Středozemě

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Středozemě

Příspěvekod Locke Lamora » 12 úno 2014 14:20

No ale proč ses tam vypravila. +zazubí se, a kouká jí do mapy přes rameno+ Samaroth? Tohle je fakt S? +vykulí na to oči+ Teda ten co to kreslil měl strašnější písmo než Brouk, a to je fakt co říct. +zavrtí hlavou+ To by asi byla ta nejlepší varianta. +přikývne+ S lidma umíme zacházet. +zazubí se na ni+ Tak jo. Já si sednu na ruce. +uculí se a hned to udělá, aby ho tentokrát fakt dopekli+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 úno 2014 13:39

Protože jsem byla zvědavá, co tam je. +uculí se na něj a dává si pozor na jabko, aby se jí nepřipálilo a pak si ho na tom klacku přitáhne, a oloupe si z něj spálenou slupku, opatrně, páč to pálí a začne ho ukusovat+ Chceš taky? +nabídne Lockemu+ Je to horký. +upozorní ho, aby se nespálil+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 13 úno 2014 16:09

A co tam bylo? +uculí se, a dá si opíct ještě kus chleba k večeři, jedním okem si ho hlídá, a jinak se hlavně směje, jak ji to pálí do prstů, a pak ji chytne za ruku a na ty popálený konečky jí dá pusu+ Jasně. +zasvítí mu oči, a než stihne něco říct, poněkud se do toho zahryzne, načež mu vhrknou do očí slzy, ale jsou to mužný slzy, takže to neva+ Hoh-ký. +zachrčí poněkud, a dejchá s otevřenou pusou, aby si to ochladil+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 úno 2014 21:38

Les a elfové a skály a ohně a skřeti. +vyjmenovává mu+ A spousta dalších věcí, jako tady. +usměje se na něj a chce ho zastavit, ale nestihne to, tak na něj jen tak trochu vypleskle kouká a pak se chvíli snaží překonat úsměv, než to spolkne a podá mu měch se studenou vodou+ Na, napij se. Zchlaď si to.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 13 úno 2014 23:24

Já už myslel, že jsi byla taky na výpravě něco šlohnout. +zazubí se, a chvilku ještě elegantně dejchá s otevřenou pusou jako pes, dokud to nedokáže spolknout, napije se studený vody, a s vypláznutým jazykem ještě ochlazuje, ale už po ní loupe okem, jestli se mu nesměje+ Jestli se mi budeš smát, tak tě zlochtám. +zazubí se na ni, a jenom varovně ji šťouchne prstem do žeber+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 úno 2014 23:35

Né, tehdy jsem to nedělala zájmově. +uculí se na něj+ No to by mi strach nedovolil se ti posmívat. +uculuje se na něj a ožene se po jeho prstu, když ji šťouchne do žeber a cukne se, aby ji nezlechtal a šťouchne ho nazpátek, aby si taky nemyslel, že se jen tak nechá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 13 úno 2014 23:46

No tak si to nech. +zazubí se na ni, a vesele vyplázne jazyk+ Strach a úcta a bezvýhradná láska doufám. +uculí se, chňapne jí po ruce, chytne jí zápěstí a vystartuje po ní, culí se u toho jak cvok, trochu ji přilehne a vyhrne volnou rukou košili, a trochu ji kousne do kůže na břiše, a lehce ji tam poslintá. pak ji pustí, zas se posadí a trochu se u toho pochechtává+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 úno 2014 00:14

Jistě že, láska zejména. +směje se a kroutí se pod ním a snaží se mu to oplácet a sem tam vyjekne, když ji to lechtá+ Nééé. +směje se+ Ty seš zákeřnej. Tys mi poslintal břicho. +utírá si to poslintaný břicho a když toho nechá, tak ho prostě obejme, tak jako zezadu a dá mu pusu na tvář+ Připaluje se ti ten chleba. +upozorní ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 úno 2014 00:42

No proto. +dodá pro sebe vesele, a honem si chleba sundá a ofouká+ Já jsem si tě označkoval. Aby na tebe nešli medvědi. +zazubí se+ Ty mi zas půlku sežereš, co? +zazubí se, když se k němu tak přitulí, ale ani moc neprotestuje, a kus jí ulomí, chroustá si topinku, a je mu fajn+ Musíme si v tom městě koupit nějaký víno, a česnek na ty chleby. +usměje se na ni, a natočí se, aby jí moh dát pusu na tvář+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 úno 2014 00:50

Medvědi? Proč zrovna medvědi? +koukne na něj překvapeně a pak se usměje+ No, já jsem ti ho sice sníst nechtěla, ale když jinak nedáš... +usměje se a vezme si od něj půlku chleba a opírá se o něj, tlí se k němu a spokojeně chleba chroupe a drobí Lockemu na rameno+ No, spíš ukrást, protože nemáme ani floka. +poznamená+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí