Kanadskou pustinou s Jacobem

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Kanadskou pustinou

Příspěvekod Jacob Downly » 06 led 2013 00:18

To taky, ale to může počkat, až budeme zpátky ve městě. +usměje se na ni a vstane od krbu+ No, já udělám tu slibovanou večeři. Nemusíš mi dávat vůbec nic, úplně bude stačit, dkyž si se mnou zahraješ svlíkací poker a necháš mě vyhrát. +mrkne na na ni na cestě do kuchyně+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 06 led 2013 00:30

Dobře, platí. Až budeme zase ve městě, pozvu tě do jednoho tanečního klubu. Je to tam skvělé +přislíbí mu+ Jé, ty špagety... málem bych na ně zapomněla. Víš, že už mám děsný hlad? +směje se a jde mu pomoct do kuchyně+ Hru jako dárek? No... proč ne... +souhlasí nakonec+ Ale nemysli si... tu výhru si budeš muset zasloužit +mrkne na něj se smíchem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 06 led 2013 00:38

+začne vařit špagety a pak si nachystá rajčata+ Taneční klub? Tam si zajdu rád. Rád tančím, a hlavně s hezkýma holkama. Však já tě obehraju, to se neboj. +usměje se prohlídne si ji, jako by si ji představoval bez oblečení+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 06 led 2013 01:50

+sedne si na kuchyňskou linku, aby mu moc nepřekážela a kouká, jak mu to jde, jen mu sem tam ukáže, kde co má+ Hezkých holek je tady tolik, že nebudeš vědět, kterou si vybrat +přikyvuje+ Uvidíme... uvidíme... abych si taky něco na tebe nevymyslela +culí se na tu hru+ Jde ti všechno tak hezky od ruky... vaření, štípání, focení... co ještě umíš? +je zvědavá+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 06 led 2013 02:04

+přijde k ní+ Ale co když už jsem si vybral...? +pozvedne jedno obočí a nahne se k ní, skoro jako by ji chtěl políbit, hypnotizuje ji očima, ale nakonec si jen vezme pepř, co byl za ní, usměje se a vrátí se zpátky k omáčce+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 06 led 2013 12:15

+jak se k ní Jacob tak blízko nakloní, na okamžik ztuhne, ne strachy, ale příjemným napětím, dívá se mu do těch hypnotizujících očí a chvíli nedýchá, dokud se zase neodtáhne. Uvědomí si, že je z něj trochu rozhozena a to se jí tak často nestává (naposled s Magnusem:D). Nedá to však na sobě znát, seskočí ze stolu, vezme si lžičku a ochutná omáčku+ Hm... výborná +mlaská si spokojeně+ Neodpověděl jsi mi... co všechno ještě umíš?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 06 led 2013 12:22

Ale prosím tě, vždyť to jsou jen obyčejné věci. +jeho tón ale napovídá, jak mu to lichotí a že on si myslí, že to obyčejné věci nejsou a slije špagety+ Abys nakonec nebyla překvapená, že zas tak dobře vařit neumím. +kápne do nich olivový olej a promíchá je a pak jim naloží na talíře+ Prosím. +pozve ji ke stolu+ Ještě umím třeba tančit s ohněm. +mrkne na ni+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 06 led 2013 15:18

+sedne si ke stolu a ochutná pár špaget+ Jsi zbytečně skromný... je to skvělé! +pustí se do nich, namotává si je na vidličku a pak si je seshora rozpustile pouští do úst+ Cože... tančit s ohněm? +vyjekne překvapeně+ Jak to děláš?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 06 led 2013 15:21

Ty to neznáš? +namotá si špagety na vidličku+ Bývalo to strašně populární. Ještě snad i je. Co já vím, tak se tomu říká poi. Jsou to ohnivý koule na řetězech a točí se s nimi. +strčí si špagety do pusy+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 06 led 2013 17:02

Tak to neznám. Možná tak vrhat oheň, nebo zapálit na dálku nějakou věc. Ale tančit s ohnivými koulemi? Nedělají náhodou něco podobného Maurové? +vzpomene si, že snad kdysi něco četla+ Myslíš, že bys mi to mohl ukázat? +koukne na něj štěněcíma očkama+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum