Beatrix Stein

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Beatrix Stein

Příspěvekod Altair » 04 bře 2014 15:01

Nechtěl jsem doslova opakovat tu ohranou frázi Kdybych vám to prozradil, musel bych vás zabít +zasměje se+ ale ano, je to přesně tak +pak se usměje, poněvadž zachytí ten její pohled a tak nějak se dovtípí, co se jí honí hlavou+ Pokud máte na mysli to, jestli se chodíme koupat až do Mrtvého moře a podobné středověké metody, tak říkám ne. Pochopitelně máme v pevnosti moderní koupelny a podobná zařízení. Nejsme barbaři +mrkne na ni s úsměvem+ A těmi vymoženostmi doby jsem měl spíše na mysli telekomunikační techniku, elektroniku a tak +i když to původně neplánoval prozrazovat, ale nemohl prostě dopustit, aby si Bea myslela, že tam mají suchý záchod a nemejou se:D+
Kterým směrem? Podle slunce samozřejmě. Každý muslim ví, kde je Mekka, takže není těžké poznat, kam se musí postavit čelem, ať už se nachází kdekoliv na světě. A ano, taky si nosím sebou svůj kobereček. Ale momentálně jej u sebe nemám +dodá ještě s úsměvem+
Trochu se stydím za to, že se ten začátek moc nepovedl, ale přiznávám se vám bez mučení, byl jsem z vás trochu nervózní. Přece jen nemívám schůzky s krásnými ženami denně +pokrčí rameny na vysvětlení+ Ale teď se cítím naprosto uvolněně. Člověk si taky potřebuje od toho napětí, které jeho práce vyžaduje, na chvíli odpočinout. A sedět tady s vámi je dokonalá relaxace.
Opravdu? Tak to já vám budu muset někdy něco napsat. Umíte arabsky? +vyzvídá lišácky+ Čtrnáctého prosince? To se mi bude dobře pamatovat, protože já mám narozeniny taky čtrnáctého. Ale dubna +usměje se+
A vy jste zase výjimečná žena. Když i v tom, co dělám, najdete něco výjimečného +poznamená s lehkým obdivem a stiskne jí jemně ruku+ Ale chápu vás. Zamilovaný člověk je slepý ke špatným vlastnostem toho druhého a nepřipouští si, že by bylo něco špatně +přikyvuje zamyšleně hlavou, ale pak s ní rázně zavrtí, když mu dojde, jak tam polemizuje o lásce+ Ne, nejsem žádný romantik, chraň Alláh, to jsem jenom někde vyčetl +zasměje se+
+všimne si, že zrovna přišel o kapesníček, ale nedá nic najevo, jen se potutelně usměje+ Asi bude přece jen lepší, když se nedozvíte, co se mi honí hlavou. Možná bychom už tady vůbec neseděli +schválně nedovysvětlí, jestli tím myslí to, že by odsud už dávno utekla, anebo to, že by teď byli spolu někde úplně jinde a jen se na ni zadívá přimhouřenýma očima, jakoby se mu zrovna teď honily v hlavě ty jeho fantazie+
Opravdu byste to ráda viděla? +pozvedne obočí, ale pak se usměje+ Co bych pro vás neudělal +s trhnutím zatne levou ruku v pěst a v tu chvíli mu zpod rukávu saka vystřelí čepel, ostrá jako břitva a přestože se před nedávnem napojila krví, není na ní ani kapička, leskne se čistotou jako vyleštěné zrcadlo+ Pozor, je ostrá +varuje ji a nechá ji sáhnout si na ni+
Už jsem jí +Evropě+ přišel na chuť. Přestože je to tady samý bezvěrec, líbí se mi tady +prohlíží si zkoumavě její tvář a pak ji pohledem opět pohladí po ladné křivce hrdla a očima políbí údolí uprostřed ňader, tak sugestivně, že to Bea snad i ucítí na kůži+
Takže vy jste si o mně na hradě sháněla drby? +pozvedne pobaveně obočí a je na něm vidět, že ho to skutečně potěšilo, ale pak se od srdce rozesměje+ Vás zajímá, jaké to bylo? Těší mně vás teoretický zájem o uspokojování mých potřeb, ale bohužel je to pořád jenom teorie +tváří se lehce zklamaně+ Ale pokud to tedy chcete opravdu vědět... +pokrčí rameny, že když to tedy opravdu chce+ docela jsem si to užil. Ta dívka věděla, co dělá a i když nebyla uvolněná natolik, jak se mi to líbí, alespoň se mně nebála a splnila mi každé mé přání +pozoruje ji při tom upřeně (cha, to jsem zvědavá, jestli se ta holka teď neocitne na dlažbě:D)+ Ale představoval jsem si u toho někoho úplně jiného +dodá nakonec s rozverným úsměvem+ Erotické fantazie občas dokážou zázraky.
Hm, takže asi opravdu osudová láska +pousměje se, ale není z toho bůhvíjak nadšený+ Ale jak říkáte, není na tom nic špatného, když se stýkáte i se svými přáteli. A já bych se mezi ně moc rád počítal +skloní se a přitiskne rty na její ručku, kterou vlastně celou dobu nepustil+
Já ale musím abstinovat. Přikazuje mi to má víra +vysvětlí, proč tam popíjí jenom pramenitou vodu+ Ale to neznamená, že i když nepiju alkohol, rozhovor s vámi neodbourává mé zábrany. Naopak. Cítím se mnohem, mnohem uvolněněji, než před dvěma hodinami. Děláte se mnou divy +mrkne na ni jedním očkem+
Tak to je rozumné rozhodnutí, dát domů vědět, že jste v pořádku. I když bych moc rád poznal toho šťastného muže, ale upřímně, ne zrovna teď +usměje se na ni+ Teď vás chci mít jenom pro sebe +přejede rty po jejím předloktí a pokud Bea neodtáhne ruku, vtiskne jí na kůži pár nevinných polibků až k loketní jamce+ Přece vám nebudu prozrazovat svoji taktiku +zasměje se, jak Bea vyzvídá, ale nic neřekne+
Proč si mně tak prohlížíte? +nemůže si nevšimnout, že ho už chvíli zkoumá jako nějaký zajímavý obraz v galerii+ Jestli mně budete pořád takhle provokovat, neručím pak za sebe +varuje ji s potutelným úsměvem, ale pravdou je, že při každém jejím doteku jím projde vlna vzrušení a on má co dělat, aby se udržel v židli. Přesto se maximálně ovládá, i když není zvyklý brát ohledy na ženy, ale nechce zkazit tento večer něčím nevhodným+
Od kdy dáte na to, co se smí a co nesmí, slečno Beatrix? +spoutá ji pohledem, ale netlačí na ni, jen se ptá, respektuje její odmítnutí+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Kristián » 08 bře 2014 22:38

+dojde jí kytička.. asi tam kde zrovna bea je+

Všetko najlepšej k MDŽ!
K.

Obrázek
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 09 bře 2014 00:09

+Nadšeně si přebere kytku a přespokojeně se culíí a hned mu napíše smsku+

Danke schön za pugét, Miláčik! :Love :Love :Love Máš u mě pusu!
B.

(a zbytek restů vyřídím zítra :Love )
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 09 bře 2014 16:50

+Omluvně se usměje+ Ale tak...třeba to může patřit ke kultuře skupiny, co já vím... Mh, ale to je škoda. Počítače neskutečně usnadní práci... a ten rozhled co poskytují...někdy až moc..
Jé! A ukážete mi ho někdy? Ten...kobereček?
+usměje se a zavrtí hlavou+ Někdy bývám...popudlivá...toho si nevšímejte. Vidíte jak jste skromný? +povzdychne si, jak málo mu stačí!+ To jiným aby člověk vařil, uklízel, sou-mh..a ten zbytek...a vám tu stačí semnou sedět!
Eee...to teda neumím..+zamrká na něho svůdně očima, aby jí to nějak odpustil+ ale mohla bych to hodit do překladače! Ovšem..z dopisu to teda nepřepíšu...+nakrčí trochu nešťatně čelo+ Vážně? Tak to musíme oslavit! Já čtrnáctku miluju! A 14.4. je dokonalý!

To ne...+rezolutně odmítne, že by neviděla negativa+ Spíš je to o míře tolerance a schopnosti odpustit i to, co by v jiné situaci, nebo jinému neodpustil. Vždycky jsem věděla, co mí partneři dělají. Což ze mě teda asi nedělá zrovna osobu mravně na úrovni...ale... když někoho miluju...nebo i jen mám ráda... beru ho se vším všudy, i když ho chci třeba změnit. +uculí se+
Náhodou! Zabiják romantik! +směje se+ To zní dost napínavě!

Jako že bych utekla? +ještě zaujatěji si ho prohlíží+ Tak teď mě vážně zajímá, co si myslíte! Vy si semnou hrajete! +zasměje se, jak vidí co s ňou provádí a dopije další skleničku+ Opíjíte mě a hrajete si se mnou...+zakroutí hlavou+ A mně se to ještě líbí! Hups...to sem asi říkat neměla...+mrkne na něho+

Mhm, +přikývne, ale jak vystřelí čepel, tak docela nadskočí+ kristovanohosantamaria!! +rozmrkává to+ To je drsný! +musí se smát+ No mě by spíš překvapilo, kdybyste mi sdělil, že je tupá jak student nebelvíru a neupižlete s tím ani kus salámu! +opatrně zkusí ostrost a prohlíží si ji uznale+ Mmmh, prvotřídní kvalita... +koukne mu do očí trochu dvojsmyslně+ Pracujete jenom s ní, nebo máte ještě jiné...nářadí...?

+rozhodí rukama na ty bezvěrce+ Za to může nějaký...stěhování národů, nebo tak, počítám...+že s tím nic nenadělá - jako ona+ Sice tu nenajdete svoje náboženství, ale máme i spoustu jiných kvalit...+nastaví skleničku, že chce dolít, no beztak vychlastala už aspoň flašku+ Mh...+polkne jak ji tak laská pohledem a automaticky se mu trochu nastaví+ Bože...+jen tak si vzdychne+
Drby...to jsou...důležité informace! +zatváří se důležitě+ No a? Jsem zvědavááá! Chm...+přivře oči a viditelně by rači slyšela, že to bylo hroznýýý, no ale co nadělá, že - a ne, nepude na dlažbu :D , ale seřve Amona, tak!+ Vááážně? +protáhne+ A byla mi aspoň podobná? +zeptá se už bez obalu...+

Jep...+přikyvuje chvílu, než se zastaví a pak začně zase naopak kroutit hlavou, že na tom nic špatnýho nenííí a pak se začne přiblbe culit jak jí ocicmává ruku+ Tohle je ták sladkýýý! Kristián býval taky takovej...gentleman..a tak...a koukával na mě...+ukáže na něho usvědčujícně prstem+ ...takhle...+povzdychne si+ ale to už je dáávno!

To je vážně škoda, protože ve dvou se pije líp! A ten připitej pak nevypadá tak blbě! +zašklebí se+ To ste asi jedinej, na koho působím uvolňujícně!
Kristián by nedojel, +zavrtí hlavou+ je někde na služebce, ale Kellermann by nám tu udělal přednášku! +zakoulí očima+ A to fákt nechceme slyšet! Ale kristiána stejně znáte! Byl na naší první obchodní schůzce... Aleee....+tváří se, že to se nesmííí, ale přitom se přespokojeně culí a nechá se olíbávat spokojeně a jak se jí k ruce sehne, tak mu hezky zavoní parfémem+ A proč néé?

Protožeee...+rychle přemýšlí+ Vás beztak neuvidím zase tři roky! +pronese moudře+ Nenenene, to nejde, musíte za sebe ručit! +zamrmle přiopile+ Vlastně musíte ručit i za mě! +zakroutí hlavou+ Jinak budeme oba neručitelní!
Já na to nedám! +ujistí ho+ Ale...víte jak to je..+mávne rukou okolo+ Ublížíte lidem, ztratíte...je pak vás to mrzí...nechci kazit dobrý věci...

(Weiter: First Dinner)
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Zuzka » 11 úno 2015 02:16

+Dostala novou panenku, tak si s ňou hraje pomalu celej den...+

Obrázek
Zuzka
Člověk

Příspěvekod yohannka » 11 úno 2015 10:13

(taky vám to připomíná manori?)
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 11 úno 2015 13:58

(Lach no jo!)
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Aidan » 17 úno 2015 17:01

+kurýr přinese kytici, co jí Kristián objednal v rauši, s čajovou růží, porcema sypanýho čaje v krabičkách, a čajovýma sušenkama!+
Obrázek
Aidan

Příspěvekod Beatrix » 19 úno 2015 15:45

+Docela zírá+ Co to...od Kristiána? +zvedne obočí+ mh...tak..děkuju... +převezme si to, podepíšu a docela šokovaně si jde kytičku rozebrat;+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Zuzka » 20 úno 2015 13:35

+skočí Bei ráno do postele+ Mamiii mamiiii! Jsem ti něco koupila!
Zuzka
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Podkrovní byty majitelek