Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Victoria » 23 bře 2014 21:28

To je fakt. +zazubí se, a přivoní se mu ke krku, než to jde dodělat, trochu se tam motají přes sebe, ale akorát se tomu uculuje+ Měli bysme to dobře promíchat. +poznamená jen tak úplně mimochodem, když do tý marinády nacpou úplně všechno možný, a hlavně dost oleje, a pustí se do misky prstama, tře ty přísady dohromady o stěnu misky a taky o jeho prsty, patlá se tam v tom jak malá holka v blátě, a za chvilku už spíš jen tak hladí jeho ruce, než že by něco míchala, klouže prstama přes ty jeho, děsně soustředěně, a usmívá se pro sebe+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 bře 2014 21:50

+jen se uculuje a trochu zezadu se k ní tiskne a hladí ji tváří o tvář a patlá to tam zas po jejích prstech+ My budeme smažit naše ruce? +poznamená po chvíli s úsměvem, vytáhne její prsty z misky, otře je a pak je trochu olíže, jen se u toho uculuje a konečně dá do toho oleje to maso+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 bře 2014 22:21

Nebudem. +zašklebí se na něj přes rameno+ Já na tebe jenom ráda šahám. +uculí se trochu, a s přimhouřenýma očima se kouká, jak jí olizuje prsty+ Tak jo, jdem vařit. +zazubí se, pohoní to maso v marinádě, a pak ho šoupne na pánev, umyje si ruce a osuší snubák, opře se o linku, a dívá se, jak to tam prská, v půlce je obrátí i na druhou stranu+ Jak moc to chceš udělat? +zajímá se, a vyndá talíře+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 bře 2014 22:50

Jenom tak trochu, jako skoro medium. +oznámí jí s naprostou přesností, vytáhne hranolky, otřepe z nich olej, aby nebyly mastný a rozdělí jim je na talíře a doce stejně a jde nachystat omáčky a chilli pastu a hnedka jde šmírovat to maso, aby nebylo náhodou udělaný moc+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 bře 2014 23:35

Tak já to zkusím trefit. +zazubí se a nechá tam ten jeho jen tak ošlehnout aby se zahřál. Svůj tam nechá o chvilku dýl, a pak je dá odpočitnout, aby došly na tu správnou dodělanost. Donese jim je na talíře, a usadí se ke stolu+ Vidíš, jak jsme šikovný. +uculí se na něj, dá mu pusu, a pustí se do toho+ Pak bysme mohli někam vyrazit. Třeba. +koukne na něj s plnou pusou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 bře 2014 00:08

No my sme nejšikovnější. +prohlásí úplně samozřejmě a přikývne a políbí ji, načež zasedne ke stolu a dá si na maso kus chilly pasty a pustí se do toho, až se mu od pusy kouří a za ušima se mu dělají boule+ No, to bysme mohli. +přiývne+ A už máš vymyšlený kam, nebo to je aktuální nápad? +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 bře 2014 00:27

Nechceš to víc dodělat? +kouká tam na to jeho krvavý maso, a užírá hranolky. ochutná si trošku tý jeho chilli pasty a málem jí vypadnout voči, takže to radši jí samotný+ No, to je jedno. Můžem do kina. Nebo na pláž, vykopat díru v písku a udělat tam oheň, opíct si maršmeláky a spát ve spacáku na pláži. Nebo někam do klubu pít a tancovat. Ale někam bych vypadla, chytá mě tu ponorka. +usměje se na něj, a namočí si hranolku do kečupu, přičemž pokecá ubrus+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 bře 2014 01:17

Ne, ne. +zavrtí hlavou+ To se dodělá tím pálivým chilli. +zazubí se na ni a zají to těma hranolkama+ No já bych šel na tu pláž, můžeme se tam povalovat a sestřelovat racky prakem. +zazubí se na ni+ A venku už je fakt hezky. +kývne k oknu+ A budeme souložit na pláži a mít spacáky samej písek. +zazubí se na ni vesele a zamrká+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 bře 2014 01:38

No mě by to dodělalo určitě. +zazubí se vesele, a omáchá si maso v omáčce+ Jo, není to na žádnou velkou opalovačku, ale už je pěkně teplo i večer. +usměje se+ Dáme si chladit pivo do moře, a možná že tam i vlezu. +uculí se na něj+ ale to budu mít písek všude. +zaksichtí se vesele+ Pustíš mě k sobě do spacáku? +zahýbe na ně obočím, a průběžně si strká do pusy hranolky+ Na mě tady ty zdi nějak padaj. +zabrblá do talíře+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 bře 2014 20:22

Ale když si dáme pivo do moře... +koukne na ni zamyšleně+ Nebude pak slaný? Já si myslim, že mi pak přijde slaný. +zauvažuje nad tím+ Já budu mít taky písek všude, kočko, to neva. +zasměje se+ Jak padaj? +poplašeně se rozhlídne kolem+ Tys měla nějaký metamfetaminy? +vytřeštěně se na ni podívá, načež mu dojde jak to myslí+ Jo tááák. +přikývne+ Neboj kočko, to zaženem. +natáhne se a pohladí ji po ruce+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house