Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 27 led 2014 02:43

No jo, asi bysme ho měli někam posílat, aby se tam naučil ty tygří věci od ostatních. +zazubí se, opatrně položí tygře na polštář, a trochu ho přikryje, aby se tam vyspal, a posadí se k Byronovi na opěrku+ Určitě budeš boží táta. +zazubí se+ Já jsem zapomněla na výročí. +koukne na něj nešťastně+ Zlobíš se? +koukne na něj a vezme ho za ruku+ Ale je to boží, fakt. Nikdo pro mě nikdy neudělal nic tak hezkýho, víš to? +usměje se+ Teda, jak jsi mě tenkrát požádal o ruku, to bylo taky docela hezký. +zazubí se na něj+ Prostě... jenom seš asi to nejlepší, co se mi v životě stalo. Tak. +uculí se, a radši se zvedne, než z toho bude moc velkej slaďák+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 led 2014 02:48

Nebo si můžeme namalovat pruhy a dělat, že sme tygři my a učit ho to. +zasměje se+ Nezlobim. +usměje se na ni a stáhne si ji na klín k sobě+ Já jsem si na to taky vzpoměl až o deset dní pozdějc. +zašeptá jí spiklenecky do ucha a mrkne na ni+ No, ale budeš se o něj muset furt starat, naučit ho chodit na záchod a tak. Abys mě za to pak ještě neproklínala. +zasměje se a dá jí pusu a když se pokusí zvednout, tak si ji tam přidrží a pořádně ji políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 led 2014 03:32

+rozhodně nehodlá protestovat, usadí se mu na klíně, a opře se o něj+ No ještě že neumí mluvit, myslím, že bysme se dověděli něco o magorech. +zazubí se vesele+ Hele, jak spí. +uculí se+ tak budeme mít výročí tohle? +koukne na něj s úsměvem+ Já nikdy nevim, který je to správný, jestli kdy sme se potkali, nebo kdy sme se dali dohromady, nebo kdy sme se vzali... +pokrčí rameny+ Jsi na mě děsně hodnej. +usměje se, přivolá jim ten tác se snídaní, co přinesl, a dá si palačinku jen tak nasucho+ No jo, to budu muset, když mám bejt jeho tygří máma. +usměje se+ Já myslím, že to zvládnem. +pohladí ho po ruce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 led 2014 03:39

Ale prd. +zazubí se+ Dyť svoje rodiče musí zbožňovat. Nebudeme mu říkat, že je adoptovanej, to bude v pohodě. +pošeptá jí potichu, aby to tygr náhodou neslyšel+ No všechny, ne? +zazubí se na ni+ Aspoň to, na který si vzpomeneme a co je nejblíž. +navrhne s úsměvem+ Jo jo. Zvládnem. +přikývne a vezme si palačinku a namočí si ji do marmelády a nacpe si ji celou do pusy+ Dyt fme dofpelý. +zahuhňá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 led 2014 04:10

Zvlášť v pubertě, až mu zakážem propíchnout si nos. +uculí se na něj+ No... já se obávám, že si možná časem všimne, že nechodíme po čtyrech. +zazubí se+ Tak jo, to je dobrá myšlenka. +uculí se vesele+ Ale nemusíš to hrotit, já se nezblázním, když někdy zapomenem. +usměje se+ Jo, já ho budu krmit, a vůbec, to se celý zmákne. +zasměje se potichu, olízne mu z koutku marmeládu a dá mu pořádnou pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 led 2014 14:17

+chvilku kouká na Tygříka+ Ale on by vypadal božícky s propíchnitým nosem. +usoudí+ A taky s obočím. A myslíš, že si nechá vytetovat člověka tribalem na biceps. +zasměje se, obejme ji a pusu jí oplatí+ A bude s náma spát v ložnici, když je takovej malej, ještě? Mohli bysme mu tam udělat pelíšek. +navrhne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 led 2014 17:53

Já nevim, jak se rodičuje, neměli bysme mu spíš věci zakazovat, aby pak měl lepší pocit z toho, až je udělá? +zazubí se+ Ale já bych určitě vypadala božácky s propíchnutým nosem. +nakrčí ho trochu+ Já myslím, že určitě. +uculí se, a střídavě krmí jeho a sebe kouskama palačinek+ No... asi by měl, ale nebude ti vadit, že tě bude v noci budit, až k němu budu vstávat na krmení? +usměje se+ A taky bysme to neměli dělat před dětma. +zahýbe obočím významně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 led 2014 18:26

Myslíš? No to je fakt, když mu budeme zakazovat country a nejíst slaninu, tak by nám to mohl dělat najust. +vyděsí se toho trochu+ Jo? Mám si donýst sychnu? Uděláme to po pankáčsku. +zazubí se na ni a cvrnkne ji do nosu+ Nebude, já k němu budu občas vstávat taky. +pokrčí rameny+ Nebo se přestěhuju do hospody. +zasměje se+ No... tak to budem dělat v kuchyni. Třeba. +zauvažuje o tom+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 led 2014 18:50

Já bych začala opatrně, jako nějak nevtíravě mu pouštět do pozadí metal, a on si na to zvykne. +zazubí se+ No, to úplně nevim. +zasměje se+ Ale mohl bys mi píchnout další dírku do ucha, někam tady. +ukáže mu na lalůčku+ Né, to já nechci, aby ses stěhoval do hospody. +zazubí se a chytne ho pevnějc kolem pasu, aby se nikam nestěhoval+ To mu radši uděláme pokojíček v pracovně, a já si tam budu chodit lehnout s ním. +uculí se, a dá mu pusu na spánek+ Hmm... tak jo. a v koupelně.a u tebe v pokoji.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 led 2014 18:58

Něco lehčího, aby se hned nevyděsil. Tohle jsem četl na netu, jak jeden kluk zahnal smečku vlků na útěk metalem. Ukaž? +koukne kam na ucho+ No ty nejseš vůbec žádnej pankáč. +zazubí se na ni a dá jí na to ucho pusu+ No ale to pak budu spát zas já v posteli sám.. +zatváří se zoufale+ To ne. Teda. +zavrtí hlavou+ To už to nějak vydržím.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house