od Altair » 20 úno 2014 15:38
(jo aha, ok;))
Jak se s tím vyrovnávám? Většinou tak, že se snažím být rychlejší, než nepřítel. A zatím se mi to úspěšně daří +usměje se ješitně+ Incident s Davidem? +snaží si vybavit, o čem mluví+
Vy dokážete být velice přesvědčivá, slečno Beatrix. Nejenom že při našem rozhovoru začínám uvažovat o tom, že bych si našel nějakou stálou partnerku, ale čím dál víc přemýšlím nad tím, jestli bych opravdu neměl trochu víc lidštější +uculí se, i když není na něm poznat, jestli to myslí po tolika letech své práce úplně vážně, ale i kdyby ne, alespoň se nad tím zamyslel+
Výslech? To ne, zajímáte mne soukromě, teď nepracuji +usměje se na ni šibalsky, ale jak Bea naznačí podříznutí, úsměv mu z tváře zmizí+ Kdybyste měla být mojí další obětí, myslíte si, že bych se o vás tak zajímal? Ze zásady si nevytvářím k obětem žádný vztah, protože by se mi pak mohla chvět ruka a věřte, nebo ne, nerad působím všem obětem bez výjimky zbytečnou bolest navíc. To není můj styl +pak se ale přece jen na ni usměje a s přimhouřenýma očima se na ni upřeně zadívá+ Pokud si myslíte, že vás chci dnes v noci sejmout...proč jste tedy nezačala křičet, když jsem vás unesl? +napije se a přes hranu skleničky nespustí z ní zrak, jak čeká na její odpověď+
Takhle skromné věci vám dokáží udělat radost? V tom případě doufám, že jsem si vás trochu naklonil tou večeří. Ještě zapracuji na té kytce a čokoládě, abych si u vás napravil svoji reputaci +mrkne na ni rozverně+
+pak se musí nahlas rozesmát+ Nemyslel jsem, že se ženami mluvím místo slov zbraněmi. Chtěl jsem říct, že spíš, než se bavit se ženami mi to jde lépe se zbraněmi. Řekl jsem už, že v dialogu se ženou nejsem moc obratný a v konverzaci nemám moc zkušeností, což jste určitě dnes i sama poznala +pousměje se tak nějak omluvně+ Ale třeba byste mohla nezkušeného muže tomu naučit...? Třeba tím, že bychom se viděli častěji, abych získal praxi? +mrkne na ni lišácky a nenápadně tím navrhne další schůzku+
Tak to je první pozitivní zpráva...to, že si moji společnost užíváte +poznamená opravdu potěšeně+
Ne, celibát v žádném případě nedržím. Jak jsem řekl, se ženami se občas nezávazně stýkám. Jsem úplně normální muž se všemi potřebami +mimoděk opět sklouzne pohledem po její labutí šíji až k lehce zahalenému dekoltu a podvědomě zalituje, že předtím vůbec začal téma o muslimkách+ Ty...známosti...dobře, nazveme to pravými jmény...ženy, které jsou ochotné jít s asasínem, jsou buď přímo z našich řad, i když žen mezi námi moc není. Anebo jsou k mání v okolních vesnicích a tam si můžu vybrat podle chuti, protože mě žádná neodmítne. Ze strachu, abych ji nezabil. Nemám tam totiž moc valnou pověst. A ne, nenutím je +zasměje se vesele+ Neznásilňuji ženy. Jdou se mnou svým způsobem dobrovolně, protože se bojí. Ale není to o touze, nebo dokonce o lásce. Je to vlastně takový obchod. Ty mně uspokojíš a já tě nechám naživu. I když bych je stejně nejspíš nezabil, kdyby mně odmítly, ale to ony nevědí +tmavé oči mu ještě víc ztmavnou, když se k ní nakloní+ Chtěl bych ale jednou zažít takový sex, abych měl ženu ne z pouhého chtíče, ale z opravdové touhy po ní a aby ona toužila po mně. Ne proto, že musí, ale že to tak opravdu cítí +zase se odtáhne, ale ne daleko+
Prozradíte mi, kde stojí ta fronta na mně? A vy byste v ní stála taky, kdybyste nebyla zadaná? +pohlédne na ni s pobavenými jiskřičkami v očích a v tu chvíli se před ním nezáměrně odhalí Beiny vnady a on jen polkne, až mu naskočí na krku ohryzek a snaží se od nich odtrhnout oči, aby ji nepopudil, že na ni tak zírá, ale nemůže si pomoct, Bea přitahuje jeho pohled jako magnet+ Ale já se vám celou dobu snažím říct, jak vám to ohromně sluší +odporuje jí trochu, protože on o roláku neřekl ani slovo+ Nejspíš poněkud neomaleně +pokrčí omluvně rameny a jak je tak trochu vyveden z míry jejími svůdnými křivkami, vypije celou sklenici vody na ex, aby se trochu zchladil+
Pokud jsem nevědomky nějakým nevhodným slovem způsobil, že se cítíte poníženě, hluboce se vám omlouvám +položí si ruku na srdce a hlubokým úklonem hlavy jí projeví úctu a doufá, že to Bea ocení, protože tímhle gestem muslim projevuje velkou čest jenom lidem, kterých si opravdu váží+ Nikdy jsem ani myšlenkou nezapochyboval o vaší počestnosti, slečno Beatrix. Tím, že oceňuji váš půvab a osobní kouzlo jen dávám najevo, jak moc se mi líbíte +nevím, jak k tomu přišla, že by ji mohl považovat za lehkou děvu, to by si nikdy nedovolil; ať už je jeho pověst jakákoliv, Bey si skutečně váží;)+ Já si tento večer náramně užívám a až na to malé nedorozumění, které se doufám vysvětlilo, je mi s vámi velice příjemně a hezky +poruší svoje rozhodnutí, že už jí nebude lichotit a dolije jí šampaňské a sobě vodu+
Líbí se mi právě proto, že není muslimka. Je nejenom krásná a sexy, ale i inteligentní a úspěšná, a nevadí jí, čím jsem. Prostě žena podle mého gusta +fixuje ji přitom pohledem+
Ano, každý si je strůjcem svého života. Jaký si ho uděláme, takový ho máme +přikývne zamyšleně+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!