Výlet na Manhattan

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Výlet na Manhattan

Příspěvekod Vanessa » 23 led 2014 02:51

Když bych myslela ne, tak řeknu rovnou ne. Řekla jsem možná, protože žena nikdy neřekne muži ano, i když to tak myslí +uculí se, jak mu tím asi pěkně zamotala hlavu+ Aha...takže ty ostatní byly vztahy se ženami, co ochraňovat nepotřebovaly? +uculí se spokojeně, že s tou touhou zachraňovat bezbranné ženy to zase tak horké nebude+ Jak jsem řekla, muži se mně bojí. Ale hlavně jsem si ještě žádného muže nepřipustila k tělu. Zatím se takový nenašel, kterého bych chtěla. Myslím z těch, kteří chtěli mně +upřesní rychle+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 23 led 2014 03:02

+zvedne oči k nemi, no jakože co s ní má teda dělat+ Jo, ty jsem zas nechal já, protože to nepotřebovali. +zasměje se a nevypadá, že by ho to, že je nakonec sám, nějak trápilo+ Vybíravá. +zazubí se na ni, ale nemyslí to zle+ A není ti někdy smutno?
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 23 led 2014 03:47

+vykulí oči+ Všem ostatním jsi dal kopačky? Takže nakonec přece jen jediná osudová žena. Byla hloupá, že tě nechala odejít +dál se ho neptá, nechce mu jitřit minulost, ať už to byl kdokoliv+ Nejsem moc vybíravá. Ale muži, se kterými jsem zatím měla tu čest nejsou to, po čem bych zrovna toužila, věř mi +pokrčí rameny+ Ale jo, bývá mi občas smutno. Hlavně jak jsem teď byla nucena trávit čas na Orlíku. Tobě ne? +mrkne na něj zvídavě+ Jestli se ti chce už spát, tak řekni, nerada bych tě zdržovala.
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 23 led 2014 03:59

No jako zas tolik jich nebylo. +usměje se skromně+ No, vlastně mi smutno není. Když už, tak úplně maloučko. +přizná+ Protože já nosím lásku v sobě. To, že si k tomu najdu někoho dalšího, je takový velmi příjemný bonus. Ale když kolem nikdo takový není. +pokrčí rameny+ Nic se neděje. Nemá cenu být smutný. Vždyť na Orlíku jsi měla sestru, ne?
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 23 led 2014 11:10

V sobě? +prohlíží si ho přimhouřenýma očima+ Ty ji ještě pořád miluješ +není to ani tak otázka, jako spíš konstatování+ Jak dlouho už je to, co jste se rozešli? +zajímá se, jestli náhodou není zamilovaný už od puberty:D+ Měl by sis trochu víc všímat okolí +odpoví mu na to, že kolem něj nikdo není+ Ale chápu tě, vím, jaké to je mít lásku v srdci +poznamená tiše+ Sestra na Orlíku už dávno nebydlí. Byla jsem tam většinu času sama. S výjimkami, když jsi přišel za mnou ty +zvedne k němu s úsměvem oči+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 24 led 2014 17:21

+zasměje se+ Vanesso, měla bys asi přestat číst ty romantický romány, protože fakt nevim, proč bych ji měl ještě milovat. Mám ji rád, to jistě, protože je to skvělá ženská, ale je to kamarádka. A jsou to už tři roky. +zavrtí pobaveně hlavou+ Já jsem nemyslel, že nikdo kolem není teď. Vím že jsi tu ty, to ostatně vidím. Myslel jsem jako všeobecně. Za uplynulej rok, dejme tomu. +vysvětlí jí to+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 24 led 2014 17:52

Nečtu romantické romány. Záviděla bych hlavním hrdinkám to, co nemám +zasměje se, myslí to jako vtip+ Tak se omlouvám +zvedne ruce nahoru+ Špatně jsem tě pochopila. A jsem moc ráda, že to tak není +usměje se+ Ale dost už radši o takovém intimním tématu před spaním, nebo se nám budou zdát divoké sny a co pak s tím +rozesměje se vesele a dopije čaj+ Jen jsem zvědavá, kdo tedy půjde ráno pro to čerstvé pečivo, když ani jeden z nás neprohrál. Asi budeme losovat +přimhouří oči smíchem+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 25 led 2014 14:56

Nebo taky prostě můžeme rozpíct ty dnešní rohlíky v troubě a bude to. +zasměje se, načež se zvedne z gauče a protáhne se+ Donesu nějaký peřiny. +odejde do ložnice a zachvíli se vynoří s polštářem, peřinou a povlečením, všechno to voní, jak je to čerstvě vypraný a ustele jí gauč a povlíkne peřinu i polštář, gauč je to velkej, skoro jako postel+ Tak. Bude se ti tu spát dobře? +koukne na ni s úsměvem+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 25 led 2014 16:06

Vidíš, to je nápad +zvedne palec nahoru a pak mu pomůže povléct peřiny+ Je to mnohem lepší, než na co jsem zvyklá. Je to úplně super +usměje se na něj spokojeně+ Dojdu se vysprchovat. Mohl bys mi zatím uvolnit nějaký koutek, kde bych si vybalila kufr, prosím? +usměje se na něj, vytáhne si z kufru věci na převlečení a zapadne do koupelny. Svlékne se a vleze si pod sprchu, pak se ještě upraví před zrcadlem, stráví tam poměrně dost času, takže Jacob se asi bude muset smířit s tím, že koupelna bude trochu častěji obsazena:)+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 25 led 2014 16:34

+vyklidí jí pár skoro prázdných polic v obyváku, umeje podlahu, vyleští okna, sestaví tisícikusový puzzle a nakonec ještě přečte celý hledání ztraceného času, když se konečně Vanessa vynoří z koupelny :D No dobře, tak jí nachystá ty police a umyje a uklidí nádobí :)+ Tak jo. +usměje se na ni+ Támhle máš volný police a šuplíky, když budeš potřebovat ještě další, tak klidně řekni. +ukáže jí to místo+ Kdybys něco potřebovala, nebo třeba začalo hořet, tak se vůbec neboj mě vzbudit. +zkontroluje jestli má všechno+ Dobrou noc. +popřeje jí ještě+
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum