Středozemě

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Středozemě

Příspěvekod Locke Lamora » 06 úno 2014 01:48

+elfka je ještě sleduje, dokud jim nezmizej, chvilku se nudí a pak zavolá pár strážnejch, aby s nima hrála kostky+

+Lamora se tak nějak potácí mezi vědomím a nevědomím, něco hezkýho si halucinuje, občas šourne nohama po zemi, a za chvíli se pokusí pohnout, ale místo toho se jí skácí ze zad na zem do hlíny, a chvilku elegantně ryje nosem v zemi, ale pak zaskučí a vyplivne trochu hlíny+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 úno 2014 01:55

+unaveně si sedne vedle něj, otočí ho na záda a setře mu z obličeje hlínu+ Locke? +promluví na něj potichu+ Slyšíš mě, že jo, Locke. +zopakuje a trošku to zakňourá, jako by ho prosila. Pak vytáhne z vaku čutoru a lehce mu poleje celej obličej studenou vodou, jestli by to náhodou nepomohlo+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 06 úno 2014 02:10

+jenom hekne, jak se otočí na záda, a zamžourá do sluníčka, ale najednou má ksicht plnej vody, tak se poněkud rozkašle a vyfrkne vodu z nosu+ Já jsem mrtvej. +zaskřehotá přesvědčeně, když ji uvidí, chvilku z toho vypadá zaskočenej, ale pak se s tím teda smíří a pokrčí ramenama+ Ty seš taky mrtvá? +zajímá se, a pomalu se mu daří najít vlastní hlas+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 úno 2014 02:15

+nemůže si pomoct a prostě se na něj usměje+ Nejseš mrtvej, Locke. Já taky nejsem mrtvá. Poznáš to podle toho, že to bolí. +poznamená, ani neví proč+ Chceš se napít? +zeptá se ho a pak si ho vytáhne tak, aby jí sedoležel na hrudníku a pomalu mu dá napít a rozváže mu ruce, celou dobu má na tváři takovej lehce přiblblej úsměv a v očích slzy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 06 úno 2014 02:26

Aha. Tak to jsem fakt hodně naživu. +zamumlá, ale musí se trochu uculit, jak on už to umí,opře se o ni, a vychlemtá skoro půlku vody+ Mně se ti zdál fakt děsnej sen. +poznamená, a zamračí se, když si na to vzpomene+ Bylas pryč, a vůbec to nebylo hezký. +zaksichtí se+ Máš něco k jídlu? +poznamená jen tak nenápadně, a očividně mu slušně otrnulo+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 úno 2014 02:36

No, je dobře, že už ses vzbudil. +usměje se na něj a přikývne+ Mám, ale měli bysme se nějam zašít, než nás ty tvoje sny dhoní. Nebo nějaký horší sny. +rozhlídne se kolem+ Hele, támhle je takovej hájek a vypadá to i na nějaký ruiny. Zkusíme to tam. Zvládneš to? +koukne na něj tázavě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 06 úno 2014 10:39

No tak jo. +přikývne, že se teda nejdřív schovaj+ Jasně že to zvládnu. +uculí se, jakože jak může vůbec pochybovat, sice poněkud zbledne, když se pokusí postavit, ale zatne zuby, vezme si tam nějakej větší klacek, a trochu se s ním podpírá, ale celkově se oklepe docela rychle, a krom toho že se občas motá, na něm není nic moc poznat. když ale dojdou k těm ruinám, kecne mezi kameny, je moc rád, že to není dál+ Co se vůbec stalo? +zeptá se, když už je pohodlně usazen+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 úno 2014 11:09

+podpira ho a pomáhá mu jak může aby tam došli ale je taky ráda že už tam jsou+ No nevím co se dělo s tebou.. Já jsem utekla od draka ale schytala to od pár skretu a pak dbi trvalo než jsem se z toho dostala. Bylo mi divný že nejdes tak jsem začala stopovat koně. A narazila na ty elfy. +zamraci se trochu a kousne se do rtu+ No a protože mě nic jinýho nenapadlo tak jsem ji přiměla aby té vyměnila za příběh. +povzdechně si+ Co se stalo tobě? Pamatujes si to?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 06 úno 2014 11:51

Ty jsi utekla od draka? +vykulí oči+ no ty jseš hustá. +zazubí se vesele, a je na ni pyšnej+ A jsi v pohodě? +zamračí se znepokojeně, a prohlíží si ji, jestli neuvidí nějaký rány+ No... +zamyslí se hluboce a pokouší se vzpomenout+ Já jsem jel za tebou, teda jako za tím drakem že jo. +řekne pomalu, jak se mu to vrací+ A pak sem potkal ty elfy, tak jsem jel kus s nima, protože mi slíbili ukázat cestu k dračí jeskyni... ale pak se to poněkud zvrhlo. ++ušklíbne se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 úno 2014 12:18

Jo jo. Jsem v pořádku. +prikyvne a nenápadně si ho prohlíží+ Doufám že ty taky. Nemáš něco zlomenyho? +koukne mu na ruce kde má odřenými pruhy od provazu a taky mu prohlidne rány na hlavě+ No... Ona mi přišla taková zvrhla. +odtusi a prostě ho obejme+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí