Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Victoria » 05 bře 2014 23:46

já ti postavím sochu z čokolády a slaniny, a pak ji celou sežeru. +zazubí se vesele+ To už je banán jehož tělo se celý totálně rozložilo na plankton. +dodá romanticky, a nakloní se, aby mu dala pusu a olízla čokoládu z koutku+ Už jsi měl kiwi? to je v čokoládě boží! +uculí se na něj, namočí si prst v jezírku a mázne mu čokoládovou šmouhu na nos+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 bře 2014 12:48

Óóó... a dáš mi taky kousek, že jo? Že jo? +lísá se k ní a dá jí taky pusu+ Kiwi? +zašklíbí se+ A není kiwi náhodou až moc zdravý? Áááá! Nech toho. +nakrčí nos, ale směje se u toho a hnedka jí mázne pod nos čokoládovýho kníra+ To máš za to. +oznámí jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 bře 2014 14:18

Jasně že ti taky dám kousek. +přikývne+ Ale zadek a přilehlý oblasti jsou moje. +uculí se na něj+ Néé, kiwi je strašně nezdraví a nebezpečný. +zavrtí hlavou a pořádně mu kousek omáčí v čokoládě+ Tohle je boží stroj. Do léta budeme mít oba metrák. +zafuní trochu+ Néééé, hele! +zaksichtí se, a pokouší se došáhnout si na ten knír jazykem, aby ho smázla, a trochu u toho šilhá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 bře 2014 16:26

Ano, ano. Svůj zadek ti nechám. +přikývne a dá jí rychlou pusu+ Á tak to si jedno kiwi v čokoládě dám. +hned si jedno napíchne a namočí, aby tam měl několik vrstev+ Ale nebudeme, to vysportujeme ve všech těch počítačovejch hrách a jezením pizzy, která čokoládu v podstatě neutralizuje. +polemizuje nad tím, natáhne se a s úculem sleduje, jak si olizuje ten knír+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 bře 2014 17:10

To bych prosila. +zazubí se a rovnou ho po něm pohladí+ Tak to se mi úplně ulevilo. +uculí se na něj+ Vlastně slaný jídlo určitě neutralizuje sladký, že jo. takže když budem jíst jen slaninu a čokoládu, tak jsme v cajku. +zazubí se, podá si dlouhý brčko, konec zapíchne do jezírka, a natáhne se k němu, přičemž si sosá čokoládu z fontánky, olizování kníru vzdá, pač až nahoru stejně nedosáhne, a má naprosto blaženej výraz+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 bře 2014 14:44

No to je myslím naprosto bezchybná logika. Slaný - sladký. +rozdělí si to imaginárně, taky si vezme brčko a natáhne se k ní a pije tu čokoládu, jako ona+ Tohle je naprostá paráda. Já si myslim, že tohle je jeden z našich nejlepších nápadů. +pochvaluje si to+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 bře 2014 16:14

Necháme si to patentovat. +zazubí se, a nasává čokoládu až se jí vtahujou tváře+ Jo, a to je teda co říct, pač máme samý parádní nápady. +přikývne vážně+ Boží. +zazubí se, a pořádně tím brčkem zasrká+ Ty, Byrone... +kousne se trošku do rtu+ Můj otec asi brzo umře. +dodá jen tak jakože nic+ Prej je ve špitále, Chris tam za ním byl. +dodá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 bře 2014 20:57

To si teda piš. Jednou za nějakej ten geniální nápad dostaneme nobelovku. +taky chvíli srká, až mu to řekne, otočí se na ni a vytáhne si brčko z pusy+ To mě mrzí... +pronese potichu+ Chceš se jít za ním taky podívat? Klidně půjdu s tebou. +navrhne jí a chytne ji za ruku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 bře 2014 22:30

nobelovku nevim, ale můžu ti koupit takovýho toho čokoládovýho oscara s nápisem Bůh sexu. +zazubí se na něj+ No... to je právě ono. Mně to nějak... nemrzí. +pokrčí rameny+ Prostě mi z toho tak nějak není smutno. Ale mělo by bejt ne? Je to blbec, ale je to furt můj otec, víc než jednoho mít nebudu. +koukne na něj+ Nemám chuť ho vidět, ale Chris říká, že si to budu jednou vyčítat. +zamrmlá, a zapije to trochou čokolády+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 bře 2014 18:25

Tak jestli není, tak se do toho nenuť. +zavrtí hlavou a ještě trochu si ji k sobě přitulí a pohladí ji+ No, tak za ním můžeme nachviličku zajít. Třeba když bude spát, nebo bude v kómatu a nakreslit mu kníra, chvíli s ním pobýt a pak zmizet zadním vchodem. To aby to nebylo tak vážný. A litovat toho nebudem. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house