od Neferet » 05 kvě 2014 19:49
Že jo. Chtěla jsem po něm jít sama, ale zdá se, že se to zdejším bystrozorům... vlastně jednomu z nich docela nelíbí. +zamračí se+ Nelíbí se mi, že kolem řádí vrah, který porcuje holky zaživa. +vrazí lžičku do zmrzliny, na znamení, že se jí to fakt zajídá, ale pak lžičku vyndá i s trochou zmrzliny+ Jo. +zamručí nesouhlasně+ Našli další holku, co měla stejnou barvu vlasů... jak jsem to pochopila... a on si myslel, že jsem to já. Vrátila jsem se od nás a zalezla si do vany, aby si trochu odpočinula a dala si vařicí koupel a najednou slyším křik a bouchaní na dveře. V půl osmý ráno, proboha, odmítla jsem jít otevřít a najednou slyším ránu a praskání dřeva. Když jsem vylezla z koupelny stál uprostřed obýváku a ještě mi vynadal, že jsem měla otevřít. +zavrtí nesouhlasně, ale někde v hloubce jejího hlasu zní něco co prozrazuje, že takové jednání jí zahrálo svým způsobem na tu správnou notu+ Pak? No o týden později volal, že nejspíš bude mít nějaký informace o Aljošovi, tak jsme se sešli v baru a no... trochu jsme pili... a vyspali se spolu. +poslední slova spíše jen zašeptá+
Draco dormiens numquam titillandus