Nechtěl jsem doslova opakovat tu ohranou frázi Kdybych vám to prozradil, musel bych vás zabít +zasměje se+ ale ano, je to přesně tak +pak se usměje, poněvadž zachytí ten její pohled a tak nějak se dovtípí, co se jí honí hlavou+ Pokud máte na mysli to, jestli se chodíme koupat až do Mrtvého moře a podobné středověké metody, tak říkám ne. Pochopitelně máme v pevnosti moderní koupelny a podobná zařízení. Nejsme barbaři +mrkne na ni s úsměvem+ A těmi vymoženostmi doby jsem měl spíše na mysli telekomunikační techniku, elektroniku a tak +i když to původně neplánoval prozrazovat, ale nemohl prostě dopustit, aby si Bea myslela, že tam mají suchý záchod a nemejou se:D+
Kterým směrem? Podle slunce samozřejmě. Každý muslim ví, kde je Mekka, takže není těžké poznat, kam se musí postavit čelem, ať už se nachází kdekoliv na světě. A ano, taky si nosím sebou svůj kobereček. Ale momentálně jej u sebe nemám +dodá ještě s úsměvem+
Trochu se stydím za to, že se ten začátek moc nepovedl, ale přiznávám se vám bez mučení, byl jsem z vás trochu nervózní. Přece jen nemívám schůzky s krásnými ženami denně +pokrčí rameny na vysvětlení+ Ale teď se cítím naprosto uvolněně. Člověk si taky potřebuje od toho napětí, které jeho práce vyžaduje, na chvíli odpočinout. A sedět tady s vámi je dokonalá relaxace.
Opravdu? Tak to já vám budu muset někdy něco napsat. Umíte arabsky? +vyzvídá lišácky+ Čtrnáctého prosince? To se mi bude dobře pamatovat, protože já mám narozeniny taky čtrnáctého. Ale dubna +usměje se+
A vy jste zase výjimečná žena. Když i v tom, co dělám, najdete něco výjimečného +poznamená s lehkým obdivem a stiskne jí jemně ruku+ Ale chápu vás. Zamilovaný člověk je slepý ke špatným vlastnostem toho druhého a nepřipouští si, že by bylo něco špatně +přikyvuje zamyšleně hlavou, ale pak s ní rázně zavrtí, když mu dojde, jak tam polemizuje o lásce+ Ne, nejsem žádný romantik, chraň Alláh, to jsem jenom někde vyčetl +zasměje se+
+všimne si, že zrovna přišel o kapesníček, ale nedá nic najevo, jen se potutelně usměje+ Asi bude přece jen lepší, když se nedozvíte, co se mi honí hlavou. Možná bychom už tady vůbec neseděli +schválně nedovysvětlí, jestli tím myslí to, že by odsud už dávno utekla, anebo to, že by teď byli spolu někde úplně jinde a jen se na ni zadívá přimhouřenýma očima, jakoby se mu zrovna teď honily v hlavě ty jeho fantazie+
Opravdu byste to ráda viděla? +pozvedne obočí, ale pak se usměje+ Co bych pro vás neudělal +s trhnutím zatne levou ruku v pěst a v tu chvíli mu zpod rukávu saka vystřelí čepel, ostrá jako břitva a přestože se před nedávnem napojila krví, není na ní ani kapička, leskne se čistotou jako vyleštěné zrcadlo+ Pozor, je ostrá +varuje ji a nechá ji sáhnout si na ni+
Už jsem jí +Evropě+ přišel na chuť. Přestože je to tady samý bezvěrec, líbí se mi tady +prohlíží si zkoumavě její tvář a pak ji pohledem opět pohladí po ladné křivce hrdla a očima políbí údolí uprostřed ňader, tak sugestivně, že to Bea snad i ucítí na kůži+
Takže vy jste si o mně na hradě sháněla drby? +pozvedne pobaveně obočí a je na něm vidět, že ho to skutečně potěšilo, ale pak se od srdce rozesměje+ Vás zajímá, jaké to bylo? Těší mně vás teoretický zájem o uspokojování mých potřeb, ale bohužel je to pořád jenom teorie +tváří se lehce zklamaně+ Ale pokud to tedy chcete opravdu vědět... +pokrčí rameny, že když to tedy opravdu chce+ docela jsem si to užil. Ta dívka věděla, co dělá a i když nebyla uvolněná natolik, jak se mi to líbí, alespoň se mně nebála a splnila mi každé mé přání +pozoruje ji při tom upřeně (cha, to jsem zvědavá, jestli se ta holka teď neocitne na dlažbě:D)+ Ale představoval jsem si u toho někoho úplně jiného +dodá nakonec s rozverným úsměvem+ Erotické fantazie občas dokážou zázraky.
Hm, takže asi opravdu osudová láska +pousměje se, ale není z toho bůhvíjak nadšený+ Ale jak říkáte, není na tom nic špatného, když se stýkáte i se svými přáteli. A já bych se mezi ně moc rád počítal +skloní se a přitiskne rty na její ručku, kterou vlastně celou dobu nepustil+
Já ale musím abstinovat. Přikazuje mi to má víra +vysvětlí, proč tam popíjí jenom pramenitou vodu+ Ale to neznamená, že i když nepiju alkohol, rozhovor s vámi neodbourává mé zábrany. Naopak. Cítím se mnohem, mnohem uvolněněji, než před dvěma hodinami. Děláte se mnou divy +mrkne na ni jedním očkem+
Tak to je rozumné rozhodnutí, dát domů vědět, že jste v pořádku. I když bych moc rád poznal toho šťastného muže, ale upřímně, ne zrovna teď +usměje se na ni+ Teď vás chci mít jenom pro sebe +přejede rty po jejím předloktí a pokud Bea neodtáhne ruku, vtiskne jí na kůži pár nevinných polibků až k loketní jamce+ Přece vám nebudu prozrazovat svoji taktiku +zasměje se, jak Bea vyzvídá, ale nic neřekne+
Proč si mně tak prohlížíte? +nemůže si nevšimnout, že ho už chvíli zkoumá jako nějaký zajímavý obraz v galerii+ Jestli mně budete pořád takhle provokovat, neručím pak za sebe +varuje ji s potutelným úsměvem, ale pravdou je, že při každém jejím doteku jím projde vlna vzrušení a on má co dělat, aby se udržel v židli. Přesto se maximálně ovládá, i když není zvyklý brát ohledy na ženy, ale nechce zkazit tento večer něčím nevhodným+
Od kdy dáte na to, co se smí a co nesmí, slečno Beatrix? +spoutá ji pohledem, ale netlačí na ni, jen se ptá, respektuje její odmítnutí+