Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Engel » 02 bře 2014 19:37

Nejšikovnější! +otočí si ju k sobě a olíbne jí rtíky+ Co kdyby sis dala pauzu a došla mi zkontrolovat, jestli mám v pokoji dobře poklizený...?
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 03 bře 2014 08:25

poklizený? +zašklebí se+ no já nevím.. radši bych ti zkontrolovala jestli máš plně zásobovanej bar! +zasměje se+ ale tak.. +rozhlídne se+ můžu +přikývne, veme mu do toho baru pár věcí, co tam určo nemá a vyrazijou+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 09 bře 2014 00:13

+Poslíček chudák dneska celej ulítanej, jak obíhá celý Alpy tam doleze před půlnocí, jazyk jak Maxipex Fík+ Je tu nějaká yohannka?! +zachrčí z posledních sil a předá na bar dodávku+

Obrázek

S láskou Marek
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 09 bře 2014 01:03

+akorát neměla službu, tak spala, takže ju vzbudijou, jakože asi hoří nebo co, tak tam doběhne v pyžamu s plyšákem v ruce a děsně sprostě nadává.. no jak uvidí dodávku, tak se začne usmívat a veme si kytičku k sobě nahoru.. a poslíčkovi dá tučný dýško a nějaký jídlo grátis+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 09 bře 2014 13:58

No já nevím! Asi su moc hodná, nebo co! +zakroutí nad tím hlavou, jestli by to bylo vůbec možný+ No tady si na zvířata dávej pozor, yohannka to sbírá jedno za druhým! +směje se a dá tam pesanovi vodu a vezme konzervu+ Můžu mu dat? Krmíme s nima sněhuláka. Nebo granule?
Guut, to su ráda. Jinde už skončila, tady se naštěstí docela drží! Taky hrůza letos, taková mizérie... Grog? Kafe? Řekni si. A akorát se smažijou řízky +zahlídla jak šla kuchyňou+ a dodělává salát, prozměnu, tak kdybys měl zájem..a je tam rybí a černá polívka dodělaná...+podá mu jídelák, že mu ale klidně udělají i cokoliv jinýho+ Winnie! +okřikne pandu jak ho zbožně pozoruje+ To není Kristián! Na! +vrazí jí do ruky mrkev, aby měla co oholodávat, tak si panda vždycky kousne a jak žvýká tak zase zbožně zírá na Remuse+ Pfch...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 10 bře 2014 16:31

Ale zas..tady by se měl dobře...co říkáš?*koukne na Romuluse, ten se jen zatváří, že to je teda páááníček a jde si chlemtnout vody radši* Jemu můžeš dát skoro cokoliv, je to taková mlátička...*a psék sedí vzorně u misky a čekááá*
Řízek mi bude stačit...pokud ho ze mě pak nedojde vymlátit Amon, že jsem mu sežral svačinku...*směje se* a grog by byl fajn, ten jsem neměl...no ani nepamatuju.*uvědomí si* ale musíš si dát se mnou.*a baví se tam pandou* to má tak ráda chlapy?*cukne koutky a podrbe pandu za uchem, že pěkně chřoupe mrkev*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » 11 bře 2014 13:13

No to měl! +přikyvuje a dá pesanovi fajnovou konzervu, kterou by nejrači snědla sama, jak krásně voní+ Ták, dobrou chuť.
+a remusovi donese rovnou grog a sobě taky+ Já taky, moc to nepiju, ale že seš to ty...+houkne, ať jim nachystají řízek každýmu+ Simtě, Amon má řízků myslim plnou půdu! +zakrout hlavou+ Všichni mu je nosijou v tajné naději, že na ně nebude tak protivnej jako obvykle...Tak na zdraví! +připije mu a uskrává...potichu...+ Jo, hrůza co? Nevím po kom to má...+tváří se naprosto nevinně a kroutí hlavou+ A tak jak se máš furt? +prohlíží si ho a vzpomene si, jak nedávno Styx říkala, že je hlídá, tak se nenápadně rozhlídne, jestli tam není skovaná někde pod stolem...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 11 bře 2014 13:23

(tssss...si myslíš, že jsem taková stíhačka, jo? +nenááápadně je sleduje z kuchyně+)
:pii ;) :D :Love
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 11 bře 2014 14:22

(lach, no kdyby si tam někdo takhle vykládal s Kristiánem, tak jim stojím za zádama... :pii )
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 12 bře 2014 17:53

(lách... a to já vám tady pouštím reklamu na Postracha v telce :lol: :lol: )

*a psék se do toho pustí, pak se vyvrátí na deku na zemi a trááví*

No tak výjimečně...když už jsme byli tak na čerstvém alpském vzduchu...na zdraví..*upije* hm..docela má říz.. abych se odtud pak vůbec odkulil...nebo půjdu Romulusovi obsadit deku...*poznamená, jak vidí psa tlapkama nahoru* Jo nevíš...*uculí se na ni přes okraj grogu* ale tak...jde to, v Provence teda taková zima není...ale žijeme si moc dobře.. *kousne se do jazyka, že si i dobře jí, třeba takového králíka :pii * Taky trochu hekticky...chystáme se na cesty, zase...*jakože přišel v mezičase před cestou do Austrálie* tak jsem se zastavil...třeba nás tam sežere nějaký krokodýl, nebo tak něco.
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince