(co se mě týče, tak ubírat vůbec nemusí! já si ráda přečtu i sešitový vydání jeho odpovědi...
)
To je dobrá taktika. +přikývne+ Jo, jak ste odpravil... +řekne přímo+ A pak za to byl potrestán...+připomene mu, že nemusí dělat, že netuší o čem mluví+
+musí se zasmát+ Mívám na lidi různý vliv, ale tohle...to by bylo hezký, kdyby to tak fungovalo. Teda ještě aby vás to nepřivedlo do hrobu..+ušklíbne se - ať už ta žena, nebo ta lidskost+
Oddělujete práci a soukromí? To bych u vás ani nečekala. No tak...průzkum je někdy dobrý provést včas... Neříkám dnes v noci...ale vím, že ste nebezpečnej. +pod jeho pohledem se lehce zardí, páč se zastydí, že by se asi nechala od něho nakonec i sejmout dobrovolně...+ Protožeee...by vám vojáci pravděpodobně ještě pomohli narvat mě do auta a možná by vám přihodili i na benzín. +uculí se na něho přemile, ale jako pobaveně+
Mhm...a pak taky šperky...a luxusní věci...kosmetika...+mávne rukou+ Je toho hodně, vždycky záleží s jakým úmyslem a k čemu mi to kdo dává. Od Zuzky mi udělá radost i jelení lůj, no kdyby to bylo to jediný, co mi dá Kristián k narozeninám, asi bych se cítila odbytá. Naklonil? +přikývne+ To rozhodně.
+zavrtí hlavou+ Není co napravovat. Jen občas mám tendenci chtít po lidech, aby se chovali podle mých měřítek. Občas furt...
+potěšeně svůdně se uculí+ A to byste chtěl? +dělá, jak to hrozně zvažuje, i když je na ní odpověď vidět okamžitě a pohrává si chvilku se skleničkou+ No tak...já myslím, že bych si na schůzku s vámi vždycky čas našla. +napije se a sleduje ho+ Nakonec je to dobrý skutek, naučit vás vycházet se ženami. +zatváří se jako aktivistka za lidská práva+ A když zvládnete vyjít semnou...asi už pak zvládnete každou.
První? Já myslela, že první pozitivní zpráva byla, že jsem se pro vás oblékla a nechala se unést, aniž bych se na vás pokusila aspoň vytáhnout nějakou zbraň...
+trochu nakrčí čelo, když mluví o ženách, co mu dají, ale spíš tak jakože je to smutný celý+ Co je na tom "jít s assassínem"? +zvedne obočí jak to tak říká+ To musí být ale...jak bych to...nuda? Neosobní? Čistě fyzické uspokojení? +snaží se tím naznačit, že když mu nějaká podrží, tak to je jako by si to udělal sám+
+Jak se k ní nakloní, tak může úplně slyšet, jak jí nahlas a rychle tluče srdce a i když se Bea snaží nedát nic najevo, jeho blízkost ji hodně znervozňuje. Příjemně znervozňuje.+ To...bych vám přála...protože v tomhle ohledu asi není nic hezčího a více naplňujícího...+nespouští z něho oči+
No zatím nikde, protože neví, kde by měly stát! Ale kdyby znaly vaši adresu... Nooo kdybych nebyla zadaná, tak bych....+vypadá, že chce poztivině odpovědět a pak se ušklíbne+ to se nesluší, abych vám prozrazovala! +a jak už je zase taková uvolněná, tak se jeho pohledu jenom spokojeně nastaví+
+o roláku né, ale řekl jí, že jak se zahalila, tak jí to sluší ještě víc...dedukce...+ To ano, ale trochu...po vašem způsobu. +přikývne+ Žízeň? +našpulí pusu pobaveně+
+zase zakroutí hlavou zamítavě+ To je v pořádku. Reagovala jsem přehnaně. +usměje se na něho mile a omluvně, páč jí to připadně takový hezký od něho a i když muslimský zvyky nezná, tak chápe, co jí tím chce dát najevo - možná ne až tak moc, ale kolem a kolem jo+ Ono s tou počestností....+zatváří se, že na to sou asi hodně relativní měřítka... (no to přišlo s tím, že jako kdo by se nepodíval, když se vystavuje atd. a logicky je to naprostej opak jejich počestných zahalených žen ) - pak se předkloní a nachviličku mu položí svou ruku na jeho a podívá se mu do očí+ Opravdu si vážím toho, jak se ke mně chováte. +řekne vážne a pohladí ho po ruce a zase s ňou sjede z té jeho a kývne mu k ní+ To byla nehoda, nebo záměrně? +zamává nožem, jestli kvůli nim+
Děkuji...+usměje se na něho, jak jí nalije a zároveň to je i k tomu zalichocení+
+zamyšleně ho sleduje+ Není muslimka, je krásná, sexy, inteligentní, úspěšná a tolerantní? +uculí se+ A vážně je to fyzicky žijící žena? +popichuje ho, ale jenom tak mile+ Takových žen je málo a pokud jste ji našel, tak máte vážně štěstí. Aleee...nevím, co by řekla na to, že tu teď sedíte semnou....+zamrká řasama+
+Přikývne+ Jsou sice věci, které neovlivníme, ale to máme asi všichni stejný. Musíme se s tím poprat. Vy žijete takový život, jaký jste vždycky chtěl?