Výlet na Manhattan

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Výlet na Manhattan

Příspěvekod Vanessa » 17 úno 2014 19:43

+dovádí a užívá si ten tanec, hudbu a skvělou zábavu+ Díky +usměje se na něj a naposled se před ním ladně zavlní+ No...napila bych se +přestane tančit a vydá se s ním k baru a posadí se na vysokou židli+ Jsi pěkný kecka, víš o tom? Náhodou jsi tančil moc hezky +mrkne na něj s úsměvem a objedná si chlazenou colu+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 17 úno 2014 23:15

+zasměje se+ Kecka... tak to mi dlouho nikdo neřekl. +zavrtí pobaveně hlavou a taky si objedná colu a posadí se vedle ní a prstem stírá ze sklenice kapičky zkondenzované vody+ Tak mě napadá, že jsem takhle s nikým strašně dlouho nebyl. +koukne na ni+ Jako myslím venku, večer, posedět a pokecat.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 18 úno 2014 00:47

+usrkne si vychlazenou colu, po tom řádění jí přijde opravdu k chuti+ Vážně? A proč si tedy někdy nevyrazíš někam s přáteli? +koukne po něm s brčkem v puse+ Já jsem taky nebyla nikde, ani nepamatuji. A když řeknu, že nepamatuji, tak to už je opravdu strašně dávno +zasměje se a pak jí pohled trochu změkne+ Jsem hrozně ráda, že jsi mně vzal do New Yorku, Jacobe. Asi se ti to bude zdát směšné, ale změnilo mi to život +pousměje se na něj+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 18 úno 2014 01:24

+usměje se na ni+ Tak to jsem rád, že jsi se mmnou jela. Když ti to změnilo život. +a myslí to upřímně+ No právě proto jsem nešel s nima. +usměje se na ni+ Protože jsi přijela ty, ale to vůbec nevadí, zavolám jim jindy.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 18 úno 2014 02:29

Ale to jsi jim mohl klidně zavolat a mohli se s námi bavit tady taky. I když... vlastně se mi to takhle líbí víc, že tě mám jen pro sebe. To by se na tebe všichni tví kamarádi vrhli, jak tě dlouho neviděli a já bych seděla někde v koutku. Takhle si tě aspoň pořádně užiju +mrkne na něj šibalsky+ Budeš mít ještě spoustu příležitostí setkat se se svými přáteli, zítra už totiž budu muset odletět zpátky do Evropy +usměje se na něj, ale tak nějak posmutněle+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 18 úno 2014 12:43

Jo to máš asi pravdu. +přikývne+ Tomu jsem se chtěl vyhnout. +když mu oznámí, kdy odjíždí, tak se na ni překvapeně podívá+ Už zítra? To je.... tedy... dost brzo. +zakončí to, ne moc obratně+ Stalo se něco, že musíš odjet? +zeptá se jí pro jistotu+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 18 úno 2014 13:23

Brzo? Tři dny jsou na návštěvu tak akorát, pak už návštěva začne lézt na nervy +poznamená s úsměvem+ A já ti nechci začít lézt na nervy, Jacobe +zahledí se mu do očí+ Máš tady své povinnosti a své zájmy a já tě od nich nechci zdržovat. To je jediný důvod, protože jinak mi je tady úúplně skvěle +rozhodí nadšeně rukama, že přitom převrátí svoji skleničku s colou+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 18 úno 2014 16:37

+sleduje ten její proslov a sem tam mu cukne koutek rtů, jak se nechce usmívat, aby si to nevzala špatně, ale pak to stejně nevydrží a tvář se mu roztáhne v úsměvu+ Vanesso, jestli ti něco vadí, tak mi to klidně můžeš říct. Ale vážně, já se neurazím nebo nenaštvu.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 18 úno 2014 19:56

+otočí se na židli k němu celým tělem a chvíli ho pozoruje+ Není vůbec nic, co by mi tady vadilo +ujistí ho+ Naopak, jsem šťastná a můžu s jistotu říct, že mi ještě nikdy nebylo tak skvěle jako teď +jak se tak na ni Jacob dívá, má silné nutkání pohladit ho po tváři a jen silou vůle udrží ruce v klíně+ Vůbec si to nezasloužím +skloní vyčítavě hlavu a najednou se zaposlouchá do pomalé písničky, kterou zrovna hrají+ Och...tohle je moje srdeční záležitost...prosím, zatančil by sis se mnou na ni? +hodí po něm prosebné štěněcí oči+

(jen aby věděl, na co vůbec tančí :D )
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 19 úno 2014 18:39

Já nevím... +usměje se na ni+ A myslíš, že si zasloužíš, abych s tebou šel tančit? +koukne na ti tázavě, ale je jasný, že to myslí v dobrým+ Já totiž tančím jenom s lidmi, co se nelitují. +sdělí jí spiklenecky+ Tak pojď. +chytne ji za ruku a jde s ní na parket+ Ať nám z té písničky něco zbude. Já osobně mám od Adele teda radši Skyfall.
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum