Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
I have a dream, a song to sing, To help me cope with anything, If you see the wonder of a fairy tale, You can take the future even if you fail... (part of ABBA song)
Mám takový dojem, že do Velveta jsem chodívala, když jsem makala v Generali. Tak dejte vědět, jestli tam pořád tak dobře vaří Já na vás budu intenzivně myslet z práce A v neděli pak na mě můžete myslet vy, protože budu poprvé na hlavní pokladně sama, takže budu potřebovat všechno štěstí světa, abych tam toho nezkonila nějak extra moc
I become one with my demon My dark side keeps me alive Become one with my demon Let the beast outside of my mind There are two sides to everyone I have become one With my demon When I’m bleeding The pain lets me know Just how much I need it
Koukám, že všechny jste pro Velvet, což vám schvaluji, vaří tam opravdu dobře. Akorát je to od nádraží trošku dál, přesně 17 minut. A už jsem to pro jistotu zarezervovala, aby nám to tam nezabraly nějaké soudružky na MDŽ.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam. Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu. (krédo templářského řádu)