Pokoj č. 10 - Miss Victoria Winter

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj č.10

Příspěvekod Victoria » 08 led 2013 19:17

Tss, vsadím se, že jsem mladší než ty. +pleskne ho přes rameno+ Ne vážně, kolik ti vlastně je? +uvědomí si, že to asi neví+ Tak pojedu cestovat. +pokrčí rameny+ Jenom se chci mít kam vracet, chápeš? Mít někde doma. Nemít celej život furt v krabicích. +ukáže na ten svinčík okolo+ Nějaký místo, kam můžu nacpat spoustu knih, mít tam klavír, chodit přes den nahatá, poslouchat v noci metal na plný kule a tancovat na stole až do rána. To přece po hotelech nemůžu. +uculí se na něj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 led 2013 19:55

Ne? +vykulí na ni oči+ To se nesmí, sakra, to mi měl někdo říct. +uculí se poněkud omluvně+ Pětadvacet. A jsem sakra dospělej, aby bylo jasno. Tohle číslo není už ani na hodinách! +upozorní ji vážně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 led 2013 20:10

No jasně, to je hotelový desatero! +zvedne prst+ Takový ty věci jako "Na matraci neposkáčeš.", "Cígo o zeď netípneš." a "Koberec nepozvracíš" +poučí ho se smíchem+ Týýýjo, to seš ale starej! To je teda závažný. To bych se k tobě měla chovat s respektem, když seš takovej kmet. +uculí se na něj+ Já jsem o celej rok mladší, a to na hodinách ještě je. Takže mám na kraviny nárok, +chlubí se+ A kdy máš narozeniny? +sonduje děsně nenápadně, aby to neprošvihla+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 led 2013 20:43

V květnu. +zašklebí se na ni+ Na konci května, dostaneš pozvánku na oslavu, neboj. +vyplázne na ni jazyk+ Ale musím říct, že koberec jsem tady ještě nepozvracel, což zní jako výzva. Zatím jenom dlaždičky. Někdy se to hold vyvrbí. +pokrčí rameny+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 led 2013 20:53

Co se na mě jako šklebíš? Nedostaneš dárek, jestli se budeš ksichtit. +šťouchne ho do břicha+ To je praktický, dlaždičky se líp čistěj. +pokýve hlavou+ Tak pojď, ožerem se, a poblijem jim koberec. +navrhne, vyleze z postele a začne v tom čurbesu hledat, kam schovala tequilu+ Výzvy jsou od toho, aby se pokořovaly. +zavolá na něj odněkaď zpod stolu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 led 2013 01:07

Jakej dárek? +zvedne tázavě obočí+ Ty seš dneska samej dárek. +zavrtí hlavou a vleze si k ní pod stůl+ Tak jdeme na to. +zamne si ruce a vytasí skleničky a nastaví je, aby jim nalila tequilu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 led 2013 01:20

Přece dárek k narozeninám, proč bych se na ně jinak ptala? +uculí se na něj+ Já ráda dávám lidem dárky, baví mě těšit se, jestli budou mít radost. +naleje jim vrchovatě a dokonce splaší i nějaký citróny, co si objednala ráno k čaji, a slánku co jí přinesli včera k míchanejm vajíčkům+ Tak na novej rok! +zazubí se, když to správně připraví a kopne to do sebe a rovnou nalejvá další+ Musíme to vzít šupem, jestli se chcem pořádně pozvracet. +mrkne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 led 2013 21:51

Tak to jsem zvědavej, jakej mi dáš. +zazubí se na ni a kopne to do sebe bez soli a bez citronu a zašklebí se+ Eh... uh.... Tak do druhý nohy. +nastaví zase skleničku, aby mu dolila+ Když teda už pijem pořádně. +zasměje se+ To ale není moc sexy pít, abysme se pozvraceli.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 led 2013 01:10

No, to já po pravdě taky. +zazubí se+ Lidem, co mají všecko, se blbě kupujou dárky. +zaksichtí se, podá mu panáka a exne svýho+ To nevadí, my jsme sexy sami o sobě a vůbec se nepotřebujem snažit. +udělá nějakou děsně svůdnou pózu a jakože sexy si přejíždí rukou po dekoltu a hýbe u toho obočím+ A když jde o výzvu, oběti musí být přineseny. +řekne důležitě, nějak se tam v tom omezeným prostoru pod stolem zkroutí do lehu a opře si mu hlavu o stehno+ Tak nalejvej. +uculí se a otevře pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 led 2013 11:10

+zasměje se+ To je pravda. +vyexuje dalšího panáka+ Tak do toho, krásko. +uculí se na ni, vezme flašku a pomalu jí začne lít tequilu do pusy, jenom trochu, aby se nezakuckala+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje