Pokoj č. 10 - Miss Victoria Winter

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj č.10

Příspěvekod Victoria » 10 led 2013 16:27

Já už si někoho na úklid seženu, neboj se. +zasměje se a pak trochu zvážní+ Budeš tam za mnou jezdit, viď? +koukne na něj trošku vyplašeně+ Budem spolu chodit nahatý po baráku, tancovat na stole a pokřtíme každou místnost. +mrkne na něj rozpustile+ Hmmm, mnohem lepší +zavrní a uculí se a hladí ho rukama po zádech+ Koukej jak mám studenej nos. +zasměje se, zaboří mu ho někam ke klíční kosti do tepla a vdechuje Byronovu vůni+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 led 2013 17:32

No jasně, ale ty musíš jezdit sem za mnou taky. +zasměje se a pohladí ji po vlasech+ Ty jo, ten by chtěl fakt zahřát, ukaž. +v tu chvíli jí nos olízne a pak znovu a zachechtá se+ Už je to lepší? +směje se, sesune se jí do klína a zapálí si cigaretu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 led 2013 17:46

To víš že jo, budeš mě tu mít nakýblovanou až tě to bude mrzet. +zasměje se+ Asi mi upadne. +prohlásí dramaticky na téma svýho nosu a krčí ho jak králík, když jí ho Byron olizuje. Opře se zádama o zeď a probírá se mu prstama ve vlasech, sem tam si malinko cucne tequily+ Jé, dej mi taky. +zaškemrá, když si Byron zapálí, ohne se k němu, přitiskne svoje rty na jeho a nádechem mu z pusy vysaje trochu kouře+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2013 12:01

+foukne jjí kouř do pusy ale pak jí dá i vlastní cigáro+ Na. +usměje se na ni a odpálí jí ho+ Chodíš ráda na plesy? +zeptá se jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2013 15:49

+prožene si plícema trochu dehtu a dává pozor, aby jí neodpad popel Byronovi na hlavu+ Na plesy? No to záleží na tom s kým. +uculí se+ Bývá to tam hezký, ale pak se další tejden kurýruju z hopsání na podpatkách. A tancuju naprosto tragicky. +přizná se+ Ty tam chodíš rád? +nějak si ho neumí představit při waltzu+

+ozve se zaklepání na dveře+ Pokojová služba! Máte tady poštu. +zavolá někdo za dveřma+
Tak mi jí šoupněte pod dveře, prosím! +křikne na pokojskou, natáhne ruku a přivolá si dopisy k sobě, aby nemusela vstávat+ Ne, ne, reklama, účet, banka, pozdějc, katalog... +probírá se hromádkou a odhazuje papíry do kouta+ Hele, srdečně mě zvou na slavnostní otevření Galerie Lafayette. +vykulí oči nad pozvánkou+ Dress code 1930s. No to teda fakt nevlastním. +zavrtí hlavou+ Ty víš, o co jde? +koukne na Byrona+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2013 17:27

Jo, ale já tam netancim. Většinou se hejbu ve svým vlast.im rytmů. A je tam dost jídla i pití.
Ukaž? +vezme do ruky pozvánku a přečte si ji+ aha tak tam musím. Pokud mě mé zkušené oko neklame tak to má na triku ta samá Lafayettova co vlastní tenhle hotel. Mluvila o necem takovým už tři měsíce. Ale nějak si pospíšila... Podle všeho to bídě příjemnější malej mejdan. Swingujes? +zazubi se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2013 17:38

Ty chceš jít na nějakej ples? +koukne po něm podezíravě+ Tak to by mohlo bejt pěkný. V umění se teda dvakrát nevyznám, ale mám ráda impresionisty. Ty by tam mít mohli ne? +uclí se+ No jasně že swinguju, v tom jsem nepřekonatelná. Akorát to vypadá jak maorský oslavy jara křížený se záchvatem epilepsie. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2013 18:07

No, teď někdy by měl bejt tradičký zimní ples. +zapřemýšlí kdy, ale nevzpomene si+ Super, tak půjdeš se mnou? +koukne na ti tázavě+ Zaswingujem si.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2013 18:12

To je vlastně pravda! +vzpomene si, jak ji na něj Styx zvala+ No jo, na ten taky nemám šaty. +povzdechne si a předem se děsí představy nekonečnýho nakupování oblečení+ Hele, to mě jako zveš na rande? +mrkne na něj a culí se+ Jasně že s tebou půjdu. +skloní se k němu a lípne mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2013 18:31

No to tě jako zvu na rande. +prikyvne a culi se+ Ale jenom jako. +když mu to odsouhlasy tak zasyci+ Yes! +a udělá machrovsky gesto+ To bude paráda. +napije se z flašky a pořádně+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje