Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Restaurace

Příspěvekod Victoria » 27 úno 2014 12:43

No... to by celkem šlo. +usoudí a zazubí se+ Na výtržnosti je potřeba spousta místa, a tak. +přikývne+ Jo, ta vypadá nejlíp přikývne. Já bych to zacvakala... +zamrmlá, ale nechá ho teda, aby si zas nestěžoval, že ho živí ona, a pěkně zatím nainstruuje obsluhu kam to maj poslat a ať k tomu rovnou přidají čokoládu v těch čočkách+ Tak bezva. +uculí se+ Děkuju. +dá mu za to pěknou pusu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 úno 2014 14:58

+usměje se na ni+ Tak můžeš zacvakat další šílenost, kterou si budeme kupovat. +oplatí jí pusu a přidá ještě jednu pořádnou+ Nemáš zač, kočko. Pro tebe cokoliv. Kdy ji dodají? +zeptá se děsně nenápadně a mlsně kouká po tý čokoládě+ A kdy ji už budeme moct vyzkoušet. Chci tě tam ponořit a pak celou olízat. +zazubí se na ni jen trošičku šíleně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 úno 2014 15:53

Tak jo. +souhlasí s tím a pusu mu dá taky+ No, snad ještě dneska. Nebo si ji můžem vzít rovnou, já ji zmenším na kapesní velikost, až se nikdo nebude koukat. +pošeptá mu+ A vyzkoušet ji budem moct hned. +slíbí mu+ Teda... beru to jako kompliment vůči mému štíhlému pasu, ale obávám se, že se tam nevejdu. +zazubí se+ Ale můžeš si koupit malířskou štětku a realizovat se tak. +uculí se vesele+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 úno 2014 16:32

Tak dobře, beru tu štětku. +přikývne s úculem a obejme ji kolem pasu a nenápadně jí šeptá do ucha, aby to prodavač neslyšel a dělá, že se miliskujou+ Tak já odvedu jeho pozornost a ty ji zmenšíš a schováš a pak se za rohem přemístíme domů a rozbalíme to. S malířskou štětkou. +zazubí se na ni a dá jí pusu. Mrkne a jde zabavovat prodavače+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 úno 2014 17:16

+úplně se v první chvilce lekne, jakou štětku to teda myslí :D, a taky přestírá, že ho trochu muchluje, nutno dodat že je v tom velice přesvědčivá+ Tak jo. +přikývne, rozhlídne se, jestli nikdo nekouká, a honem mávne hůlkou, zmenší to na úplně miniaturní verzi, a protože nemá na šatech kapsy, šoupne si to do podprdy. pak na Byrona zamrká, že jako můžou, a vyrazí ven, za rohem na něj počká, obejme ho kolem pasu a přemístí je domů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jess » 01 kvě 2014 18:57

Pouštěl. +přikývne+ To nesmíš dělat na ulici, ale někde na volným prostranství. +uculí se+ Tak to je docela dobrej džob. +pousměje se+ Ale já stejně nikde moc dlouho nevydržím. +pokrčí rameny, cestou ji zatáhne pod nějakou třešeň a pořádně ji tam políbí, a za chvilku dojdou do hotelu+ Tak co mají dneska dobrýho? +koukne do menu+ Tady se nevaří maso? +podiví se trochu, ale nějak zvlášť ho to nepohoršuje+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 kvě 2014 20:57

Však jo, ale byl děsnej vítr. +obhajuje se a je děsně ráda, že ji políbil pod třešní a že letos teda neuschne a sedne si s ním někam ke stolu+ Hm? +koukne do lístku+ No jo. +přikývne+ Mě už to ani tak nepřijde. Já si dám robiburger s hranolkama. A s chilli omáčkou.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 01 kvě 2014 21:19

No,tak to si budem muset vybrat nějakej bezvětrnej večer. +uculí se+ Jestli chceš. +koukne na ni přes ten lístek+Tak já taky +přikývne nakonec, protože se v tom zas tak nevyzná, a burger je vždycky dobrá možnost+ A nějakej kečup. +poručí ještě+ Mají pivo? +zajímá se, a nějaký si taky objedná+ To jsem na to zvědavej. +pousměje se+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 kvě 2014 21:45

Tak jo. +přikývne+ Bezvětrnej večer. Jasně, je tu pivo. Já si dám limonádu. +usměje se na číšníka, ten přikývne a odejde a zachvíli jim donese pití+ Robiburger je dobrej. +uculí se na něj a zatím si zapálí+ Když není kuchař zhulenej nebo tak něco. +zazubí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 01 kvě 2014 22:00

Tak jo. +pikývne taky, a musí se trochu usmát, pač to už je skoro rande, a když jim donesou pití, pořádně zhluboka se napije, a taky si zapálí+ Jo, myslím, že to půjde. A kdyžtak se dojim hranolkama. +usměje se, a tak si ji prohlíží skrz ten kouř+ Až tak? +zvedne pobaveně obočí+ Dneska vůbec není vítr. +poznamená vrcholně nenápadně+
Jess

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette