Okolí Winter house, pláž

Moderátor: Victoria

Re: Okolí domu

Příspěvekod Byron » 02 dub 2014 21:53

Já jsem vždycky a za každých okolností úplně normální. +zazubí se na ni+ I když venším svýho jednorožce. +osvětlí jí to ještě+ Tak co? Jdeme ještě jednou, nebo si dáme ty maršmeláky? +usměje se na ni, potom co ten oheň znovu přeskočí a ještě tam šoupne větev, aby to nezhaslo úplně, když přes to tak lítaj+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 dub 2014 22:20

Ty máš jednorožce! +vydechne unešeně+ Já sem dycky chtěla souložit na jednorožcovi. +zazubí se na něj, skočí s ním znova, a pak si klekne k ohni+ Já myslím, že už určitě budou. +přikývne, rozvalí se k němu do písku a podá u klacek aby si mohl nějaký sundat, užívá si jak jí to zalepuje pusu, a poněkud ztěžka žvejká+ Bohí. +zahuhlá na něj s plnou pusou, a spláchne to pive.+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 dub 2014 23:07

Tak to jako bacha. +zvedne varovně prst+ Na panu Vločkovi se souložit nebude, on má jemnou duši a ještě by se mohl vylekat. +vykulí na ni vážně oči, aby si jako s panem Vločkou nic nezačínala, vezme si klacek, poděkuje jí a jeden si dá do pusy, chvíli s tím maršmelákem zápasí a není jasný, kdo vyhraje ale nakonec to zvládne a dá si další ho+ Jo jo. +přikývne v mezičase+ Umíš vařit parádně!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 dub 2014 23:27

To je úplně nejvíc parádní jméno pro jednorožce. +zazubí se+ Ale já jsem ještě nikdy na jednorožcovi nesouložila. +udělá na něj oči+ Ubalíš nám něco na dobrou náladu? +usměje se na něj, a posune se blíž k ohni, aby si vzala dalšího maršmelouna. natáhne se na záda do písku, ožírá lepivý bonbóny, a uculuje se na nebe+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 dub 2014 23:50

Ubalim. +usměje se na ni+ A když si vezmeme něco silnějšího, tak možná přijde i pan Vločka. +zazubí se, nahne se nad ni a políbí ji a pak už si sedne a jme se balit, udělá jim to silnější, aby to tam trochu rozjeli a mezi tím si strká do pusy maršmeláky, takže je ten joint trochu ulepenej, když jí ho podá+ Odpal to. +Zahuhňá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 dub 2014 00:13

A ty máš něco silnějšího? +koukne na něj zaujatě+ Jako nějaký prášky? Nebo tak? +poklepe si na nosní dírku+ Tak jo, pak se seznámím s panem Vločkou. +zazubí se, vezme si od něj brko, odlepí od něj prst, a odpálí ho hořící větvičkou z ohně, pak se zas natáhne na písek, a vyfoukne kouř nad sebe+ Tyjo. +vykulí trochu oči, když se jí to prožene plícema+ Ty na nás teda nešetříš. +zazubí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 dub 2014 00:30

Mám, ale míchat to nebudem. Bůh ví s kým bysme se seznámili pak. +pousměje se a vezme si od ní brko a taky si potáhne+ No jasně, že ne, však už nejsme žádný zelenáči, ale staří mazáci, co už to umíme. +podá jí ho zpátky a pohodí vlasama+ Podáš mi další maršmeláky?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 dub 2014 00:53

Ale bylo by to určitě děsně zajímavý. +zazubí se vesele+ No to jo. Já si někdy připadám děsně stará. +uculí se, jednou rukou potahuje z brka a druhou ho chytne za ruku+ Hele, támleto vypadá jak hořící chobotnice. +ukáže mu na nebe a prstem pospojuje hvězdy, zatímco vyfukuje kouř, a trochu se jí motá hlava, ale tak příjemně, a palcema kroutí v písku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 dub 2014 01:14

Jo, to jo. +přikývne pomalu+ Tak si možná něco dáme a uvidíme. +uculí se na ni+ A támhle... +ukazuje na nebe+ Támhle je rozdrobenej toust. +ukáže na skupinu hvězd+ To je úplně jasný. +zamumlá a strčí si do pusy hrsty maršmeláků, že je sotva sežvýká+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 dub 2014 01:27

Tak jo, uvidíme potom. +uculí se na něj+ Jo, ten je jasnej. +přikývne+ Támhle vedle přiškvařený slaniny a obrácenýho deštníku. +zazubí se, a vtiskne mu pusu na hřbet ruky+ Hele, hele. Umíš hrát tu hru? Chubby Bunny. To si strčíš do pusy maršmeláka, a musíš to říct, Chubby Bunny. a pak přidáváš dycky dalšího maršmelouna, a řekneš to znova, a vyhraje ten, kdo si nacpe do pusy nejvíc bonbonů a ještě to dokáže říct. +zazubí se, a hned to jde zkoušet.+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house