Obývací pokoj s kuchyní

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Obývací pokoj s kuchyní

Příspěvekod Isaac Walker » 16 dub 2014 23:58

Jako třeba? +pozvedne obočí vyloženě zaujatě+ Tak to je potom kříž. +připustí vesele+ To chce najít víc přátel, pak se vždycky někdo najde. Ne že bych v tomhle měl nějak extra praxi. +zazubí se+ To je pravda, ale dvakrát naproti se tomu chodit nemusí. +uculí se, a zvědavě otevře okno, aby si sáhl na déšť. venku je sice chladno, ale tím příjemným osvěžujícím způsobem, vzduch voní deštěm, tak si sedne víc bokem na parapet, aby viděl ven, hold má to hlídkování v krvi, vytáhne z kapsy papírky a tabák, a několika zručnými rychlými pohyby si ubalí cigaretu, ale ještě ji nezapálí, jen si ji protáhne pod nosem a zastrčí za ucho+ Já myslím, že příjemný věci v životě by se měli vychutnat. +pousměje se takovým zvláštně smyslným úsměvem+ Spíš do krvava. Tak medium-rare.
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 17 dub 2014 00:10

Udělat někoho šťastným třeba. +pokrčí rameny, ale moc se jí to nechce rozvádět, takže raději scedí brambory a chvilku dělá, že tam není+ To mi povídej. +zasměje se+ Jo ono se to lehce řekne. +zašklebí se na něj vesele+ To jo, ale kdybych měla uvažovat o tom, co se mi venku může stát, tak vůbec ráno nevylezu z postele. +zazubí se a vážně ho po očku sleduje, a když si všimne že se na něj dívá, jen se pousměje a stočí pohled zpět k masu na pánvi, ale oči jí pořád jedou zpátky. je to nezvyklý pohled, ale něčemu v ní se zamlouvá, navíc na něj se docela dobře dívá. líbí se jí, to více méně ani neskrývá+ Na tom něco bude, ale když ti práce nedovolí jinak. +pokrčí zlehka rameny a pousměje se+ Dobře. +pokývá souhlasně hlavou a důkladně se soustředí na maso, které opeče z obou dvou stran a tak akorát včas si vyndá dva talíře a maso na ně z pánve sundá+ Dáš si k tomu víno nebo v práci nepiješ? +zazubí se na něj, když začne nandavat brambory a zamíří s talíři k jídelnímu stolu+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 17 dub 2014 14:34

To není zneužívání. +poznamená potichu, a vyhne se jí pohledem, chvilku si jen tak bezmyšlenkovitě hraje s korálky co má na krku, a pak to nějak setřese+ No jasně, člověk se kvůli tomu nemůže zamknout doma, ale zbytečně hazardovat taky není potřeba, zvlášť v období jako je tohle, kdy je dobrý zvýšit opatrnost. +uculí se, a podvědomě shlídne na ulici, aby to zkontroloval, a musí se usmát, když maso začne vonět+ Přiznávám, že mi dělá trochu potíže si v tom všem občas najít chvilku na ty nutný věci, jako je najíst se. +zazubí se+ Ne, pít bych vážně neměl. +zavrtí hlavou, a tak nějak automaticky jí vezme z rukou talíře a příbory, aby aspoň prostřel, když už se celou dobu fláká+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 17 dub 2014 17:47

Tak záleží na situaci, na tom druhém a pohledu třetí osoby. +pokrčí zlehka rameny a velmi pečlivě se věnuje přípravě masa, aby ho náhodou nespálila+ Vyrůstala jsem v horším prostředí než je čtvrť ve které řádí sériový vrah. +pokrčí zlehka rameny, když se tak zamyslí nad tím kolik nebezpečných osob se kolem ní od dětství pohybovalo+ NA na spaní taky co... že mě to vůbec nepřekvapuje. +zavrtí nad tím s úculem hlavou+ To je tak akorát si uhnat vředy. Z nemocnice nikoho nechytíš. +zamračí se a jen překvapeně zamrká, když jí vezme z rukou talíře, aby sám prostřel, ale nechá ho+ Dobře, tak v tom případě si zahraju na barbara a dám si colu. +zazubí se vesele+ Dáš si taky nebo raději něco jinýho? +zajímá se, do alkoholu ho nenutí, když v práci nemůže a nalije mu o co si řekne, než se posadí ke stolu+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 21 dub 2014 13:32

Já myslím, že záleží hlavně na tom, jak to vnímáš ty. +pokrčí rameny a usměje se+ V Brooklynu? +zazubí se vesele+ Spánek je pro slabý. +zasměje se+ Ale když děláme velkej případ nonstop, dostaneme pak pár dní nařízenýho volna na odpočinek. Asi abysme si pak neprostřelili nohu při čištění zbraně. +zazubí se+ Vyrůstal jsem v Americe, můj trávicí trakt něco vydrží. +zasměje se vesele, a posadí se ke stolu+ Jo, cola je fajn. +přikývne, počká než si taky sedne, a teprve pak se chopí příboru+ Dobrou chuť. +popřeje jí ještě, a pak se odmlčí, poněvadž do sebe sází jídlo jako kdyby tejden nejedl+
Isaac Walker
Mág

Re:

Příspěvekod Neferet » 21 dub 2014 14:30

No to asi jo, pokud do toho nestrká nos někdo třetí. +pokrčí zlehka rameny, než se pousměje a raději to nechá být+ V Brooklynu? +zamrká trošku zmateně, než jí to secvakne a dojde jí o čem je řeč+ Jo dalo by se to tak i říct. Na dost podobném místě. +pousměje se a souhlasně pokývá hlavou+ No jo zmrzačení byste byli nadřízeným k ničemu. +zasměje se+ Vy máte klasický střelný zbraně? +zajímá se zvědavě+ No to doufej, jinak si jednou užiješ super diety. +zazubí se na něj vesele a usadí se naproti němu+ Dobrou chuť. +popřeje mu také a chopí se příboru, ukrojí si nejdřív kousek masa a jak ho žvýká zaujatě ho sleduje, jak do sebe hází jedno sousto za druhým+ Zdá se, že si nemusím dělat starost s tím, jestli ti chutná. +zazubí se na něj vesele, ale její talíř nezůstává pozadu a za chvíli v ní zmizí polovina porce pomalu bez jediného mrknutí oka. sama má pořádnej hlad+ Kdyby si chtěl náhodou přidat, tak stačí říct. Masa i brambor je dost. +pousměje se potěšená, že mu zřejmě chutná+
Neferet
VIP Member

Re: Re:

Příspěvekod Isaac Walker » 22 dub 2014 18:27

No, to si pak ten třetí může... trhnout nohou. +opraví se na poslední chvilku+ Tak to ti nezávidím. +zazubí se vesele+ Takže jsi taky z Ameriky? +koukne na ni přes skleničku+ Jo, už takhle je nás na útvaru málo. +svraští obočí, ale pak to setřese+ Jo, taky. +přikývne+ jednak dost často musíme předstírat, že jsme policajti, a mudlové něco takovýho očekávají, a pak taky... no, někdy čaroděj nečeká, že na něj vytasíš pistoli. +zazubí se+ Ále, já jsem v klidu. +mávne rukou+ My co vyrůstali na fastfoodech máme kachní žaludky. +uculí se+ No, promiň. +zazubí se rozpačitě,a na chvilku zpomalí a stoluje slušně, ale jak se zamyslí, zas to v němmizí jak němci do krytu+ Je to moc dobrý. +zazubí se,když zrovna chvilku nemá plnou pusu+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 22 dub 2014 18:41

+zvedne zvědavě obočí, když tak hezky spustí a sdělení tak hezky opraví, až se vesele rozesměje+ Já sobě taky ne. +zavrtí s úculem hlavou+ No... +protáhne trošku rozpačitě, jelikož si moc dobře uvědomuje, že když bude souhlasit, tak bude lhát a to se jí moc nechce, ale na druhou stranu řekněte cizímu člověku, že jste původem z jiného světa, než je ten jeho+ ...většinou tvrdím, že jsem z Austrálie. +pokrčí nakonec zlehka rameny a najednou se moc pečlivě věnuje krájení masa a následné žvýkání+ To je to tak neoblíbené povolání? +zvedne mírně zvědavě obočí+ Tak to pak musí být skvělý překvápko. +rozesměje se, když si představí jak čaroděj překvapené čučí na mudlovskou zbraň+ Ne, ne, mě to nevadí. +zasměje se a zavrtí hlavou+ Jsem ráda, že chutná. +pousměje se trochu víc měkce+ Vážně nechceš přidělat? +ujišťuje se s úsměvem, když ho tak zaujatě s úsměvem sleduje+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 22 dub 2014 23:23

Tvrdíš, jo? +uculí se, ale když o tom nechce mluvit, tak do toho nešťourá, sám má pár kostlivců ve skříni, kterým by se radši vyhnul+ Neoblíbený... no, spíš má každej poněkud romantický iluze, o který brzo přijde. Kromě toho to není moc práce, co by dávala prostor rodinnýmu životu. +pokrčí rameny+ Dlouhý služby, noční služby, hlídkování, papírování, nemluvě o riziku, že tě někdo sejme. Manželky to obyčejně nenesou moc dobře, a dětí u toho člověk taky moc nevychová. +pousměje se, a nacpe si do pusy brambor+ Já si kdyžtak přidám, až dojím. +mávne rukou, a zapije to kolou+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 22 dub 2014 23:36

Zatím si nikdo nestěžoval. +zazubí se na něj a výmluvně pokrčí rameny+ Romantický iluze o tom býti Bystrozorem? To jde dohromady? +vytáhne obočí pobaveně zatímco se chopí skleničky, aby chvíli upíjela coly+ Jo slyšela jsem, že některý manželky tíhnou k tomu, aby jejich muž spolu s rodinou byl v bezpečí. Ale neříkej mi, že nemáš ani přítelkyni? +zazubí se na něj vesele+ Tipla bych si tě na někoho tam od vás... +samozřejmě myslí Bystrozory, když ho sleduje s přivřenými očima ve kterých jí vesele svítí+ V pohodě... jako doma. +usměje se na něj a výmluvně zašermuje ve vzduchu nožem, než se dá do poslední čtvrtiny svojí porce+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Chapel Street 38, London