Beatrix Stein

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Beatrix Stein

Příspěvekod Beatrix » 07 úno 2014 17:48

(lách! muhehe! to šeptá do ouška po nocích jenom mně! :P možná...)

+skoro ju to až zamrzí, že ju pustí, jak ju tam hezky spacifikoval, no sedne si a sleduje ho+ Ukrást? +zírá na něho a kroutí hlavou+ To musím říct Amonovi, to mi nebude věřit! +zašklebí se, ale pak zvážní+ Jak ste se sem vůbec...+koukne k oknu+ Aha...no...nechcete doufám, abych tama šla taky?! +podívá se na něho, že jestli si myslí, že bude běhat po střechách, tak se asi zbláznil+ Mh...můžu se aspoň oblíct? A kam mě vemete? +stylem, že jí to tím snad aspoń vynahradí...a dala by(ch) si pečený masooo! bože!+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 07 úno 2014 17:52

(sms tak nějak v mezičase)
neboj ještě se načenicháš až až...
tady se to zatím obešlo bez většího násilí. Zítra jsem snad doma.
Pusu.. dvě, tři...
K.
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Altair » 07 úno 2014 22:25

(jasněže jenom tobě, má pro tebe nějakou slabost, no ;) )

Pořádně se oblečte, venku je pěkná zima. A hoďte si na sebe něco hezkého +poznamená s tajemným úsměvem a poodstoupí, aby měla soukromí+ A kudy byste chtěla jít...hlavním vchodem a po vlastních? To by pak ale nebyl únos +usměje se a než se Bea naděje, už ji má v náručí a nese si ji k oknu+ Nemějte strach, nenechám vás běhat po střechách v těch lodičkách +mrkne na ni, když vidí ten její výraz a pak překročí parapet a stoupne si na římsu, tiskne si ji přitom k sobě+ Držte se mně pevně +po římse se krokem posune až na střechu nízké budovy, asi muničáku:), udržujíc neuvěřitelný balanc a po ní pak seběhne ke kraji a skočí dolů do sněhu, kde měkce dopadne, pořád ji držíc v náručí+ Kousek odtud mám auto, donesu vás k němu, jestli chcete...abyste si nenabrala sníh do bot +dá jí vybrat, jestli chce, aby ji nesl dál+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 08 úno 2014 12:40

(on je takový štěňátko :D :Love )

+usměje se na krisovu smsku a odepíše mu, že se těší - i když jí bleskne hlavou, že bude snad už doma...+ To v zimě býváá...+zatváří se zvědavě, kam ju asi vezme a zapadne nachvílu do koupelny, kde si obleče něco hodně slušivýho, ale né úplně...obnažujícího...no trošku joo no.. a oblíkne si na to kabát+ No proč ne? Únos...+zakroutí hlavou+ To sou dnes moooresy! +ale směje se tomu, že je to takový vtipný+ Ježíííš! +vyjekne se smíchem potichu, jak ju lapne+ Vy to fakt myslíte vážně?! +chytne se ho dost klíštěcky, páč má strach z výšek+ Držíím! +a už jak lezou ven, tak se mu rači natiskne xichtem ke krku a má pevně zavřený oči, páč jinak by musela řvát hrůzou+ Kdybyste nebyl jeden z nejlepších zabijáků, křičela bych teď o pomoc! +zaskučí, jak čeká, že každou chvílu sletijou a při tom skoku dolů se jí asi zastaví nachvílu i srdce, no když se dole nerozmajznou, tak se opatrně podívá kolem a oddychne si+ Uffhm...No...+říká si, že je to možná trochu nezdvořilý, ale je to přece úúúnos, ne? od slova nosit, tak přikývne+ Jestli mě unesete...+ušklíbne se, jak dvojsmyslně to zní+ A vy máte auto? +nachvílu jí to příde hrozně absurdní+ Čekala bych spíš...koně...ani nevím proč..
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 08 úno 2014 16:43

Obrázek
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Altair » 08 úno 2014 20:57

+celou dobu, co lezl po římse, pochopitelně poslouchal pobaveně Beiny poznámky, ale nereagoval na ně, aby se mohl soustředit na ten krkolomný únik, v tu chvíli bylo pro něj prioritou tisknout ji k sobě, aby udržel těžiště, ale taky tak trochu zneužil situace mít ji alespoň na chvilku tak blízko u sebe+ Jestli vás unesu? +nadzvedne jí trochu nohy a pohlédne na ty její štekle+ Vždyť na vás jsou nejtěžší ty boty +usměje se a vydá se zkratkou lesem v závějích+ Koně? +musí se rozesmát+ Asi moc koukáte na historické filmy o křížových výpravách. Anebo jste vášnivá hráčka RPG her +mrkne na ni vesele+ Koně mám, pod kapotou. Na živém bych se až sem pro vás nedostal. A to by byla škoda, nemyslíte? +pohlédne jí zblízka do tváře, jak ji nese. Za pár minut dojdou k černému autu, zaparkovanému na odpočívadle a tam ji opatrně postaví na zem+ Můžete si nasednout +otevře jí galantně přední dveře+ Jestli mně na okamžik omluvíte, převléknu se z toho mokrého oblečení +na zadním sedadle ze sebe sundá pracovní asasínský oblek a hodí na sebe něco, v čem může mezi lidi+ Tak můžeme vyrazit za dobrodružstvím +sedne si za volant, nastartuje a vyjede do tmy+ Nebojíte se se mnou, jedním z nejlepších zabijáků, jak jste rozkošně podotkla +cukne koutky+ jet sama v noci do neznáma? +otočí na okamžik k ní hlavu+

Obrázek
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 09 úno 2014 01:25

No teda na to, že nejste ocud, +jako z Evropy+ jste skvělej lichotník! +culí se+ Možnááá, ale šlo by mi to k vám! Úplně to vidím! Plášť za váma jenom vlaje...+směje se+ To je fakt, byste cestou omrzli oba... +a lehce se začervená, jak na ni kouká tak zblízka a nenápadně ho čenichá+ Děkujíí...+stoupne si na vlastní a nasedne si do auta+ Nebudu koukat! +uculí se a zatím napíše vzkaz sms Bärbel, aby dohlídla na Zuzku, že bude asi přes noc pryč+ Už? +koukne na něho, když si nasedne vedle ní+ Wow! Assassín v civilu! +čekala spíš nějakou kuklu muslimskou no...+ Eeee...+teď už zrudne docela dost, jak si uvědomí , že se s ním chová nějak podivně uvolněně - a hlavně až moc kecá+ Řekněme, že si nemyslím, že byste mě tu chtěl někde porcovat na odpočívadle. +usměje se na něho+ Nebo...?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 09 úno 2014 19:00

+zasměje se+ Děkuji. Ale jsem taky muž. A ti rádi lichotí krásným ženám +pohlédne s úsměvem na ni, než se zase soustředí na silnici+ Zase tak daleko od pravdy jste nebyla. Tam u nás se bez koně neobejdu, je to suchá pouštní oblast. Ale tady bych byl na koni okamžitě nápadný a já o pozornost nestojím +na další křižovatce prudce odbočí na vedlejší silnici+ Jistěže v civilu +zasměje se pobaveně+ V kukle a s arzenálem zbraní na těle by mne asi nikam nepustili. Jsme v Rakousku, ne v Sýrii +zadívá se na ni zkoumavě+ Doufám, že nejste zklamaná z toho, jak vypadám, když sundám plášť a kuklu +v dálce se objeví světla nějakého alpského podniku a on neomylně zamíří k nim+ Ne, na odpočívadle ne +poznamená tajemně a pak přibrzdí před chatou+ Tak jsme na místě +vypne motor, vyleze z auta a otevře jí galantně dveře. Pomůže ji vylézt a pak ji odvede dovnitř. Uvnitř se jich okamžitě ujme personál, který evidentně ví, o co jde a zavede je do uzavřeného VIP salonku k prostřenému stolu pro dva, kde jsou úplně sami+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 10 úno 2014 13:08

Vy mě úplně přivádíte do rozpaků! +uculuje se potěšeně+ No vidíte! Kůň...to je přece úplně logický! +pokyvuje hlavou+ Nechci vám kazit iluze, ale vy musíte vzbuzovat pozornost úplně všude, jste něco jako legedna! Já spíš ani netušila, že nějakej civil máte. A stejně vám nevěřím, že teď arzenál nevedete...chtěla bych vidět, jak projdete detektorem...leda byste měl ty porcelánový nože... Zklamaná? +jenom se zaculí pobaveně a snaží se netvářit jak puberťačka+ Řeknu jenom tolik, že máte na mě působivou barvu pleti. +zamrká řasama+ (aaa já si teda assassína představuju trochu jináč, ale to se nijak nemusí srážet) Na odpočívadle ne....+zopakuje s úsměvem+ Vy mě teda napínáte! +obhlídne si to tam+ Děkuji, +vystoupí jde za ním a nechá se usadit ke stolu+ teda, vy to máte zařízený! Vypadá to tady skvěle! +rozhlíží se+ To jste mě sem chtěl donést v pyžamu?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 11 úno 2014 02:46

(no Francisco je právě skutečnou předlohou pro Assassina z té série her o asasínech:). Ale klidně si ho představuj podle svého, jak ti vyhovuje;))

+pomůže jí z kabátu, mimoděk sklouzne pohledem po jejích přednostech, jak ji usazuje do židle a pak se posadí naproti ní, aby na ni hezky viděl. Na tu její poznámku o arzenálu zbraní se jen decentně pousměje, čímž jí potvrdí to, že má naprosto pravdu+ Civil je nezbytností i pro asasína. Například pro takovouhle příležitost, kdy zrovna nezabíjím a trávím příjemný večer s nemuslimskými přáteli. Ale pokud byste trvala na tom, abych byl i dnes večer za asasína +nakloní se důvěrně k ní+ tak pro vás tady klidně někoho zabiju. Stačí ukázat prstem +propálí ji černýma očima a pak se zase diskrétně stáhne+ No...uvidíme, jak nám tady bude chutnat. Třeba dnes kuchař vaří naposled +cukne koutky a ponoří na chvíli oči do jídelního lístku, když si vybere, odloží jej+ Působivou barvu pleti? To mně opravdu těší +pozvedne pobaveně obočí+ V tom pyžamu jste vypadala rozkošně, ale tohle vám sluší ještě víc +oči mu zabloudí do jejího dekoltu a chvíli je tam bez rozpaků nechá, než ho vyruší číšník, který se přišel zeptat, co si vybrali+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Podkrovní byty majitelek