od Cairo » 26 bře 2014 21:40
Vážně? *nakloní hlavu na stranu.* To by mě zajímalo, co bys říkal, kdybych se tak vydala do města, *popichuje ho vesele. Vyjde z koupelny a za pár vteřin se vrátí s hůlkou.* Trošku to tu vysušíme, než ta voda začne prosakovat podlahou a kapat v jídelně ze stropu. Nelekni se, *varuje ho, načež vsloví kouzlo, které rázem vysuší podlahu, kobereček před vanou a dokonce i Garettovi nohy, protože se pořád motá v koupelně. Pocitově je to skoro jako závan teplého vzduchu, nic nepříjemného.* Tak, a je to, *spokojeně se usměje a zamíří skrz ložnici do šatny.* To nevím, nekoukala jsem, na kterou světovou stranu jdu, *odpoví, zatímco se obléká do pohodlných šatů, ve kterých chodí na lov. Vypadají jako něco mezi hystorickým, elfským a moderním modelem a jsou v tlumených přírodních barvách. Ještě si stahne pramínky vlasů na spáncích dozadu, vezme si nátepník a popadne toulec se šípy.* Tak, já jsem připravená, *oznámí, když se objeví zpátky v ložnici, hodí tulec přes rameno a hůlku zasune do speciálního úchytu na něm.*