Pokoj č. 10 - Miss Victoria Winter

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Pokoj č. 10 - Miss Victoria Winter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 pro 2012 02:02

Obrázek

Obrázek
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Re: Pokoj č.10

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 pro 2012 00:54

+a balíček pro Victorii+

Obrázek
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 07 led 2013 04:50

+ráno jde na záchod a přerazí se o rozbalenou krabici+ Doprčic ale už! +zanadává a mumlá si tam pod nos i něco sprostějšího. Zahučí doprostřed napůl vybalenejch věcí a povzdechne si, že to takhle už dál nejde, nechá si z recepce přinýst nějaký katalogy realitek a začne prohlížet+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 led 2013 01:32

+zaklepe tam u ní na dveře+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 led 2013 09:23

+říká si, že to je pokojová služba, tak se ani neobtěžuje uklízet a zavolá+ Dále! +a když dovnitř vleze Byron, rozzáří se+ Jé, čau básníčku! +zubí se na něj, přeskáče ty hromady bordelu všude a pořádně ho obejme+ Už jsem si myslela, jestli nejseš mrtvej. +mrkne na něj+ Koukni, něco jsem ti přivezla! +podá mu s úsměvem krabičku a když jí Byron rozbalí, vlítne mu do ksichtu sněhová koule, co si přál :D +
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 led 2013 11:04

Ahoj. +usměje se na ni a taky ji obejme+ Ty jo, ty seš ale bordelář. +zasměje se+ Jé díky. +vezme si krabičku a zvědavě ji otevře a když mu sněhová koule skončí v obličeji, tak nejdřív vyjekne, ale pak se začne smát+ Teda. To jsem si vždycky přál. +zasměje se a utírá si vodu z obličeje+ Tak jak bylo?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 led 2013 11:21

Tss, ty taky nejseš zrovna superpořádnej. +vyplázne na něj jazyk+ Přivezla jsem si všechny věci a není tu k hnutí. Přemýšlím, že bych si možná našla něco vlastního. Většího. +přizná a ukáže na katalogy, ve kterejch se tady peleší+ No bylo dobře. Myslím, že vážně dobře. +usměje se a vypadá fakticky spokojeně+ Řekla bych, že už potíže nebudou. +zubí se a pak se mu trošku směje, když si vytírá sníh z očí+ Ale abys neřekl, že jsem ti nepřivezla taky něco pořádnýho... +loví v kabelce+ Koukej! +vytasí se s dvěma lístkama+ Sehnala jsem lístky na exhibiční zápas famfrpálu, výběr Británie proti mezinárodně poskládanýmu týmu. Nějaká charitativní akce nebo co +mávne rukou+ Ale víš co to znamená? Že proti sobě nastoupí Krum a Potter jako chytači! +rozsvítí se+ Musela jsem kvůli nim udělat nevyslovitelný věci. +zahýbe na něj obočím+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 led 2013 12:15

Ty jo! +obejme ji nadšeně+ Sice nevím o kom to mluvíš, ale na famfrpál už se vážně těším. A cos musela dělat? +culí se na ni+ Nosit půl dne růžový šatičky? +culí se a dá jí pusu na tvář a pak skočí na postel, rozvalí se tam a začne prohlížet katalogy+ A co bys chtěla? Byt ve městě? Domek na vesnici?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 led 2013 12:41

No já ti to vysvětlím, až tam půjdem. +zasměje se+ Je to na příští sobotu. Jak moc vůbec znáš pravidla? +zajímá se+ No, dala jsem nějaký peníze na tu charitu. A trochu jsem zamávala svým příjmením. +nakrčí nesouhlasně nos+ Ale zase prej můžeme mít vlastní malinkou lóži. +pokrčí rameny, jakože to zato stojí+ Růžový šatičky bych teda nenosila, to bys měl smůlu. +zakření se a hupsne k němu na postel+ Já bych asi chtěla jenom pozemek. A postavit si domeček podle vlastního. +vytáhne nějaký hrubý nákresy, co si tam zatím pořídila+ Ale u moře. určo u moře. +zaubí se zasněně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 led 2013 12:48

No... lítá se tam na košťatech? +tipne si a koukne na ty její nákresy+ No u moře je to hezký, ale nebude tam nuda? Nejsou tam bary ani párty nebo mejdany. Nejsou tam bufáče otevřený nonstop a policajti, co tě honěj přes půlku města... +nakrčí nos+ Já bych se tam nudil.
Kečup?
Byron
Člověk

Další

Zpět na Hotelové pokoje