od Beatrix » 30 srp 2014 15:44
+Vezme si den volno a stráví ho běháním po úřadech s právníkem za zádama, ale je jí to houby platný, takže večer se totálně duševně vyčerpaná -a taky dost vzteklá- vrátí sem, aby se jí furt někdo na mýtince nevyptával co se děje a mlátí ve sprše hlavou do zdi+ Hovada-sou to hovada! Jakoby šlo jenom o mě! Scheisse! +boxne rukou proti zdi, čehož hned zalituje+ Auuuu! Doprčiiiic! +rozbrečí se, sedne si ve sprše na zem a fakt netuší co bude dělat. Do toho jí venku začne zvonit telefon+ Sakra! +málem se zabije jak leze ven, ale telefon vytrvale vyzvání, takže to i stihne vzít+ Hm? +zbystří, protože slyší svýho právníka+ Jo? +úplně viditelně se jí uleví+ Ale to...no aspoň něco...jo...děkuju...dobrou noc... +položí to a chvilku kouká ven z okna, než se zhluboka nadechne, zase vydechne a vytočí číslo na Bärbel+ Ahoj, jen volám, že je to dobrý - všechny výplaty personálu pustijou...ne, zásoby ne, ale já to nějak zařídím. +pousměje se skoro optimisticky, jako by ji Bärbel mohla vidět+ Mhm, přijedu zítra, ahoj.
+Típne to a dojde si pro osušku. Sice ji napadne, že by si ráda dala horkou vanu, ale říká si, že to počká. Vezme si župan a vytočí Azziho číslo+ Potřebuju další obchody....já vím...nemám moc na výběr...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.