Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Restaurace

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2014 21:58

no nebo jestli chceš radši tekutý, tak ti bránit nebudu.+zazubí se+ Ale tužka je lepší, můžeš s ní i spát, a ráno to akorát trochu rozmažeš a vydáváš za kouřový líčení. +uculuje se, chytne se ho za ruku a kouká jestli ostatní koukaj, jakýho pěknýho kluka si vede+ No jo no jo, honem. +přikyvuje, rychle ty mince vyloví, a pečlivě je nandá na koleje, ještě to rychle zkontroluje a pak se uhne bokem k autům, Byrona stáhne za ruku s sebou, tiskne mu dlaň a nemůže se dočkat, jestli se to povede+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2014 23:38

Áááá, ty seš nějaká znalá kouřovýho líčení. +zazubí se na ni vesele a pak sleduje tramvaj, jak jede kolem a nedočkavě tam poskakuje, ba přímo pruží a oči mu jenom svítěj+ Už to je! Už to je. +hned se k tomu hrne a hledá ty rozjetý mince a leze u toho po kolenou+ Hele tady je jedna! A parádní! +zvedne jednu mezi prsty+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 úno 2014 00:08

Jo, to se dělá tak, že si namaluješ linky, pak si foukneš kouř do oka a jak se rozbrečíš, vytvoří to umělecky rozmazanej efekt. +zazubí se na něj+ Uka, uka! +hrne se tam za ním hned, div je nepřejede auto+ tyjo! Ta je boží! +přikývne, a stiskne ji v dlani, dokud je ještě teplá+ Uděláš do nich doma dírky? +koukne na něj s úsměvem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 úno 2014 01:02

Jo ták. Tak tohle je to tajemství. +uculí se na ni a přikývne+ Jasně, že udělám, ale ještě musíme najít tu druhou. +začne se rozhlížet kolem, kde je ta druhá, až ji po chvíli najde+ Hele, ta není tak úplně dokonalá. Má ohnutej okraj. +ukáže jí to+ Ale to neva, tu si vezmu já. +usměje se, chytne ji za ruku a dá jí na té silnici pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 úno 2014 01:32

To je ale taky hezký. +pohladí ten okraj prstem+ Má to něco do sebe. +usměje se, a schová si ty mince do kapsy, pohladí ho po zadku a taky mu dá pusu+ Tak si ji vezmeš ty, kdybys měl celou pěknou, tak bys byl už moc dokonalej, a to by nešlo. +zazubí se, proplete jim prsty, a vydá se s ním na chodník, aby je ještě něco nepřežvejklo+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 úno 2014 11:16

No, takže takhle budeš moc dokonalá ty, jo? +pousměje se a nechá jí tu pěknou a olifrují se na chodík+ Tak kam teď? +koukne na ni tázavě+ Skočíme koupit tu čokoládovou fontánu a pak domů udělat ty naušnice? A nebude to bolet, když mi to budeš píchat, že ne? +zeptá se jí pro jistotu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 úno 2014 12:14

Toho bych se fakt nebála. +uculí se+ Jo, to zní jako dobrej plán. +usměje se souhlasně, a zamíří dolů ulicí k nějakejm potřebám do kuchyně+ No... možná trošku, ale já budu děsně opatrná. A pak se o tebe budu starat. +slíbí mu to vážně+ Udělám ti slaninový mufiny, aby to tak nebolelo, a když to vydržíš, tak dostaneš bolestný. +zazubí se+ A když budeš výjimečně statečnej, tak ti to udělám pusou. +pošeptá mu do ucha spiklenecky, a jenom se culí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 úno 2014 13:39

Jo? Fakt? +jenom se uculuje na ty muffiny a když mu sdělí to poslední tak mu málem vypadnou oči+ No o mě je všeobecně známo, jak jsem statečnej a neohroženej. +nadme hruď a nese se+ A vydržím úplně všechno a jsem mužnej! +pokýve vážně hlavou a uculí se a podrží jí dveře do obchodu+ Myslíš, že nějakej desetilitrovej nám bude stačit? Nebo je to málo? +zadumaně se rozhlídne kolem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 úno 2014 14:13

No já o tom vůbec nepochybuju. +zazubí se vesele, pohladí ho palcem po ruce, a uculuje se+ No... já myslím že tohle je akorát. +ukáže na jednu co je vysoká jí skoro po prsa+ Nebo tahle! +ukáže mu na jednu co je pomalu vyšší než Byron a takovýmu tygřeti by v tom spodním patře seriózně hrozilo utonutí+ Ale ta se nám zas nevejde do postele. +kousne se do rtu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 úno 2014 12:09

Tak to nevadí, že se tam nevejde. +usoudí a obejde to čokoládovou fontánu dokola+ Tak ji budeme mít hned vedle a my budeme v posteli dělat výttržnosti a nemravnosti. +rozhlídne se tam ještě po nějakejch dalších a nakonec se vrátí k té, co ukazovala první+ Asi tuhle. Co ty na to? +vyloví kreditku+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette