Obývací pokoj

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Neferet » 14 dub 2014 23:57

Pokud se ona bude držet od té mé. +pokrčí výmluvně rameny a samozřejmě myslí jejího bratra ne jí samotnou+ No ne že by tu teď byl zrovna nějaký hluk. Ale je to příjemná změna, když člověk ví, že v baráku není sám. +pokývá souhlasně hlavou+ Jo tak trochu. +zasměje se+ Asi hledám další důvody proč tu zůstávat déle. Měla jsem pocit, že poznávání velkých měst by mohlo pomoc. +zazubí se vesele+ Nejsem si jistá jestli on si nenašel spíš jí. +zasměje se+ A rozhodně bych před ním neprohlašovala, že je něčí mazlíček. Mám takový pocit, že to by se nelíbilo žádnýmu chlapovi. +zavrtí nad tím vesele hlavou+ Ale ne, nezdržuješ. Teď by mohl být chvíli klid tak den s trochou štěstí dva, než pro mě zase pošlou. +pokrčí zlehka rameny+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Victoria » 15 dub 2014 19:27

+zamračí se, pač otevřený výhružky jsou jí dost proti srsti,tak už radši nic neříká+ Jo, já taky vždycky radši měla spolubydlícího, přišlo mi to lepší. +přikývne+ Nemusíš hledat důvody, prostě zůstaň tam kde se ti chce bejt. +pousměje se+ Mně města vyhovujou. Mám ráda ten cvrkot. +přikývne+ Ale od toho se umíme přemisťovat, žejo. +zazubí se+ tak hlavně že našli jeden druhýho. +usměje se+ No líbit se jim to nemusí, ale to je tak maximum co s tím můžou dělat. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Předchozí

Zpět na Sídlo Darktor