Beatrix Stein

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Beatrix Stein

Příspěvekod Beatrix » 12 úno 2014 13:59

(já vím, ale když už má člověk nějakou představu, tak se jí špatně zbavuje...)

+ušklíbne se, že sou jí úplně jasní, ale tak mile pobaveně+ Když zrovna nezabíjíte...+cuknou jí koutky+ Jestli to takhle kosíte denodenně, tak musíte výrazně snižovat počty obyvatelstva.... Máte hodně nemuslimských přátel? +zkoumavě+
+Taky se k němu trošku nakloní, aby ho líp slyšela, když jí zřejmě chce říct něco důvěrnýho a uculí seě Lákavá nabídka...ale pokud se dobře najíme, tak jí asi nevyužiji. +mrkne na něho a taky kouká do jídeláku+ Mmmm...+hledá hledá a pak se podívá na něho, že už má vybraný+ Dám si to co vy. +odloží lístek+ A budu doufat, že jste si vybral něco, co budu jíst. +napije se tam přistavené vody+ Mhm...+přikývne na barvu+ Kristián mi po létě vždycky hrozně rychle vybledne...
+Tak nějak spokojeně sleduje jeho pohled a nenápadně si přejede rukou přes krk až do dekoltu a trošku se vyprsí. Když dojde číšník, tak ho nechá objednat a tázavě na něho koukne.+ Asi už jste si zvykl na naše...evropské manýry? +uvolněnou morálku...+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 14 úno 2014 16:37

Pokud to berete takhle, tak ano. Ale dělám prospěšnou práci...zbavuji svět odpadu +pousměje se+ Jestli mám hodně nemuslimských přátel? Ne. Je jich jenom pár. Přiznávám, že nemám rád bezvěrce. Ale pokud se jedná o významného obchodního partnera, nebo... +spoutá ji pohledem+ ...atraktivní ženu... jsem ochoten udělat výjimku +když Bea poznamená, že si dá to, co on, pobaveně pozvedne jedno obočí+ V tom případě budu doufat, že máme dnes oba chuť na to samé +blýskne po ní šibalským úsměvem+ Jestli tedy dovolíte, objednal bych něco z arabského jídelníčku +otočí se k číšníkovi a objedná jim+ Dali bychom si dvakrát pečenou jehněčí kýtu a jako přílohu tabouli s bulgurem. Dámě růžové šampaňské a mně vodu +když vyjukaný číšník s hlubokými úklonami odejde, Altair s potutelným úsměvem opět pohlédne na Beu+ Nyní uvidíme, jak moc profesionálního kuchaře zde mají +uculí se a pak ji se zájmem poslouchá+ A vám se líbí snědí muži? +zeptá se jí zvědavě poté, co si Bea povzdechne, že jí Kristián vždycky vybledne a přímo hypnotizuje její ručku, svůdně bloudící k výstřihu+ Abych byl upřímný, fascinuje mně, jak vaše ženy dávají nestydatě mužům na obdiv své přednosti a umí používat své ženské zbraně. Lhal bych, kdybych říkal, že se mi to nelíbí, naopak. V našem světě nic takového neexistuje, ženy chodí zahalené po paty, u ortodoxních muslimek dokonce nezahlédnete ani jejich oči +konečně se přinutí odtrhnout pohled od jejího hrudníku a pohlédne jí do očí+ Takže ne, ještě pořád jsem si nezvykl na váš evropský vyzývavý styl a ano, moc rád se na to koukám +rty mu zvlní pobavený úsměv+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 15 úno 2014 01:29

To už sem někde slyšela. +povzdychne si, že sou všichni stejní..zabijáci...+ To jsem si právě myslela, proto mě překvapuje vaše...vstřícnost...+hezky se na něho podívá svůdně+ Ono to tak bývá, že člověk dělá vyjímky...když je v určité osoby zainteresován... Každopádně si toho nesmírně vážím. +ujistí ho a myslí to vážně+
+jenom se usmívá při řečech o chuti+ Já myslím, že i přes kulturní rozdíly se v chutích sejdeme. +přikývne nad jeho objednávkou+ Tak na to se těším. Co profesionálního...spíš by mě zajímalo, kde budou takhle v noci shánět ve večerce bulgur...+cukají jí koutky při té představě jak si kuchař začne rvát vlasy a obvolávat známý+
Mhmmm...+přikývne+ Mám pro vás slabost...+zarazí se a usměje se+ pro ně...+opraví se, aby to neznělo tak mnohoznačně, i když to tak možná i myslela+ Ani nevím kde jsem k tomu přišla...
+poslouchá ho a široce se usmívá, no u těch muslimek moc ne, ale jinak jo+ No musím přiznat...že...+nakloní se k němu trochu víc+ někdy si připadám vážně trochu...vyzívavě...ale...+zase se opře+ já nemůžu za to, že ostatní tak plýtvají látkou! Je to neekologické! +zasměje se+ No vidíte, +pokyvuje hlavou+ s tím byste měli něco dělat...aspoň to...+mávne k hlavě+ máte krásné ženy a umí se nádherně malovat...a vy o to všechno přicházíte... +že jí očumuje hrudník jí vůbec nevadí, spíš jí to tak příjemně lichotí - i když je jí podstata dost jasná...+ Ale to je dobře, že jste si nezvykl! To byste tím pak byl znuděn...a o to asi nikdo nestojí. +nastaví se trochu do lepšího světla+ Dívání je jedna z mála věcí, kterou vám tady nikdo nemůže zakázat...+povzdychne si teatrálně, že být to na ní, tak by poddaným...zaměstnancům..zakázala i to+ a navíc není ani trestné. Jelikož přežitky jako "urážka na cti" a podobné tu moc nepěstujeme... Mh, máte vůbec nějakou nastávající paní Assassínovou vyhlídlou?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 16 úno 2014 03:22

Ono není ani rozumné dělat si mezi lidmi přátele a vytvářet si k nim vztah, protože nikdy nevíte, jestli jejich jméno zítra neobjevíte na své černé listině +pousměje se trochu křivě+ Já si neméně vážím vaší pozornosti. Obzvláště toho, že jste ve vaší ložnici nezačala křičet. Teď bych tady totiž večeřel sám a byl bych ochuzen o tak příjemnou společnost +očima lačně pohladí její vyzývavé křivky+ Necháme se překvapit, sám jsem zvědav, jak si zdejší kuchař s mojí objednávkou poradí +poznamená s potměšilým úsměvem+ Slabost? Chvíli jsem měl opravdu silné nutkání toho využit +cukne koutky+ V tomhle vám musím odporovat. Nemuslimský svět se mylně domnívá, že muslimské ženy jsou diskriminované a utlačované tím, že musí chodit zahalené. To je ale velký omyl. Ony nosí hidžáb rády a dobrovolně, za nic na světě by se ho nevzdaly. Hidžáb jim umožňuje, aby lidé vnímali jejich osobnost, inteligenci a charakter namísto jejich ženských vnadů. Lidé se soustředí na jejich tvář a na to, co jim sdělují. Žena tím získává respekt a úctu svého okolí tím, jaká je, ne tím, jak vypadá. A závoj vytváří kolem ženy auru důstojnosti a tajemna. Zahalená žena je jako perla, jejíž krása je skrytá před nežádoucími a zraňujícími pohledy +vysvětlí jí, jak to ve skutečnosti s muslimkami je+ Ale proč si nalhávat, každý muž, i muslim, se rád podívá na hezkou ženu. Zahalené ženy ponechávají mužské fantazii spoustu možností, ale stejně tak platí, že jen hlupák by se nepodíval, když je na co se dívat +potvrdí svá slova pohledem na ni a pak zavrtí hlavou+ Žádná paní Asasínová není a ani nebude. Při mém povolání by bylo nerozumné zakládat rodinu a udělat z milované ženy potenciální vdovu a z dětí budoucí sirotky. Je mnohem praktičtější střídat nezávazné známosti, kterým nepukne srdce žalem, když si mně Alláh povolá k sobě. Ale nebavme se pořád jenom o mně +mávne ledabyle rukou+ Řekněte mi taky něco o sobě. Doneslo se mi, že vy už svého nastávajícího vyhlídnutého máte +ke stolu přistoupí číšníci a v rekordně krátkém čase jim přinesou pití a jídlo. A k jehněčímu masu doopravdy dostanou jako přílohu tabouleh s bulgurem+

Obrázek
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 16 úno 2014 17:18

To je pravda...+zadívá se na něho a přemýšlí o tom, že by mu nejspíš nedělalo problém ji oddělat, kdyby mu to někdo poručil+ Ale také je taková věc...že se i vy můžete někde objevit na seznamu...a pokud na vás nebude nikomu záležet, tak si třeba nedá práci vám pomoct... A já ráda věřím tomu, že pokud nám na někom záleží, uděláme všechno pro to, aby se neodebral do věčných lovišť. Nebo to bylo aspoň rychlý. +nakrčí čelo, jak si vzpomene na Postracha a přemýšlí, jestli by si podobný zacházení neměla zamluvit i tady perspektivně...+
Obávám se, že křik z mé ložnice by nikoho až tak nezburcoval...+zavrtí hlavou+ Využít? +pozoruje ho+
No...+poslechne si jeho verzi a rozhodně se s ním nechce hádat ohledně kulturních zvyklostí a víry+To je zajímavá teorie. Doufám, že jsou o tom přesvědčeny všechny vaše ženy a všechny to dělají dobrovolně... Jen mě nikdy nenapadlo podceňovat muže v tom směru, že neumí myslet ničím jiným, než....+kousne se do rtu+ Nejsou schopni myslet střízlivě. +doplní a viditelně se přitom odtáhne a stáhne dozadu, že si i trochu upraví výstřih, aby se tak neodhalovala, páč si právě připadá jak nějaká laciná kur...+ To jste potom ve vašem světě šťastní muži...+napije se a trochu nuceně se pousměje, páč nechce nijak dát najevo, jak hnusně si teď připadá+
To říká Kristián taky...vlastně to říkáte všichni...+zamračí se+ A né, že bych zrovna já lobovala za množení se, ale... Není to škoda? Že vás někdo zabije je docela reálná možnost i pro běžnýho občana na ulici... A nezávazné známosti...umí taky zlomit srdce, nepodceňujte lásku. Ta nesouvisí s tím, jestli s někým žijete deset let, nebo jste ho právě poznal.
+přikývne+ Jsme s Kristiánem zasnoubení.
Danke schön. +kývne číšníkům a obhlídne si to jídlo+ Vypadá to skvěle, dobrou chuť.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 18 úno 2014 12:10

+cha, a kdo by mu to tak asi poručil:D+ Ano, to máte naprostou pravdu. Ani já nejsem výjimkou a kdykoliv se můžu ocitnout na černé listině. Stejně jako kdokoliv jiný +zadívá se na ni s úsměvem+ V naší branži nemá soucit co dělat. Když nesplním úkol já, splní ho někdo jiný a já si tím podepíšu ortel smrti. Ale nekažme si dnešní večer bavením se o mé práci a povídejme si o něčem mnohem příjemnějším a zajímavějším. O vás. Ukradl jsem si vás pro sebe proto, abych se o vás něco dozvěděl a strávil s vámi příjemnou noc. Pochopitelně ve vší počestnosti +dodá rychle, aby mu tam u stolu jednu neubalila:)+ Opravdu se mně dnes nemusíte bát, respektuji vaše postavení, váš stav, vaši osobnost, i když bych byl, přiznávám, moc rád, kdyby tomu bylo jinak +sklopí zrak do talíře a zkoumá svoji porci+ Hm, všechno, jak má být. Kuchař má dnes opravdu šťastný den +poznamená se spokojeným úsměvem+ Tak dobrou chuť +pustí se do jídla a chvíli si s požitkem vychutnává svoje oblíbené jídlo+ Ano, je to tak. Muslimky bez výjimky se zahalují podle svého hlubokého přesvědčení, protože to tak vyžaduje naše náboženství. Západnímu světu se to může zdát trochu moc přísné, ale je to dané naší rozdílnou mentalitou +rozpačitě si odkašle+ Moc se vám omlouvám, tohle téma obhajování muslimských žen nepatří k mým nejoblíbenějším, ale považoval jsem za slušné vám to objasnit, abyste se v tom trochu orientovala. Moje chyba +poznamená omluvně, když mu neunikne, jak si Bea narychlo zahalila dekolt a zareagovala bez výjimky naprosto stejně jako každá slušná západní žena, bavící se s muslimem a mrzí ho, že to pochopila typicky žensky, tudíž úplně špatně;)+ Předtím jste vypadala úchvatně. Ale ani to, že jste zahalila své půvaby, vám neubralo nic na přitažlivosti. Naopak +neodpustí si drobnou galantnost, odloží na okamžik nůž na talíř, vezme její levou ruku do dlaně a políbí ji na hřbet. Při polibku se jí upřeně podívá do očí a vychutnává si ten pomíjivý okamžik, tedy pokud mu Bea necukne rukou:), opravdu mu záleží na tom, aby se s ním cítila uvolněně. Chvilku poté už se zase věnuje svému jídlu, jakoby se nic nestalo+ Ještě pár minut mně přesvědčujte a začnu vážně uvažovat, že bych si někoho našel +zablýská se mu pobaveně v očích, i když těžko říct, jestli zrovna tohle myslí vážně+ Ale máte pravdu v tom, že bychom si měli užívat všechno, co nám život nabízí. Život je tak krátký, můj ještě kratší a neměli bychom ho promarnit. Akorát velká škoda pro mně, že ta, kterou bych chtěl, není volná +zvedne k ní oči+ Vy jste spokojená se svým životem, slečno Beatrix? Nebo byste v něm chtěla něco změnit +zeptá se jí s upřímným zájmem o její osobu+ Jak vám vůbec chutná arabské jídlo?
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 18 úno 2014 13:24

+no co jáá vím, komu se znelíbím....+ Vy jste na ní taky byl, než se o vás Amon dozvěděl, +ušklíbne se trochu+ vlastně na ní jste asi pořád, ale pochybuju, že by si vás Tony troufnul oddělat. +lehce triumfálně spokojeně+ A není právě soucit to, co nás dělá lidmi? +potřepe hlavou+ Vždycky je cesta... Mě vaše práce docela zajímá. +pokrčí ramenama, že jí to vůbec nevadí+
O mě? O mně přece všechno víte. Jsem otevřená kniha. +sleduje ho+ Dnes? +zacukají jí koutky, páč ju to pobaví, dnes nééé, ale zítra...ztíra Beo kudla do zad...+ A jinak? +zamrká trochu+ No...bohužel na vaši víru a zvyklosti se už asi nedám. +když ho viditelně mrzí, že není v kukle a poněkud flexibilnější+
+přikývne+ Dobrou...je to výborný. +okomentuje mezi soustama a kouká rači do talíře+
+zavrtí hlavou a i když se tváří docela smutně a trochu teda i uraženě no, snaží se to zakrýt, jak jen to jde - stejně jako sebe+ Těší mě, že si svých žen alespoń vážíte... +zvedne k němu oči a chvílu vypadá, že se tam snad rozbrečí+ Naopak... +zopakuje po něm a nachvílu našpulí pusu+ Tak to mě mrzí, že jsem si nevzala rolák... +jo, teď už je dotčená docela dost, i když to chtěl chlapec uvést na lepší míru - na druhou stranu kdyby jí to co on řekl kdokoliv j inej, pravděpodobně by ho tam teď už mlátila dezertním talířkem a ječela na celou hospodu, takže je její sebeovládání v tomhle případě skoro až obdivuhodný+
+no ruku mu sice k políbení nechá, ale její pohled nevypadá moc uchváceně, spíš vypadá, že možná každou chvilku bouhne jak sopka, i když s tím dost bojuje+ Mluvíte s ženami jako já častěji, nebo jsem vyjímka? +trochu si druhou rukou přitom poklepává o stůl, aby se uklidnila+
To nejde...najít si...+zavrtí hlavou+ Tak to nefunguje. Najde si vás to samo. +vezme si další sousto jídla a zhluboka vydechne hrdá, jak přeprala vztek :D + Vážně? +to ju zaujme, tak se napije a rentgenuje ho+ Nějaká kolegyně? Tam u vás je to asi problém, když je někomu slíbená...
+přikývne+ Není to sice vždycky zrovna procházka růžovým sadem...ale jaký jsem si to udělala, takový to mám. Člověk nesmí být zase moc idealista a myslet si, že věci jsou dokonalý.
+přikývne, že chutná+ Moc. Tuhle kombinaci jsem sice zatím neměla tu čest, ale rozhodně ji zařadím do jídelníčku...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 19 úno 2014 03:15

+zasměje se od srdce+ Opravdu? Tak to mně moc nepřekvapuje. A není to náhodou vyzrazení vojenského tajemství? +mrkne na ni pobaveně+ Ale není to pro mne žádná novinka, dokonce vím, že Amonova černá listina není zdaleka jediná, na které figuruje moje jméno +usměje se tajemně+
Asi máte pravdu v tom, že kdyby mi na mé oběti příliš záleželo, kdybych ji miloval, nebo bych k ní měl jiný hluboký osobní vztah, úkol bych asi nesplnil. I za cenu toho, že bych si tím nad sebou vynesl rozsudek smrti. Záleželo by taky na okolnostech, kdy bych zvažoval, jestli smrt mou rukou by pro ni nebyla humánnější, rychlejší a méně bolestivá, než od jiného asasína, který moji “zakázku“ po mně převezme. Ale naštěstí jsem takovou situaci nikdy řešit nemusel, protože se ze zásady na nikoho neupínám citově +vloží si do úst další sousto a chvíli si vychutnává tu lahodnou chuť křehkého masa+
Vím toho o vás tolik, co jsem si sám zjistil. Ale zajímáte mne a rád bych se o vás dozvěděl mnohem víc. Například, co máte ráda, kdybych vám chtěl udělat radost +no právě, dnes sice ne, ale za zítřek už neručí :D + Jinak? Jinak si netroufám na nic, protože jste moje obchodní partnerka, jste zadaná a hodně nepřístupná +neunikne mu, že by ho tou rukou, co jí zrovna políbil, nejradši uhodila+ A já to všechno respektuji, protože si vás vážím.
+zadívá se na ni zkoumavě+ Jestli mluvím se ženami často? Ne. Za mne mluví zbraně, v tom jsem bez falešné skromnosti dobrý. Ale nejsem moc zábavný společník. Se ženami do styku moc nepřijdu a když jo, moc u toho nemluvím. Vy jste první žena, se kterou takhle trávím večer +prozradí jí+
+povšimne si, jak Bea nervózně bubnuje prsty o stůl a zatváří se zmateně+ Asi to neumím se ženami vašeho světa. Na svoji omluvu můžu říct jenom to, že je to dáno rozdílným způsobem myšlení východních a západních kultur. Co lichotí našim ženám, vás naopak uráží. A jestli jsem vás něčím urazil, hluboce se vám omlouvám +chvíli přemýšlí nad tím, že už radši celý večer nepromluví, aby se jí zase něčím nedotkl, sám je z toho celý zmatený a zoufalý, že mu i chutnat přestalo :D , a Bea mu to vůbec neusnadňuje. Nakonec se rozhodne, že nejmoudřejší bude, když jí už nebude vůbec lichotit, aby ji zase něčím nechtěně neurazil a jen doufá, že se neurazí právě proto, že jí lichotit přestal :roll: +
Najde si mně to samo? Prosím vás, která by mně dobrovolně chtěla. Ženy jdou se mnou jenom ze strachu +upřímně ho to pobaví+ Ne, žádná kolegyně. Není to vůbec muslimka. A nemá o tom ani tušení +dojí a odloží talíř+ Vážně? Na mně děláte dojem spokojené a úspěšné ženy, které se všechno daří.
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 19 úno 2014 13:40

(Sme se asi nepochopili - byl na Tonyho černé listině, předpokládám podle toho mučení, a díky tomu, že Amonovi o Altairovi Bea řekla, tam sice asi furt je, ale zabít ho nemůže. Na Amonové listině fakt není a vzhledem k tomu, že spolu měli a možná i ještě mají dohodu být ani nemůže...)

+zavrtí hlavou (a budu teda brát, že řekl něco jinýho)+ Amon nemá vojenský tajemství, ten má smrtijedský. A tajemství sou přece od toho, aby se vyzrazovala. +ušklebí se laškovně+ Tedy ty...nestěžejní. +že zase nevykládá na potkání důležitý věci+ Je spousta veřejných tajemství... Vážně? +to ji zaujme+ A jak se s tím vyrovnáváte?
Vlastně...+nachvílu zaváhá+ Jsem vám už nějakou dobu chtěla říct, že mě mrzí, že jste kvůli tomu incidentu s Davidem měl v práci problémy. +podívá se na něho vážně+ Amon i Ares ví, že jsem byla proti, ale...+sleduje ho zamyšleně+ Možná mají někdy pravdu, i když to nepovažuji za zrovna ideální řešení.
Myslím, že by to tak udělala většina lidí. Je jen málo lidí, kterým opravdu na nikom nezáleží. Na rodičích, sourozencích, přátelích...partnerech...život bez lidí, kteří mají člověka rádi by byl přece smutný.
No..to je taky řešení..+rychle a bezbolestně+ Ale už ho nikdy nevezmete zpátky.

+mávne rukou+ Tak se ptejte. Pokud to tedy není výslech předtím, než...+naznačí podříznutí+ To bych si asi neodpustila...
Radost? +usměje se tak jako potěšeně+ No kytka mi udělá radost vždycky, nebo čokoláda, nebo když mě někdo vezme na večeři....+koukne na něho+ Nejsem nepřístupná! +trochu se zamračí, jako né, že by chtěla aby se tam na ni vrhl, ale ráda by působila zrovna k němu spíš přátelsky, než nepřístupně+ Jen...možná trochu háklivá...+dodá k tomu svýmu rozladění+ Děkuju, hodně to pro mě znamená. +že ju respektuje+
To hodně vysvětluje...+napije se+ Se ženami? +podívá se na něho trochu..zhrozeně..že se ženami za něho mluvijou zbraně+ Náhodou...já si vaši společnost vždycky užívám. A ráda. Jen...+neurčitě se zatváří+ Byste možná měl zapracovat na komunikaci, jestli tedy chcete, aby se to vyvíjelo pro vás pozitivně... +trochu zůstane koukat+ Ale...první? A...co děláte normálně? Teda...né, že bych do toho chtěla rýt, ale pochybuju, že držíte celibát, tak jak...ty "známosti" +jak to označil+ získáváte?
To neumíte...+potvrdí+ Ono bude úplně stačit, +předkloní se k němu, čímž se jí zase trochu odhalijou vnady, ale nijak záměrně, je to daný střihem+ když ženě, která se pro vás hezky oblíkne tak, abyste z toho třeba i něco měl, nebudete tvrdit, že by jí to víc slušelo v roláku. +zavrtí hlavou+ Neurazil...+zalže...ehm..+ Jenom...si připadám jak lehká děva, když mi něco takovýho řeknete. +řekne prostě narovinu+ Neoblíkám se takhle proto, že bych dávala na potkání. +dodá trochu trpce+ (lach! z bee většinu lidí přejde chuť...) Jenom jsem chtěla, abysme si užili hezký večer a bavili se. +pokrčí ramenama+ A jelikož s vámi čas trávím ráda...i když dost sporadicky...+zatváří se výmluvně, že se prostě oblíkla tak, jak si myslela, že by se mu třeba líbila+ Je hezký slyšet něco pěknýho zrovna od vás...+zamrmle trochu tišeji a rači dopije šampaňský+

Nooo....+zaculí se široce+ Já bych řekla, že by stály i frontu, kdyby zrovna věděly kde... Ze strachu? +vypadá trochu zhrozeně, jestli to s těma zbraněma myslel vážně+ To je jako nutíte? +polkne+ Mh, není muslimka? +podiví se+ Tak to bych od vás nečekala, a to byste jí to odpustil?
Jsem spokojená. +přikývne+ A...dá se říct i místy úspěšná, i když to není až tak moje zásluha. Ale nikdy se nedaří úplně všechno. Ať už mou vlastní vinou, nebo vlivy okolí. Ale to k tomu patří.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 20 úno 2014 15:38

(jo aha, ok;))

Jak se s tím vyrovnávám? Většinou tak, že se snažím být rychlejší, než nepřítel. A zatím se mi to úspěšně daří +usměje se ješitně+ Incident s Davidem? +snaží si vybavit, o čem mluví+
Vy dokážete být velice přesvědčivá, slečno Beatrix. Nejenom že při našem rozhovoru začínám uvažovat o tom, že bych si našel nějakou stálou partnerku, ale čím dál víc přemýšlím nad tím, jestli bych opravdu neměl trochu víc lidštější +uculí se, i když není na něm poznat, jestli to myslí po tolika letech své práce úplně vážně, ale i kdyby ne, alespoň se nad tím zamyslel+
Výslech? To ne, zajímáte mne soukromě, teď nepracuji +usměje se na ni šibalsky, ale jak Bea naznačí podříznutí, úsměv mu z tváře zmizí+ Kdybyste měla být mojí další obětí, myslíte si, že bych se o vás tak zajímal? Ze zásady si nevytvářím k obětem žádný vztah, protože by se mi pak mohla chvět ruka a věřte, nebo ne, nerad působím všem obětem bez výjimky zbytečnou bolest navíc. To není můj styl +pak se ale přece jen na ni usměje a s přimhouřenýma očima se na ni upřeně zadívá+ Pokud si myslíte, že vás chci dnes v noci sejmout...proč jste tedy nezačala křičet, když jsem vás unesl? +napije se a přes hranu skleničky nespustí z ní zrak, jak čeká na její odpověď+
Takhle skromné věci vám dokáží udělat radost? V tom případě doufám, že jsem si vás trochu naklonil tou večeří. Ještě zapracuji na té kytce a čokoládě, abych si u vás napravil svoji reputaci +mrkne na ni rozverně+
+pak se musí nahlas rozesmát+ Nemyslel jsem, že se ženami mluvím místo slov zbraněmi. Chtěl jsem říct, že spíš, než se bavit se ženami mi to jde lépe se zbraněmi. Řekl jsem už, že v dialogu se ženou nejsem moc obratný a v konverzaci nemám moc zkušeností, což jste určitě dnes i sama poznala +pousměje se tak nějak omluvně+ Ale třeba byste mohla nezkušeného muže tomu naučit...? Třeba tím, že bychom se viděli častěji, abych získal praxi? +mrkne na ni lišácky a nenápadně tím navrhne další schůzku+
Tak to je první pozitivní zpráva...to, že si moji společnost užíváte +poznamená opravdu potěšeně+
Ne, celibát v žádném případě nedržím. Jak jsem řekl, se ženami se občas nezávazně stýkám. Jsem úplně normální muž se všemi potřebami +mimoděk opět sklouzne pohledem po její labutí šíji až k lehce zahalenému dekoltu a podvědomě zalituje, že předtím vůbec začal téma o muslimkách+ Ty...známosti...dobře, nazveme to pravými jmény...ženy, které jsou ochotné jít s asasínem, jsou buď přímo z našich řad, i když žen mezi námi moc není. Anebo jsou k mání v okolních vesnicích a tam si můžu vybrat podle chuti, protože mě žádná neodmítne. Ze strachu, abych ji nezabil. Nemám tam totiž moc valnou pověst. A ne, nenutím je +zasměje se vesele+ Neznásilňuji ženy. Jdou se mnou svým způsobem dobrovolně, protože se bojí. Ale není to o touze, nebo dokonce o lásce. Je to vlastně takový obchod. Ty mně uspokojíš a já tě nechám naživu. I když bych je stejně nejspíš nezabil, kdyby mně odmítly, ale to ony nevědí +tmavé oči mu ještě víc ztmavnou, když se k ní nakloní+ Chtěl bych ale jednou zažít takový sex, abych měl ženu ne z pouhého chtíče, ale z opravdové touhy po ní a aby ona toužila po mně. Ne proto, že musí, ale že to tak opravdu cítí +zase se odtáhne, ale ne daleko+
Prozradíte mi, kde stojí ta fronta na mně? A vy byste v ní stála taky, kdybyste nebyla zadaná? +pohlédne na ni s pobavenými jiskřičkami v očích a v tu chvíli se před ním nezáměrně odhalí Beiny vnady a on jen polkne, až mu naskočí na krku ohryzek a snaží se od nich odtrhnout oči, aby ji nepopudil, že na ni tak zírá, ale nemůže si pomoct, Bea přitahuje jeho pohled jako magnet+ Ale já se vám celou dobu snažím říct, jak vám to ohromně sluší +odporuje jí trochu, protože on o roláku neřekl ani slovo+ Nejspíš poněkud neomaleně +pokrčí omluvně rameny a jak je tak trochu vyveden z míry jejími svůdnými křivkami, vypije celou sklenici vody na ex, aby se trochu zchladil+
Pokud jsem nevědomky nějakým nevhodným slovem způsobil, že se cítíte poníženě, hluboce se vám omlouvám +položí si ruku na srdce a hlubokým úklonem hlavy jí projeví úctu a doufá, že to Bea ocení, protože tímhle gestem muslim projevuje velkou čest jenom lidem, kterých si opravdu váží+ Nikdy jsem ani myšlenkou nezapochyboval o vaší počestnosti, slečno Beatrix. Tím, že oceňuji váš půvab a osobní kouzlo jen dávám najevo, jak moc se mi líbíte +nevím, jak k tomu přišla, že by ji mohl považovat za lehkou děvu, to by si nikdy nedovolil; ať už je jeho pověst jakákoliv, Bey si skutečně váží;)+ Já si tento večer náramně užívám a až na to malé nedorozumění, které se doufám vysvětlilo, je mi s vámi velice příjemně a hezky +poruší svoje rozhodnutí, že už jí nebude lichotit a dolije jí šampaňské a sobě vodu+
Líbí se mi právě proto, že není muslimka. Je nejenom krásná a sexy, ale i inteligentní a úspěšná, a nevadí jí, čím jsem. Prostě žena podle mého gusta +fixuje ji přitom pohledem+
Ano, každý si je strůjcem svého života. Jaký si ho uděláme, takový ho máme +přikývne zamyšleně+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Podkrovní byty majitelek