Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Beatrix » 13 bře 2014 13:50

(vidíš jak seš štědrá!)

Máme volný pokoje, kdyžtak tě někam upíchnem! +směje se+ Asis ho utahal! Podívej jak je vylepenej! +kroutí pobaveně hlavou+ No cooo..+zaxichtí se cudne+
+usmívá se+ To ráda slyším! Stejně pořád obdivuju ten váš idylickej vztah! Je úžasný, jak spolu vycházíte a jak vám to klape. Kam vyrážíte? A co tam? +zvědavě ho zahrne otázkama+ Já ani nestíhám sledovat, kde všude cestujete. - No to snad né! Kdo by mně dodával kytky? +uculí se a donesou jim nálož říků+ Ták dobrou chuť! Doufám, že ti nevadí salát s jogurtem místo majonézy? +koukne na něho+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 14 bře 2014 16:39

(nj, :lol: ono Postracha neubyde...na obrázku....a vypíše návštěvní hodiny na Nautilu, asi :D)

Já?*koukne na psa* Obvykle je to spíš obráceně, já dojdu s jazykem na vestě a on si jen vrtí ocasem...*nasaje vůni řízků* No chápu tu Amonovu zálibu....*pocitronuje si řízek* Ne, to mi fakt nevadí. *mrkne na ni* Tak ted by mohl být na chvíli klid...i když jeden neví, co vymyslí povedená sestřička Styx. *pokrčí rameny a zakrojí řízek* ale jinak si nemůžu stěžovat, klape nám to fakt dobře. Hm..do Austrálie...je to zase jeden z těch výprav, jak jsme byli předtím v Africe...tak jsem zvědavý, co za zvíře zase přivezeme. *zasměje se* A uvidíme, jak se nám tam bude líbit.*ujídá salát* no jo...to by byla katastrofa, bez kytek a salátu, co?*zacuká koutky*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » 15 bře 2014 17:59

(že by? :heaven: )

To máš z toho, že si pořizuješ tak aktivní zvíře! +směje se mu, že jí panda a koala málokdy dají tak zabrat+ To je pomalu posedlost...+zakroutí hlavou+ Ještěže už spolu nejsme, dělat denně řízky, tak mě asi brzo vodvezou... +pustí se do toho taky+ No jo, ty vaše rodinný trable! +uxichtí se+ To vám asi docela zatočilo se vším, ne? Teda mně taky...te´d nemám chůvu pro havěť, protože místo toho někde někoho..vraždí, kuchá...+mávne rukou, že kdovíco+ Austrálie? +zírá+ Teda nejste troškaři! A co na těch výpravách vůbec děláte? Jako...+zarazí se+ myslím s jakým záměrem tam jezdíte? +upřesní rači+ Tak koalu můžu například doporučit! +uculí se+
No to byla! Vždycky se v noci probudím a mám hlad a ehjhle, dobrosrdečná kytka hned na stolku! Naštěstí obrůstá docela rychle...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 16 bře 2014 12:11

No..a co teprv, až vyroste Nia...to si půjdu hodit mašli...*krájí řízek* hm, to docela jo. Ale jestli bude zase zlobit, tak ji zakousnu. Natrvalo. *napíchne kus řízku* Ne, to nejsme...hm..*usměje se, jak to specifikuje, co konkrétně má na mysli* za zvířaty...v Asii jsme byli za magickýma...v Africe zase pro Bahatiho do zoo...a v Austrálii určitě taky něco vybereme...a taky jsme si říkali, že bychom si měli vybrat společný domov...jako opravdu náš, který vybereme a zařídíme oba..a pak si asi otevřeme realitku.*odfrkne si* Jo, kytka hned na raně, co...

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » 16 bře 2014 15:07

Nia? To je...drak? +zkouší, esi se trefí+ No já Rabia nechala na S-nest, tam je mu líp. Tady by mu ty občas extrémní změny teplot nedělaly dobře. Aleee, snad bys nezabil rodinu! +zaxichtí se+ to je problém s příbuzenstvem...že si je člověk nevybírá...
Jo takhle! Já si říkala co tam vždycky jedete provádět! Tak pošlite aspoň pohlednicu, ať víme, že vás tam něco neposvačilo!
Jako další zámek? +směje se+ Ale to je dobrej nápad. Ono je to potřeba...my to máme taky takový...rozlítaný...ale aspoň vilu v Itálii bereme jako náš společnej domov, jinak se tak různě míjíme, potkáváme...někdy si říkám, že z toho bude mít Zuzka dost zvláštní představy o tom, jak to funguje...no snad jinde uvidí normálnější vzorce, než u nás.... Ale realitka by nebyla špatná! Já bych se zrovna k vám na dovolenou klidně vydala!
No víš co, jak vstanu a dojdu k ledničce...tak jí pak půlku vyjím...takže mi kytka hlídá linii! +uxichtne se+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 17 bře 2014 17:46

Jo, správně. To je drak. *přikývne* teda, zatím docela maličká...až si říkám, že by nás nemusela nějak výrazněji přerůst...*zamyslí se* no jo...to nevybírá...vypadala, že bude sekat latinu, ale aby jí jeden mohl věřit...
Dobře, pošlem...nějaké zvířátko nechceš? Máš jich málo...nebo aspoň kytku pro koalu, at má co okusovat...
Zámek ne...spíš něco, kam všechnu tu zvěř nastěhujeme..a na to je Austrálie ideální, místo tam fakt nechybí...Ale to klidně můžeš...*mrkne na ni* u nás jsi vždycky vítaná.*spořádá zbytek řízku*
Vidíš to, přidaná hodnota, nejen svačinka, ale ještě zdravá a dietní...*zavrtí hlavou se smíchem* Ale s tvým životním stylem, to přece hlídat nemusíš...to vylítáš i tu ledničku, ne?

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » 18 bře 2014 16:52

K nám Rabio došel už jako velkej, takže nemám tucha jak dlouho rostou draci...třeba bude padesát let malá a pak vám to může být fuk! +ušklíbne se+ Stejně to máte zamotaný...+kroutí hlavou jak se to propletlo+
Eee zvířátko...víííš... i když Zuzka má slíbenýho klokana...někdy...viděla o nich nějakej dokumuent a byla z nich unešená...+mávne rukou+ Ale zatím sem ju uplatila bárbínama a morčetem. A tak to by koala nepohrdla zase! Ona je sice všežravá, ale své původní stravě dává dost přednost, když si může vybírat. Takže byste se tam rovnou přestěhovali, když najdete vhodnou lokalitu? Je fakt, že tam ještě nikdo od nás asi nebydlí! Noo nevím jak by se Styx tvářila, kdybysme se tam zjevili s kuframa! +směje se+ Ale děkuju. +taky dojí a Bärb jim to hned odnese a dolije jim něco k pití+ Díky...
No...s mým životním stylem spíš počítám, že mě zabije něco dřív, než to stihne jídlo. +ušklíbne se+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 19 bře 2014 18:52

No to je fakt, to pak nemusíme řešit její velikost. *zasměje se* no! klokana...to se hodí...no, tak ne, musíte přijít na klokana do zoo.*poděkuje Bärb za pití* To nebydlí, budeme originální...a fakt to vypadá, že by tam mohly být pěkné lokality. Hm...to je nás víc. *zasměje se a mávne rukou* to může i blbec na přechodu, co si poplete brzdu s plynem...

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » 19 bře 2014 19:03

Mě víc než draci děsijou takový ty želvy...jak vyrostou a sou takový...jak stůl! +naznačujemegavelikost+ Těch se úplně bojím!
Tam mají dost problémy s požárama, ne? A žralokama...tak hlavně vybrat nějaký strategicky odolný místo. Co si vůbec představuješ? Vilu, hrad, srub...?
Taky si myslím..+přikývne, že má naprostou pravdu+ Tady je to už něco jako deficit z povolání očekávat, že skapem dřív, než věkem.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 20 bře 2014 17:34

Proč želvy?*kouká trochu překvapeně* jako..stisk mají pořádný...když se zakousnou...ale zase, většinou tě zrovna sníst netouží...
To chce. Strategické místo....žraloky překrmit, aby dali pokoj...a proti požáru si kouzly když tak vypomůžem...zas tolik grilovat se netoužím.*zamyslí se* něco mezi....ale spíš než historického asi novějšího...přece jen, po Orlíku...a i sídlo v Provence je spíš historické. A Srub je ve Walesu...Ale tak...zas není hned nutné to brát tak černě, ne? Mě nic nesežralo, tebe nikdo nezastřelil...tak to máme dobrou statistiku, ne? *usměje se a dopije* no..asi bych měl pomalu jít, nebo se po mě začnou ty dvě dračice shánět....

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince