Středozemě

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Středozemě

Příspěvekod Locke Lamora » 09 bře 2014 15:58

My jsme měli místo pohádek příběhy o Camorru, a Jeanovy knížky, abysme se naučili nějakou historii a camorrský legendy, to se dycky hodí. Ale ty teda moc měkký nejsou, samá intrika a vražda.+uculí se vesele+ Neboj, mám v plánu tě obtěžovat do hodně vysokýho věku. +zazubí se a pohladí ji po zadku, pusu jí hezky oplátí, a obejme ji kolem ramen+ Heleď, Kůstko... +koukne na ni bokem+ přišly nám pozvánky na nějakou tu akci, ještě na Tvrzi. Nějaký ceny prej. +pokrčí rameny, že moc neví o co jde+ Tak jsem si jako říkal, jestli bys nešla se mnou. +zazubí se na ni+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 bře 2014 20:54

To mi tay jednou musíš vyprávět, nějaký pověsti o Camorru. Třeba ty o Trnovi z Camorru. +zazubí se na něj+ Ty se mi myslím budou líbit nejvíc. +koukne na něj a trochu se uculí+ S tebou? Na nějakou akci? +pousměje se a je vidět, že jí to lichodí a že je ráda, že se ptá+ No... tak to určitě půjdu. +přikývne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 bře 2014 22:24

To bych moh. +přikývne s úsměvem+ Nó, o Trnovi se vypráví spousta legend. +nahrdí se trochu+ Hlavně o jeho pověstný kráse a nadpozemský zručnosti. Jeho prsty jsou úplně legendární. +zazubí se na ni, a přejede jí těma prstama lehce po kůži přes klíční kost+ No, se mnou. Protože kdyby si šla s někým jiným, tak bych ho musel vyzvat na souboj, a ty mi moc nejdou. +nakrčí nos+ Moje obvyklá soubojová taktika je držet ho dokud nepřijde Jean. +zazubí se+ Paráda. +uculí se na ni+ To budu mít nejhezčejší dámu v sále. +uculí se a dá jí pusu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 bře 2014 18:22

Myslím, že ty legendy jsou naprosto oprávněný. +usměje se a přitulí se k němu, tak nějak se obalí a zachumlá+ No to my budeme rozhodně nejhezčí pár v sále. Ale jestli chceš, tak si oblek brát nemusíš. +pokrčí trochu rameny, jakože jí je to šumák+ Mě na tom moc nesejde a ostatní ať si trhnou. +zazubí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 10 bře 2014 19:00

Já si taky myslím. +zazubí se+ To akorát nevěřící psi jako dvojčata maj furt nějaký hemzy. +zaksichtí se vesele+ To budem, ale to nevadí, já jsem na to zvyklej. +uculí se na ni+ No... já asi žádnej nemám ani. +pokrčí rameny. Ale klidně si nějakej seženu, a porazím je tam elegancí v jejich vlastním stylu. +zazubí se+ Koupíš si šaty, co nemaj záda? +zajímá se, a zachumlá se k ní taky+ To je totiž děsně sexy. +uculí se a zahýbe obočím+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 bře 2014 15:24

Šaty, co nemaj záda? A půjdeš je se mnou koupit? Mohli bysme se muchlovat v kabince. +přitulí se k němu a zašeptá mu to do ucha+ Ale to asi nestihnem, když sme tady. +zazubí se na něj+ A jak moc holý záda mám mít? +koukne na něj tázavě+ Ukaž mi to. +otočí se k němu zády, aby jí jakože naznačil, kam až ty záda nemaj bejt+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 11 bře 2014 16:06

Já mám náhodou fakt rád tvý záda. +uculí se+ Jasně, že je s tebou půjdu koupit. +přikyvuje, a už si to představuje, jak se budou mačkat v kabince+ A tady žádný krejčovství nemaj? +napadne ho akorát+ No, hodně. +překulí ji na břicho a nakloní se nad ní. prstem začne na rameni, a špičkou jí lehce kreslí na záda imaginární výstřih, a táhne až dolů+ a pak až budem tancovat, můžu tě osahávat na holou kůži. +zazubí se+ Tancuje se tam vlastně? +svraští obočí, a jemně jí obkresluje výstupky obratlů+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 bře 2014 20:14

No, možná maj, ale nechce se mu trčet čtrnáct dní, kvůli zkouškám a tak. +spokojeně se mu zavrtí pod rukama+ To je ale příjemný.... +pousměje se a spokojeně mhouří oči+ Tam se určitě bude tancovat, to se neboj. +pokýve hlavou+ Ne, že by to bylo povinný, ale můžeme.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 12 bře 2014 10:38

To ej fakt. +přikývne+ A nemůžeš si ty šaty vyčarovat, když už jseš ta kouzelnice? +uculí se na ni a prstem jí pomalu klouže po páteři od krku až dolů kde ji pohladí po zadku+ A rovnou mi střihnout na oblek, ať to máme při jednom. +zazubí se na ni, a pak se skloní, a cestu svýho prstu sleduje rty+ Tak jo. +usměje se jí do kůže+ Ukážem jim camorrskýho dupáka. +zazubí se, a jeden výstupek obratle olízne špičkou jazyka+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 bře 2014 17:26

Můžu. +připustí a váhavě přikývne+ Ale to není taková sranda, jako když je kupuješ, víš? +usměje se na něj a jen se uculuje, když cítí jeho rty na své kůži+ A jak se tančí camorskej dupák? Myslíš, že to zvládnu? +zasměje se, otočí se k němu a políbí ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí