, přitisklej na její kůži a pokouší se vzpamatovat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2014 22:17

+ještě chvilku se proti němu pohybuje a zachytává poslední nitky slasti, dokud se neudělá i on. Pak ho jen tak obejme, aby ho u sebe ještě chvilku udržela, než z ní vyklouzne sám od sebe, a jen si tu chviličku vychutnává a zapamatovává, jeho teplo a tíhu na sobě, hladí ho po kůži a ve vlasech, jen tak líně a napůl bezmyšlenkovitě, usmívá se a nic neříká, pač už mu to stejně všecko dávno řekla, voní si k jeho kůži a nemyslí na nic, a je to tak parádní+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 dub 2014 11:14

+spokojeně a klidně u ní leží hladí ji po těle ale jen tak pomaličku a líně. Taky si to užívá sem tam ji vtiskne polibek na rozpalenou kůži. Po chvilce se z ní sklouzne ale lehne si těsně vedle ní a přitáhne si ji na sebe a zapálí jim jednu cigaretu aby si ji mohli predávať a druhou rukou ji hladí po paži+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 dub 2014 11:51

+ještě trochu oddychuje, a poslouchá, jak se jí tep vrací do normálu, potom se k němu přitulí, cigáro si od něj vezme a dává jim střídavě potáhnout+ Mám písek všude. +zazubí se na něj+ Ale myslím, že mi to stojí za to. +dodá s přimhouřenýma očima, vtiskne mu pusu, a jak odejde ta rozpálenost od předtím, trochu se do ní dá zima, tak jim přitáhne spacák+ Pustíš mě k sobě do spacáku? +uculí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 dub 2014 12:10

No ještě aby to za to nestalo. +pousmeje se a potáhne si z cigarety+ Tak když mi podas spacáku tak tě do něj pustím. +usměje se na ní a přitáhne si k sobě spacák a začne se do něj soukat a hned ji tam dělá místo+ pojď. +zve ji tam+ už jsem nám to tu zapiskoval nemusíš se bát. +zazubi se na ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 dub 2014 12:43

[quote="Byron"]No ještě aby to za to nestalo. +pousmeje se a potáhne si z cigarety+ Tak když mi pod

No jo, s tebou to dycky stojí za to+zahubí se a podá mu spacak, nasackuje se tam k němu a krouti se jak housenka než se jim povede se zapnout+ uh. No to bude teda zajímavý +zasmeje se, jakjsou tam nasobe naplacly jak v buritu, a radši se moc nevrti, položí domů hlavuna rameno,zavreoci a akoratposloucha moře+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 dub 2014 00:16

+soukat se tam s ní do spacáku a vrtí se u toho. Jak jsou na sobe namackly tak ji zašeptá do ucha+ To je těsnou co? +jen se uculuje. Pak se k ní jen tak lehce nakloní a voní ji k vlasum poslouchá šumění more a sem tam křik racku a divný zvuky+Dobrou noc kocko. +zašeptá ji potichu do vlasů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 dub 2014 00:43

Já bych se bejt tebou tak nekroutila. +uculí se na něj, proplete si s ním nohy+ Dobrou. +usměje se, dá mu pusu na kůži, a poslouchá jak se mu zpomaluje dech, jak šumí moře, kouká se na nebe, přijde jí to docela hezký, a za chvilku to taky zalomí. probudí se až brzo ráno, když nebe už úplně bledne a pomalu jí začne svítit do ksichtu. Chvilku se na to dívá a hřeje si studenej nos Byronovi o kůži, a pak mu pomalu přejede rty po rameni a začne ho nějak budit, extra něžně, aby nedostala do čumáku+ Hele, koukni. +uculí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 dub 2014 15:19

+zvuk more ho ke spánku ukoliba celkem rychle a za celou noc se asi dvakrát vzbudí protože se potřebuje otočit ale v tom stisnenym prostoru to jde pekelně těžko. Ráno spí jako špaček ale neplacne ji když se ho snaží vzbudit. Pomalu zamzoura kolem a usměje se na ni i když poněkud ospale+ Copak kocko? +zivne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 dub 2014 16:32

+zavrti sebou,pac je z ty poměrně nepohodlný polohy cela ztuhla, ale usměje se na něj+ teda hrejes fakt pěkně, to jo, ale příště si beru vlastní spacak. +zahubí se, musí se culit jak je kouzelne rozespalej, a dá mu pusu na nos+ koukni, sluníčko. +ukáže mu nosem, abynemusela vytahovat ruce z tepla+ víš jakjsi mi říkal, že bys někdy chtěl bejt ráno špatného vzhůru a vidět jaký to je, a.já jsem se ti smála. +uculi se+ no, něco na tom je. +připustí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house