Středozemě

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Středozemě

Příspěvekod Locke Lamora » 28 bře 2014 23:03

Já myslím, že si poradíme. +zazubí se vesele, a nechá koně klusat na volno, když už jsou od města docela kus+ No horší než nečekaný přepadení drakem to snad nebude. +uculí se na ni, a zavejrá taky do pergamenu+ Možná by to bylo kratší kdybysme tady sjeli a pokračovali mimo cestu. Moc se klikatí, vzdušnou čarou to bude rychlejší. +poznamená+ A když nepřijedem po hlavní cestě, nebudou nás tam tolik čekat. ať už tam čeká cokoliv. +zasměje se+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 bře 2014 23:42

Jo, +zasměje se+ Až na dalšího draka. +mrkne na něj vesele+ Hm... ukaž? +koune do mapy a chvíli ji studuje+ A jseš si jistej? Nerada bych spadla do dalšího průseru, nemluvě o tom, že tam asi budou skřeti a když ne skřeti, tak další potvory. +koukne na něj s obavama+ Cesty jsou aspoň trochu bezpečný. Hlídají je a tak. +koukne na něj, jako co on na to+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 bře 2014 00:00

No aspoň už s ním budem umět zacházet. +zazubí se+ Můžeme jet po cestě, ale mám takovej pocit, že skřetům jsou nějaký hlídky šumák. Trochu moc se tu rojej. +zamračí se+ Nemluvě o tom, co vlastně ty cesty hlídá. +uculí se+ Něco mi říká, že bych to fakt nerad potkal. +zazubí se na ni+ Na druhou stranu se aspoň nemusíme bát, že zapadnem do bahna. +připustí+ Tak pojedem dneska po cestě, a když to bude blbý, tak sjedem. +navrhne+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 bře 2014 00:11

Tak jo. +přikývne s úsměvem+ To se mi líbí, uvidíme, jak se to vyvine. +pokýve hlavou a vydá se spolu s Lockem po cestě na východ, cesta je to dlouhá a krušná a křivolaká, ale taky poměrně nudná, kolem je les, ale nevypadá to, že by tam žilo něco velkýho, nebo aspoň nic většího než zajíc+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 bře 2014 00:41

Jo, to je moje heslo. +zazubí se, vyrazí s ní bok po boku cestou k východu, a jak slunce postupuje po obloze, začne se jim opírat do zad+ Teda tady je to skoro mírumilovný. +poznamená, a podvědomě si hraje s uzdou, protože se začíná nudit+ Povídej mi něco, nebo usnu, spadnu z koně, a rozbiju si lebku o šutr. +zazubí se na ni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 bře 2014 18:30

Ale prdlajz usneš. +zasmeje se vesele+ Ještě jsem neviděla nikoho kdo by na koni usnul. A co bys chtěl abych ti vyprávěla? +zeptá se ho zamyslene+ měli bysme už pomalu začít hledat nějaký dobrý místo na spaní. Něco kde bye se mohli schovat. +rozhlidne se kolem a za sebe a chvilku tam patra očima a tváří se zamracene. Ale nic neříká a jede dál+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 bře 2014 22:19

A jak to dělaj takový ty poslové nebo kočovníci? +uculí se+ Ty prej v sedle i souložej, psali to v knihách. +zazubí se na ni a zahýbe obočím+ Třeba tam? +ukáže jí na takovou prohlubeň za kopečkem,kam není z cesty vidět, a dají se tam schovat i koně, pomalu tam zamíří, a když tam dorazej, seskočí z koně, a nedá jinak než že jí pomůže z toho jejího, natáhne k ní ruce, a nechá si ji sklouznout dolů po těle+ Nemrač se. +pošeptá jí potichu do ucha, přejede po něm rty, a políbí ji na krk zrovna na to správný místečko+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 bře 2014 23:00

V knihách, jo? +uculí se na něj a chvíli si představuje, jak by asi souložili v sedle a jakou techniku by zvolili+ To si teda představit neumim. +přizná nakonec a koukne k dolíku, kam ukazuje+ Třeba tam. +přikývne a zamíří tam taky, nechá si pomoct z koně a pak se na Lockeho usměje+ Já se vůbec nemračím. +zasměje se potichu a trochu zrychleně začne dýchat, když ucítí jeho rty na krku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 bře 2014 23:39

No to si piš. +zazubí se na ni+ Já taky nemám páru, jak to technicky probíhá, ale prej to jde. +uculí se, a jelikož koně jsou poslušný a nikam nezdrhnou, neobtěžuje se s přivazováním, a rovnou ji chytne za boky a donutí ji zacouvat ke stromu, o kterej ji opře+ No to je dobře. +přikývne, a olízne jí to místečko, polaská ho rty, přitiskne se na ni tělem, a trochu se o ni otře+ To by mě to tiž fakt nepotěšilo. +zazubí se jí do kůže, vystoupá jí rty po hrdle nahoru, a konečně ji pořádně políbí, rukama se jí zajím dobývá pod triko, a sevře ňadra do dlaní+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 bře 2014 00:27

+couvá, trošku se podiví, ale jinak se jen uculuje a zubí, opře se o strom a spokojeně se od něj nechá olíbávat a ani se nepokouší zastírat, jak jí to dělá dobře a že je spokojená a že se jí zrychluje dech. Oplatí mu jeho polibky a líbá do dál a dlaněmi ho hladí po pažích a ramenou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí