Středozemě

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Středozemě

Příspěvekod Locke Lamora » 08 úno 2014 23:12

No nějaký elfíci si nebudou mít kam sednout ne? +zazubí se, a postaví se v třmenech, aby líp viděl do dálky, chvilku mu přijde, že se na obzoru maličko zvedá prach+ Asi ne. +usměje se, a zase klesne do sedla+ Ty máš představu kde jsme? +zeptá se a vyloví mapu, chvilku do ní mžourá, ale díky tomu, že byl poslední dobou dost v bezvědomí, vůbec nemá odhad+ Asi jsme to zmákli. +zazubí se, jak on už to umí, a jak sou tak vedle sebe, tak jí pohladí po stehně+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 úno 2014 23:27

+nakloní se k němu a chvíli vejrá do mapy a přemýšlí+ Já myslim, že sme někde tady. +ukáže na jedno místo na mapě, kde tak zhruba jsou+ My to dycky zvládnem Locke. +usměje se na něj a chytne ho za ruku+ Protože jsme zkrátka dobrý. +stiskne mu ruku ve své a pustí ho+ Až budeš chtít pauzu tak řekni, uděláme si přestávku. Aby ses moc nevysílil.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 úno 2014 00:50

To si piš, že jsme dobrý. +zazubí se na ni, oči mu blýsknou, a nakloní se pro pusu, málem u toho teda spadne z koně, ale nakonec to vybere+ My s nima ještě vyjebem. +uculí se pro sebe+ Neboj, mně už je líp. +usměje se+ To není tak zlý. +když zjistí, kde jsou+ Chceš se vyhnout tomu městu, nebo se tam mrknem? +ukáže na jedno kus od nich na severovýchodě+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 úno 2014 00:58

Tam je město. +koukne na mapu a vejrá tam+ Aha. No můžeme se tam stavit. Vyspíme se v posteli a najíme se slušnýho jídla, tak proč ne. +usměje se na něj+ Fakt? +koukne na něj podezřívavě, neochotná přiznat, že jí už bolí zadek+ No dobře. +přikývne nakonec+ Tak ještě chvíli pojedeme.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 úno 2014 01:29

Taky bych se tam rád kouknul, chybí mi lidi, teda lidi který mě nechtěj mít svázanýho. +zazubí se+ Jedna noc v hostinci nás nezabije, a třeba se dozvíme něco užitečnýho. +usměje se+ No jasně, já jsem v klidu. +přikývne, je pořádně rozlámanej, ale v životě by to nepřiznal, dělá ramena, a když pobídne koně do kroku, obličejem mu přejede záchvěv bolesti, ale honem to zas zamaskuje+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 úno 2014 01:35

+protože na něj furt kouká, tak jí to neunikne a zarazí koně+ Dolů. +zavelí, sleze z koně a pomůže dolů Lockemu ať chce nebo nechce+ Však já jsem už taky utahaná. A bolí mě žebra. Odpočineme si a k večeru zas vyrazíme. Pojedeme podle hvězd. Ještě přespíme venku a zejtra dojedeme do města. +uváže někam jejich koně a sedne si do měkké trávy a s úsměvem natáhne k Lockemu ruku, aby si tam sedl k ní+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 úno 2014 02:28

Co? Ale já jsem- +protestuje chvilku, ale to už je dole+ No... to bylo sexy. +zazubí se na to její rázný přikazování+ Chceš je pofoukat? +uculí se, přiváže koně ke stromu a posadí se k ní+ Dobře. +usměje se, za tu ruku ji chytne a stiskne ji+ Mohli bysme si zkusit něco opíct na ohni. +navrhne+ Třeba ten chleba. +navrhne, protože je mu jasný že za mrtvý zvíře by mu nepoděkovala+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 úno 2014 02:47

A taky jabka! Někde tu mám určitě jabka. +usměje se na něj a vstane a začne snášet na hromádku klacíky, co jsou tam kolem+ Někde bysme měli mít křesadlo. Zapálíš to? +koukne na něj a najde pár větších klacků a suchý listí a sedne si tam zas k němu a vytáhne z báglu chleba a jabka a sýr a šťastně se usmívá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 úno 2014 03:50

No jasně. +usměje se+ Dobrý by byly brambory, ale nejspíš tu nikde není žádná zahrádka, kteoru bysme mohli vybrat. +zazubí se, a začne jí pomáhat s klacíkama na oheň, prohrabe se vakem a najde křesadlo, prohlídne si ho a během chvilky se mu povede to zapálit. chvilku na to opatrně fouká, a pomalu ho rozdmýchá+ Co tam dáme první? +mrkne na ni, vytáhne nůž a naostří jim jeden dlouhej klacek na napichování+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 úno 2014 13:04

+oškroužlá si taky jeden klacek a koukne na to jídlo, co tam maj+ No... jabko! Ne chleba! Obojí! +koukne na něj aa musí se usmát+ Tak já si udělám jabko a pak se uvidí. +napíchne si jabko a zaklíní tyčku do hlíny, aby ji nemusela držet+ Ale určitě brambory seženem v tom městě. Ty jo... ty bych si dala.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí