Srazy

Napište, co máte zrovna na jazyku

Re: Srazy

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 19 úno 2014 18:47

Hlavní pokladna je takové docela hezké místo, kde nejsou žádný ošklivý zákazníci, ale za to se tam pracuje s veškerou hotovostí i nehotovostí, co jí v konkrétním baráku je :pii :nin* Takže jsem trop na nervy už teď, abych tam něco nedosrala, blbě nespočítala a nešla bručet za zpronevěru :pii :D
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 19 úno 2014 19:06

Mem: Jedno velké parkoviště je hned za multikinem Cinestar, které je od Velvetu vzdálené dvě minuty, anebo o pár metrů dál druhé (u Grandu). Když tak bych tě pak navedla. ;) O modrých zónách nevím.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 19 úno 2014 23:39

Já bych taky potřebovala někde zaparkovat. :D nejlíp nějak s přesnou adresou, aby se to dalo zadat do navigace, jinak se totálně a naprosto ztratíme. Fakt si nedělám srandu. :D
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 19 úno 2014 23:58

Viki, tak se stav cestou pro mne, víš, kde bydlím a já tě navedu líp, než GPS. :D
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Manori » 20 úno 2014 11:01

Cha, to bude automobilový sraz :D Tak se sejdeme asi všichni až v té hospě?

A Moraváci na nádru a dojdem do Velvetu zu fuss? Koukala jsem na vlaky a 10:45 můžem být my "zauralští" v Pardubkách...a jestli jsem na mapu čuměla dostatečně dobře, tak bychom se od nádru mohli svézt trolejem pár zastávek na tu třídu, kde je Velvet. (jezdí co čtvrt hoďky 2 čísla) - kdybychom byly lemry a nebo třeba lilo...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx Lupin » 20 úno 2014 11:18

Napadlo mně, že by si motorizovaní mohli nechat auta na parkovišti hned vedle nádraží, to najdete určitě, je to na kraji PD od Prahy, a sešly bychom se všechny na nádru a odtamtud bychom šly v procesí do hospody. :D Jestli chcete, klidně můžeme jet trolejbusem, ale ono to není zase tak daleko, jak to vypadá, já tohle dělám vždycky pěšky a aspoň vám udělám krátkou exkurzi po Pardubkách, ať z nich taky něco máte. ;)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 20 úno 2014 12:37

Jelikož netuším čím pojedem a tudíž kdy dojedem, tak se nemůžu na ničem domlouvat. Ale co sem koukala, tak bysme trefily i samy a já su teda lemra, takže bych se busu nebránila :pii Úplně nejblíž to nevypadá a netuším v jakým stavu budem :wall: Nicméně pokud pudou všichni pěcha, tak napřed asi nepojedu noo...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » 20 úno 2014 16:17

A budou tam auta mít, až se vrátí? u toho nádraží? :lol: Já jen, když si vezmu, co chodí kolem nádru v Ově...tam bych auto třeba nerada nechala... ale nevím, jak to ted v Pardubkách vypadá...a koukala jsem, že ten Cinestar parking je kousek...no ale to záleží na řidičích, jak moc chcou do městského provozu..i když, z Prahy to bude pro ně jak na vsi... :)

Bea: no však uvidíš, čím teda dovalíte...já nadhazuju čas, kdy bychom tam mohly být...zbytek se uvidí...jsou to teda 4 zastávky...4 minutky busem...a čtvrt hodinky zu fuss říkala Styx myslím někde výš...jako alternativa:) nevím teda, za kolik mají MHD líteček...a klidně můžeš jet napřed...a pak stopovat, kdo doběhne první :lol: (vychcaně pojedu též trolejbusem v tom případě:D)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » 20 úno 2014 16:38

Já myslím, že přibližně kolem té jedenácté bysme taky přijely, takže by se ten scuk v cca 11 měl dát konat, ale pak to ještě upřesníme.
Neříkala skoro dvacet minut? Jako jasně, že se dá ujít všechno pěšky, ale abysme tam pak nelehly na stůl a nevytuhly :Gl* Tak kdyžtak jedem spolu Man a můžeme jim tam zatím vytvořit i nějakou cílovou stuhu!

A nevím, esi sem pak odepisovala Becce, takže pro sichr: budeme na tebe určitě myslet a po těch letech praxe to určo zvládneš! A je to aspoň jako povýšení taková pozice nová?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 20 úno 2014 16:53

Napadlo mně ještě jiné parkování. Hned vedle nádra přes silnici je hypermarket Albert s podzemními garážemi, tam by to bylo ideální.
A od nádra bychom mohly pak společně pěšky nebo trolejbusem, jak budete chtít. Anebo můžete i samy, není to vůbec složité. Pěšky je to od nádraží pořád rovně za nosem až k hospodě 17 minut a busem je to jak řekla Manori 4. zastávka, téměř naproti hospodě. Lístek stojí myslím 15 Kč (já mám pardubickou kartu, tak si nejsem jistá). Podrobnější instrukce bych sem napsala když tak až těsně před srazem.
Já můžu být na nádru klidně už od desíti a čekat na vás, jestli chcete.
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Zpovědnice