Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Barman » 09 led 2013 10:20

+položí si obě ruce na bar a nakloní se trochu k ní a zazubí se, jak nejlíp umí+ Ne, proč? My sme domluvený.
I anděl strážnej si může jednou za čas dát pivo...
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » 09 led 2013 12:25

+Sleduje ho lehce rentgenově a má tendenci se odtáhnout, ale neudělá to, jen přikývne+ Vlastně...vypadáte jako jeden z jejích kamarádů...netušila sem, že ona si teď dělá sbírku "andělů". +usměje se zase přemile, sáhne po telefonu, a aniž by hosta pustila z očí volá nahoru yohannce+ Máš tu "návštěvu". +nahlásí jí a přisune přitom pánovi misku s praženou kukuřicou doufaje, že se od ní odtáhne sám od sebe co nejdál a vylomí si aspoň zub, či rovnou dva...+ :pii
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Barman » 09 led 2013 14:28

+dál se na ni zubí a po jednom ujídá praženou kukuřici+ A pivo by nebylo, kóčo? +mrkne na ni+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » 09 led 2013 15:47

+položí telefon, natočí pivo a tentokrát se k němu nakloní ona a zamrká řasama+ Pro vás slečna Stein. +usměje se, pivo postaví před něho a odejde si po svým+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 09 led 2013 16:33

návštěva návštěva.. +mumlá si jak sbíhá schody a přemýšlí kdo by to tak... leda David, rozbít jí pusu.. ale ten by se nehlásil dole+ za mnou žádný návštěvy necho.... jééé, ahoj! tebe znám! ale vypadáš jinak.. +přecejenom je na mýtince krapet víc světla+ přišels na drink zadara?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 09 led 2013 17:13

Ahoj. +zazubí se na ni+ No tak doufám, že vypadám líp. +snaží se prohlídnout se v půllitru+ Hm... pivo zadara? No to já nikdy neodmítnu. Ale přišel jsem se zeptat, jak se ti daří. Chápeš, plnit anjelovský povinnosti.
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 09 led 2013 19:26

hele kašli na pivo, když pití zadara tak toho musíš využít ne? vyber si +kývne na regál za sebou kde jsou nejrůznější alky.. samo kvalitka+ fakt? noo... a co kdyby se mi dařilo blbě, to by s tím můj anděl něco udělal? +zvědavě+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 09 led 2013 22:00

Fákt, no díky. +zaradduje se a hned si začne vybírat+ Co to je ten Tode... skus? +ukáže na flašku+ To zkusím. +přikývne+ No jasně. Já jsem speciálně školenej anděl strážnej. Já můžu dělat věcí. +přikyvuje vehementně+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 09 led 2013 23:15

tedeskuss +začne se culit a nalije jim do malinkatejch panáčků+ tak to je pecka na rozjezd.. to nemůžeš pít ve velkým.. jinak tě to zabije +uculí se+ takže doporučuju pocucávat!
fakt? to školení by mě zajímalo...takže když tu teď si.. tak se mi nemůže nic stát?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 09 led 2013 23:17

Takový malinký? +koukne na panáčky+ No tak jo. Nazdraví, na to tvoje. +usměje se na ni a hodí to do sebe+ Teda... +zasípá+ Čekal jsem něco kapku silnějšího. +zapije to radši pivem+ No, jak se to vezme. Nemůže. Aspoň dokud budu střízlivej. Bych řekl. +pokýve hlavou+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince