od Rebecca Altamirano » 24 úno 2014 20:54
Umím si asi vcelku přesně představit, jak moc ti lezl na nervy. +potřese se smíchem hlavou a počastuje ho soucitně chápavým pohledem+ Vzhledem k tomu, kde žije, tak slunce ne. +zavrtí hlavou a závistivě si povzdechne+ Svěcená voda? Neřekla bych, i když jsem to nezkoušela. Ale mě taky nevadí. Tyhle věci podle mě souvisí s vírou. A Seth pochází z doby dávno před křesťanstí. A já byla neznaboh odjakživa. +zašklebí se+ Stříbro ano. Minimálně částečně. Ne s takovými výsledky, jak bývá běžný u jiných ras, nebo třeba vlkodlaků, ale zpomalí ho a přinutí soustředit energii i na regeneraci, nejen na nás. Naši největší výhodu vidím v magii. Kouzla upírům obecně nedělají dobře, těm mé rasy obzvlášť. +zablýskne jí pomstychtivě v očích+ A pokud to jsou kouzla, způsoboující fyzická zranění, je to úplně nejlepší. Regenerace po magii je mnohem obtížnější a trvá déle.+zamyšleně se odmlčí, než na něj znovu pohlédne+ Myslím, že máme vcelku slušný naděje na úspěch. +zakončí nakonec nezvykle optimisticky a pousměje se+ Pokud se něco fakt extrémně neposere. +dodá a to už zní mnohem víc, jako ona:D+ Budu ti vděčná, když se víc než pokusíš. +odvětí se stopou smíchu v hlase. Když poklepe hůlkou o stůl, se zájmem čeká, co se stane. Když se otevřou dveře, pootočí trochu hlavu a zadívá se tam. Došlo, že nejspíš zavolal své lidi a vzápětí se její odhad potvrdí. Pozorně si všechny prohlédne, ale aniž by dala najevo, že je jakkoliv hodnotí. Přesto je s tím, co vidí spokojená. Dokáže poznat nebezpečné protivníky, když je vidí a rychle dojde k názoru, že tyhle bude opravdu mít raději na své straně. I když jim nejspíš nebude tak docela věřit. Je si vědoma, že stejně určitě hodnotí oni ji a chovají k ní pravděpodobně ještě méně důvěry, než ona k nim. Podívá se na muže, kterého Jade představil jménem a nepatrně kývne, že bere na vědomí. Je si jistá, že svým lidem o ní řekl všechno podstatné, takže nevidí důvod zdržovat se představováním. Pohlédne znovu na Jadea a zadívá se mu do očí.+ Tohle už vypadá, že to můžem rozjet. +zvedne nepatrně koutek rtů v náznaku úsměvu, ale očí už se nedotkne+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it