Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 16 úno 2014 16:05

+vypráví a vypráví a najednou si všimne, že usnula, tak jí dá pusu a pomalu a opatrně se odsune, aby ji náhodou nevzbudila odplíží se do pokoje se hrama, kde se napojí online a zahraje si na pár hodin WoWko a Jeefes mu tam ve vhodném časovém rozmezí nosí svačinky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 úno 2014 21:48

+ta vypadá poněkud jako mrtvá, takže se rozhodně nevzbudí, kocour si jí lehne na nohy a ohřívá je, a takhle tam spolu několik hodin prakticky bez pohnutí spí. když se vzbudí, je už venku tma, a připadá si jak praštěná palicí, chvilku jen tak leží a dělá jí děsný potíže se pohnout, ale pak se rozhejbe, vezme si zbytek kaštanů a lahvičku s lékama vrátí do šuplíku, a když vidí jak málo jí jich tam zbývá, tak sáhne pod postel, kde má schovanou krabici plnou jinejch prášků, na bolest, na spaní, na povzbuzení, antidepresiva, všechno možný, zamaskovaný v krabici od bot, vyndá si jinou lahvičku a tamtu dosype, zas to všechno pečlivě schová, a teprv pak se jde podívat na chodbu, dojde za ním do pokoje a usměje se na něj, a aby honerušila zehry, lehne si vedle něj na gauč, zabalí se do deky, a ještěchvilku u něj podřimuje, ale už jen tak lehce+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 úno 2014 18:45

+paří jako o život, sem tam nadává, protože mu nejde zabít jednoho démona, ale pak to zvládne a když ji uvidí mezi dveřma, usměje se na ni a přitáhne si ji, aby jí mohl dát pusu+ Jak ti je? +usměje se na ni a kouká, jak jí je, když zrovna nebojuje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 úno 2014 21:55

+napůl mu tam klimbá a občas zamžourá a sleduje, jak bojuje s démonama, opírá se mu hlavou o stehno a přijde jí to hezký+ Asi jako kdyby mě někdo sejmul zeměkoulí. +zazubí se trochu+ Připadám si poněkud praštěná. +zamumlá a pohladí ho po stehně, a zamrká do světla+ Kolik už jsi zabil bossů? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 úno 2014 23:05

+usměje se a pohladí ji ve vlasech+ Tak ho sejmem zpátky a to bude dobrý. +dá jí do vlasů pusu, ale jen takovou rychlou, aby ho nezabili+ Já? No spoustu! +nadme hruď+ Každýho, co se mi postavil do cesty, a některý i dvakrát. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 úno 2014 23:47

Sejmul bys pro mě zeměkouli? +uculí se na něj trochu, a lehne si mu hlavou do klína, jenom opatrně, aby mu nepřekážela při hraní+ No teda. To jseš úplnej hrdina. +zazubí se, a dá mu pusu na břicho, pač to má nejblíž+ Mně bylo bez tebe v posteli smutno. +postěžuje si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2014 00:19

Vždycky. +přikývne sebevědomě a s úsměvem+ Dej mi pevný bod a já pohnu celým světem. +zamumlá, dorazí jednoho chlápka a pak tu hru stopne, aby se k ní mohl otočit+ Smutno? +koukne na ni dolů a vlasy mu spadnou do obličeje+ Tak to ještě, že jsi přišla. +olízne jí nos, uculí se a pak jí dá pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2014 01:08

Ty jo. To se mám. +usměje se na něj, a jen ho lehce hladí po stehně, aby ho u toho moc nerušila+ Téda, ty jsi kvůli mě pauznul hru? +vykulí oči+ Tak to bude fakt láska. +zazubí se vesele, a když se nad ní skloní, kousne se trochu do rtu, natáhne ruku a zastrčí mu vlasy za ucho+ Jseš fakt pěknej kluk, víš to? +uculí se na něj, a v tý puse si ho chvilku přidrží+ No jo, mně se zdál děsnej sen. +zašklebí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2014 01:19

Jo, ale ne na moc dlouho. +zaculí se na ni, ale stejně se spuštěním té hry nijak nespěchá+ Vážně jsem? +roztáhne tvář ve šťatným úsměvu, koukne na ni a trochu se zamračí+ A co se ti zdálo? Svěříš se mi? Ale nemusíš. +pokrčí rameny, jakože to z ní nechce tahat+ Ty seš taky moc pěkná holka.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2014 01:42

To bych ani nepožadovala. +ujistí ho vesele+ Jo. Jo, jseš fakt krásnej kluk. +přikývne, a přejede mu prstem po tváři+ A jseš můj kluk. +dodá honem, aby si zas moc nemyslel+ Hm.. když to je děsně hloupý. +ošije se+ Byli jsme oba unesený, ale každej zvlášť, a já jsem pak utekla, a běhala jsem po tom hradě a nemohla jsem tě najít, koukala jsem všude, a tys nikde nebyl. +zamračí se+ A pak jsem tě našla celýho od krve, a to... no, nepamatoval sis na mě. +koukne na tu pauznutou obrazovku kde je zrovna skřet ve fakt vtipný póze+ A tak. +pokrčí ramenama, a tváří se, že o nic nejde+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house