Středozemě

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Středozemě

Příspěvekod Locke Lamora » 06 úno 2014 15:38

Né, já budu dobrej. +zavrtí hlavou, v duchu si spočítá kosti, a pousměje se+ No jo. Já bych o tom radši nemluvil. +zamumlá a obejme ji taky, omotá jí ruce kolem těle a pevně ji k sobě přitiskne, obličej jí zaboří do vlasů a chvilku jenom se zavřenýma očima vdechuje její vůni+ Jsem fakt rád, že sis pro mě přišla. +pošeptá jí, a pohladí po pasu+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 úno 2014 17:12

+vytáhne z vaku deku a přehodí ji přes ně oba+ Trochu se vyspíme. +usměje se na něj a stejně její tón nepřipouští žádný námitky+ Pak se najíme a budeme pokračovat. +přitulí se k němu a obejme ho, jak se dá+ Já taky. +usměje se a přitiskne se k němu a zaboří si tvář k jeho krku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 06 úno 2014 18:15

Tak jo. +pousměje se, a ani se moc nehýbe, jen u sebe udělá trochu místa, aby k němu mohla blíž+ Kam půjdeme? +zamumlá ještě napůl ze spaní, přitáhne si ji těsně k sobě, zvedne jí bradu k sobě, a políbí ji, protože chce a může, a musí se uculit, protože to je stejně furt boží+ Dobrou Kůstko. +pošeptá jí do vlasů, a ještě chvilku zkouší zůstat vzhůru, ale nejde mu to a brzo to zalomí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 úno 2014 21:31

Na východ. Podle plánu. +zašeptá a s úsměvem mu tu pusu ráda oplatí+ Dobrou Locke. +zašeptá mu naoplátku než se k němu schoulí a trvá jí trochu dýl než usne, ale nakonec to taky zalomí. Když spí, tak je naštěstí všude kolem klid a ticho, takže je nic nesežere+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 07 úno 2014 09:24

+přitulí ji k sobě blíž, teda nějak opatrně, aby ho nebolely naražený žebra, a spokojeně pochrupuje. během noci se mu asi nezdá nic pěkný, protože sebou občas trochu ze sna škubne, ale dycky se mu povede jí přitom zabořit nos víc do vlasů, a to mu přijde i ve spánku známý a pěkný a nějak ho to uklidňuje. ráno se probudí škubnutím, jako kdyby mu někdo fouknul do ucha, ale když se rozhlídne, tak nikoho nevidí, takže se upokojí, a dá jí pusu na čelo, aby se probudila+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 úno 2014 20:04

+klidně spí celou noc a ráno se probere a zamžourá na něj, načež se usměje a trochu prudce ho obejme+ Promiň. +omluví se mu pak a povolí stisk, aby mu něco neudělala, ale stejně ho nepustí+ Jak ti je? +zeptá se ho s úsměvem +
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 úno 2014 00:23

+trochu zamrká, ale ani za nic by nic neřek, obejme ji taky, a děsně nenápadně se zazubí+ Líp. +přikývne+ Dobře. Jsem akorát trochu rozlámanej. +pousměje se, a pak mu strašlivě zakručí v břiše+ A taky trochu hladovej. +dodá omluvně, a zašklebí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 úno 2014 00:31

Jo, jasně. +přikývne a vybalí z vaku chleba a sýr a ukrojí mu kus chleba a sýra a všechno mu to nachystá a podá a vypadá to, že chce sledovat jak to bude jíst, ale pak jí dojde jak vejrá a taky si ukrojí chleba+ Hodilo by se nám sehnat si nějaký koně... +nadhodí+ Myslíš, že bysme je mohli šlohnout těm elfům?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 úno 2014 00:59

+kouká jí pod prsty a div mu netečou sliny+ Páni, kde jsi vzala sýr? +podiví se, ale nijak to nerozebírá, vezme si od ní krajíc a futruje to do sebe jak kdyby tři dny nejed, a vejrání mu vůbec nevadí, mrkne na ni, a přikývne+ Jo, to by chtělo. +souhlasí+ No... tak jasně že bysme mohli. +zazubí se+ A pak fakt rychle zdrhat. +dodá+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 úno 2014 01:03

Po cestě jsem ho stopila. +usměje se na něj+ Jo, to je jasný. +zazubí se a jak tak na něj kouká, najednou se neudrží+ Locke, tys mi tak děsně chyběl. +vyhrkne ze sebe rychle a obejme ho a schová si tvář na jeho rameno, aby nezjistil, že má v očích slzy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí