Pokoj č. 10 - Miss Victoria Winter

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj č.10

Příspěvekod Victoria » 10 led 2013 11:53

+vystrčí jazyk, aby to trochu usměrňovala a pramínek jí netekl přímo do krku, ale stejně si malinko kuckne a trošku jí steče po bradě. když má dost, zamává na Byrona jakože stačilo+ Hele tohle je docela sranda! +zazubí se+ Heleď víš co? +mrkne na něj+ Dáme bodyshoty! +navrhne, oči jí svítěj alkoholem a kouká, co on na to+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 led 2013 12:01

+rozesměje se a palcem jí utře tequilu na bradě+ Jo? Bodyshot? Chceš být celá upatlaná od soli, citronů a tequily? No, asi je to jedno, když se stejně poblejem. Tak já začnu. +začne si vytahovat triko z kalhot+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 led 2013 12:13

Já tady taky mám koupelnu, víš? Se pak umejem. +zasměje se+ Tak jo, tak jo! +souhlasí nadšeně a zvedne se, aby mu tam udělala trochu místo, posbírá ty potřebný propriety a přistrká mu je+ U nás se dycky dávala sůl na krk, jak to děláte tady? +zajímá se a tváří se skoro vědecky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 led 2013 12:25

No jasně, že se umyjem, ale jestli toho budem po vší té tequile ještě schopný a spíš se neutopíme. +zasměje se+ Hele, pak si můžem vlízt do vany a dávat si navzájem záchranu. +ukáže si na prohlubeň za uchem+ My si ji dáváme sem. A musíš to tam olíznout , aby tam ta sůl držela.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 led 2013 12:33

Já bych se nebála, zachráníme se navzájem. +souhlasí se s smíchem a přemejšlí, jak velkou má vanu+ Jednou jsem vlezla opilá do vany a nemohla jsem vylízt, tak jsem v ní musela přespat. +vzpomene si a zakření se+ Takže budu mít plný vlasy soli. +povzdechne si, ale culí se u toho+ Tak ukaž. +odsune mu vlasy na stranu, podrží si ho za bradu a pořádně ho olízne za uchem+ Pujč mi tu sůl +natáhne ruku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 led 2013 13:01

Jo to už se mi taky stalo. Ale myslím, že jsem si tam ustlal sám... no moc si toho nepalamuju. +zasměje se a když mu olízne tu kůži za uchem tak se zahihňá a ošije se, jak ho to lechá+ Už jsem v klidu. Už jsem v klidu. +směje se tluměně a víceméně klidně leží+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 led 2013 13:13

Nešij sebou furt! +pleskne ho se smíchem vezme slanku a nějak experimentálně ho posolí, něco se uchytí na tom mokrým místě, a dost mu toho zapadá do vlasů+ Oukej, kde je ten zbytek? +najde citróny, co duchapřítomně nakrájela hůlkou ještě zastřízliva a jeden mu strčí do pusy+ A teďka se fakt nehejbej, nebo to vybryndám. +uculí se, vyhrne mu tričko a s děsně soustředěným výrazem mu nalije trošku tequily do pupíku+ Tak můžem? +mrkne na něj a odloží flašku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 led 2013 13:34

+snaží se ze všech sil nehejbat a nechá si nalít tequilu do pupíku+ Ho. +přikývne s citronem v puse+ Do hoho. +napjatě čeká+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 led 2013 13:49

+spokojeně přikývne a skloní se k němu dolů, natočí mu hlavu na stranu a jazykem slízne sůl a foukne mu ze srandy do ucha. pak se přehlemejždí k jeho břichu, podrží si ho, vysrkne mu tequilu z pupíku a zbytek vybere jazykem. Jak se nad ním naklání, lechtá ho přitom vlasama, a cítí pod prstama, že se mu pod kůží vlní svaly, jak se snaží nehejbat. Nakonec se přesune zpátky k Byronovu obličeji pro citrón a jak mu tak kouká zblízka na rty, napadne jí, co by asi dělal, kdyby mu dala pusu. Chviličku je nad ním nakloněná a nemůže si vzpomenout, co to vlastně chtěla, pak si tu myšlenku zastrčí někam hluboko do hlavy a vykousne mu citrón z pusy.+ A teďka já. +zazubí se na něj, když vyplivne kůru někam za stůl+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 led 2013 14:12

+málem vyprskne citrón a vybrindá si tequilu z pupíku, když mu foukne do ucha a má co dělat, aby se nerozesmál, když mu ten pupík olizuje, jak je lechtivej+ Áááá, mám oslintaneý břicho. +zasměje se a nakloní se nad ní+ Tak jo. Teď ty. +usměje se a nakloní se ještě blíž až ji pomalu políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje