Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 18 úno 2014 01:46

+trochu udiveně zamrká+ No jasně, že jsem tvůj kluk. +dodá+ Navíc si myslim, že s nikým jiným by mi to tak neslušelo. +zazubí se na ni vesele, pak ji spolouchá, jakej se jí zdál sen a na to se poněkud šklíbí+ Tak to teda byl pěkně pitomej sen. +pokejvá hlavou a obejme ji+ Protože já bych si tě určitě, ale určitě pamatoval. A ta rev beztak ani nebyla moje. +mávne rukou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2014 02:10

Já jsem ti říkala, že je to hloupý. +zamumlá, a usměje se jako že si z toho nic nedělá, ale sedí jí to v hlavě jak velkej brouk+ To si piš že jseš, máš na to kroužek. +uculí se poklepe mu prstem na prsten+ No jo. Ale bylo to děsný, jak ses tam na mě koukal a vůbec jsi nevěděl kdo sem. A měl jsi tam jinou ženskou, a vůbec to bylo divný. +zabručí, a taky ho obejme+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2014 02:21

já bych v životě už jinou ženskou neměl. +ještě jí dá pusu na čelo a obejme ji, aby se netrápila+ Hele. +koukne na ni+ Chceš si zahrát se mnou? Třeba přijdeš na jiný myšlenky a pak se ti bude zdát o... +koukne na obrazovnu, jak hledá inspiraci+ O jódlujících skřetech v baletním souboru. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2014 02:56

Ale dyť já vím, že to je pitomost. +zavrtí hlavou, na chvilku se k němu přitiskne, a čuchá mu ke krku, a pak se musí na ty skřety usmát+ Já bych ti to kazila, když už jseš tak daleko. Klidně to dohraj. +usměje se na něj, dá mu pusu na tvář, a vstane+ Já se kouknu po prckovi, a budu si číst. +pohladí ho po rameni a jde se podívat, kde mají tu bestii. ukáže se, že tygře už pochopilo, že se bydlí nahoře, a při epickém pokusu zdolat schody za nima usnulo na odpočívadle. Tak se pro sebe uculí, zvedne ho do náruče, a odnese si ho do ložnice. nejdřív ho uloží do pelechu, a jen na něj kouká jak spí, ale pak si sleze k němu, a protože je pelech velkej,aby byl připravenej, až tygr poroste, vejdou se tam oba, tak se k sobě přitulej, a vytuhnou tam vedle sebe+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2014 12:47

Tak dobře. +usměje se na ni nastaví jí tvář a zase spustí hru+ Já si tě pak najdu. +pousměje se, jakože na ni, ale zas už je úplně v tý hře a za půl druhý hodinky to má dohrátý. Polácá se po rameni, jak je dobrej, načež vstane a jde hledat Vici. Když dojde do ložnice tak si jich všimne až po chvilce, zarazí se a pak se musí zasmát, potichu zavře, dojde k nim a lehne si tak y za nima. Zadek mu sice čouhá ven, ale to je mu evidentně šumák+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2014 15:37

+když si k nim lehne, tak se podvědomě trochu posunou, aby mu udělali místo, a Vicky se k němu ve spánku natulí. jednu ruku má furt obtočenou kolem tygřete, který se v noci na chvíli probudí a trochu po nich poskakuje, ale když vidí, že s nima nic nebude, za chvilku zapadne do mezery mezi ty dva a zalomí to tam. Kocour se jim stočí k nohám, a takhel to tam spokojeně dřou až do rána. Vicky se vzbudí první, ale ještě se jí nikam nechce, tak jen tak leží, hladí tygříka po srsti, voní si Byronovi ke krku, a je jí hezky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2014 16:36

+ráno se spokojeně protáhne a vzbudí se a usměje se na ni+ Dobrý ráno, kočko. +usměje se+ Tak vidím, že postel jsme si taky pořizovali zbytečně, tady se spí naprosto parádně. Koupíme si i vlastní? +usměje se na ni, natáhne se k ní a dá jí pořádnou pusu, pak se ještě pořádně protáhne a odštrachá se do koupelny+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2014 17:48

+usměje se mu do kůže, když pozná, že se probudil+ Je to tu boží co? +zazubí se+ Ale postel bych ještě nezatracovala, prcek za chvíli vyroste a vytlačí nás. +uculí se, a než se zvedne, překulí se na něj, přitiskne se k němu tělem a pořádně a hluboce ho políbí, zatahá ho za spodní ret zubama, a pak se na něj zazubí+ Dobrý ráno. +mrkne na něj, a teprve pak ho pustí do koupelny a zatím pozoruje probouzející se zmatený tygře+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2014 18:39

+vyčiští si zuby a provede základní raní hygienu, načež si rozdělá pěnu a oholí se a našplíchá na sebe nějakou tu drahou kolínskou, načež naprosto svěží a s tygřím úsměvem i krokem vyjde z koupelny a jen se na Vici zubí+ hele šla bys se mnou na rande? +zeptá se jí, plnej nadějí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 úno 2014 01:23

+polochtá tygře na břichu a pak se vyvalí z pelechu, najde si nějaký oblečení. Načež ji praští do nosu ta neobvyklá vůně+ No teda. +neodpustí si, a s úculem si jde čuchnout blíž+ Co se stalo? +zazubí se,obejme ho kolem pasu, a přejede mu nosem po čelisti+ Ty dneska nějak pěkně voníš. +uculí se mu do kůže+ Jako teď? +podiví se trochu+ No jasně. +zazubí se+ A kam půjdem?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house