Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Restaurace

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2014 00:56

Tak jo. +uculí se+ Ty máš píchnutý uši? Já ti je doma píchnu! +nadchne se+ Někde tu musí bejt nějaký koleje. +zamyslí se+ Až vylezem, tak nás usuším. +přikývne, a musí se rozesmát+ Jako tady v kašně? +zazubí se, vplete mu prsty do vlasů a tiše spokojeně zamručí, když ji tak olíbává+ Uděláš mi cucflek a lidi na mě budou koukat. +zazubí se, ale spíš jen tak naoko, obejme ho kolem pasu a přitiskne se k němu bokama+ Dej mi pusu, ty cvoku. +usměje se na něj tak zaláskovaně, přitáhne si ho za zátylek k sobě, a hezky pořádně ho políbí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2014 01:40

No měl jsem ale zarostlo to. +zkontroluje si ty uši+ No jasně, že v kašně. +zahýbe významně obočím a začne ji trochu nemravně obtěžovat+ Já ti dám cucflek. +zahuhňá se a dá jí nejdřív pořádnou a dlouhou pusu, načež se zákeřně vrhne na jějí krk a udělá jí tam jeden naprosto parádní a pěkně červenej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2014 02:18

A můžu ti je píchnout znova? +uculí se+ Já to umim, fakt, píchala jsem uši Angie, a taky dalším lidem. +zazubí se na něj+ To budeš úplnej pirát, s jednou náušnicí. +zahýbe obočím+ Mně se piráti dycky líbili. +poznamená jen tak mimochodem, a zamává na ty lidi, co tak zíraj na dva cvoky co se muchlujou v kašně+ Uh! Hele! +pleskne ho po ruce, ale směje se, a cucflek si promne prsty+ Jseš děsně děsnej chlap. +sdělí mu vážně, ale obejme ho a přivoní si mu ke krku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2014 02:28

No jasně, že jo. Kdo jinej, by mi je měl píchnoout, ale pěkně po staru, sychnou, slibuješ? +koukne na ni, jestli jako slibuje a pak taky s rozzářeným úsměvem zamává+ Já vím, že jsem. +zazubí se na ni vítězoslavně+ A musím říct že je to boží, bejt děsně děsnej chlap. +přizná se jí spiklenecky a taky ji obejme+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2014 04:19

ježiš. +zazubí se+ Tak jo, píchnu ti uši, sychnou. +přikývne obřadně+ Budem děsně punkový. +uculí se na něj+ Jo, to teda jseš. +přikývne+ A taky je boží mít děsně děsnýho chlapa za muže. +zazubí se vesele, a prohrábne mu vlasy na krku+ A víš co ještě? Moct se u takovýho děsně děsnýho chlapa schovat úplně přede všema. +pousměje se, na chviličku mu vleze prstama pod tričko na kůži, a schová si mu obličej někam mezi krk a rameno+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2014 11:01

Jo ho ho ho. +zasměje se vesele+ Bude ze mě zase pankáč. +udělá si dlaní nad hlavou číro a pak ji zas obejme+ A taky tě ten děsně děsnej chlap před celým světem ochrání! +slíbí jí a políbí ji do vlasů+ Napořád a navždycky. +jen tak v tý vodě si ji drží u sebe a tiskne ji k sobě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2014 14:24

Jo. +uculí se+ Budeš se malovat tužkou na oči? +zjisťuje děsně nenápadně+ To je totiž děsně sexy. +sdělí mu jen tak mimochodem+ Navždycky. +přikývne trošku, chvilku se tam k němu jen tak tulí a usmívá se pro sebe, dokud ta hezká chvilka neodezní, a pak ho chytne za ruku+ Tak pojď, najdem nějaký koleje. +zazubí se+ Myslíš, že to funguje i s tramvajema? +zajímá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2014 17:29

No, tak jestli mi půjčíš tužku na oči, tak klidně jo. +usměje se na ni a jak se ta k sobě tulí, tak jí dá pusu na tvář+ Tak jo. +přikývne a vstane a pomůže jí z kašny+ No, já myslím, že jo. Dyť je to skoro stejný jako vlak, taková tramvaj. +oklepe se od vody+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2014 17:57

Já ti klidně koupím vlastní. Páč tvoje mužnost to určitě unese. +zazubí se, vyskočí z kašny a obuje se, a děsně nenápadně kolem nich nechá kroužit proud teplýho vzduchu, kterej je rychle usuší, takže je jim hezky jako kdyby se váleli půl dne u teplýho krbu+ tak to zkusíme. +přikyvuje hnedka+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2014 19:02

Moje vlastní mužná tužka na oči... no paráda. +zazubí se kolem a v tom teplym vzduchu si spokojeně vykračuje a jen se uculuje+ Takže tramvaj... +rozhlídne se kolem, kde asi tak jezdí a pak se s ní vydá jednou parkovou cestičkou až k silnici, kde jsou fakt koleje od tramvaje+ Hele hele už jede! Rychle! +v dálce se přibližuje tramvaj a Byron poskakuje kolem jak malej+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette