Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Victoria » 23 led 2014 02:55

Prosím tě ještě řeknou, že tě doma nekrmím. +zavrtí vesele hlavou, když vidí, jak se cpe, a zatím vybírá fazolky od hranolek, a popíjí k tomu víno+ No doufám, že se jim budu líbit. +zasměje se+ jo, sjíždět kopce na igeliťákách! +zasměje se+ abysme se na ten svah vůbec dostali. +uculí se+ tyhle akce většinou končí tak že jsou lidi buď ožralí nebo ležej s kocovinou, a v obou případech se na lyže moc nechodí. +zasměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2014 03:00

No to bych řek, že se jim budeš líbit. Jinak je zmasím. +zazubí se na ni+ Ale ty mě nekrmíš, krmí mě Jeefes. +zasměje se a hned se případně kryje, kdyby přišel útok+ Ne, ne, ty mě krmíš moc dobře. Slaninou a samejema zdravejma věcma. +uculí se na ni+ Tak v tom případě můžeme sjíždět střechu tý chaty. +navrhne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 led 2014 03:20

Tss, tss. +zaksichtí se na něj+ Já se o tebe náhodou děsně starám, a vůbec. +vyplázne na něj azyk+ Tak, a teď s tebou nemluvim, abys veděl. A žádnej sex nebude. +udělá na něj ksicht, a děsně okázale se pustí do svýho masa a vůůbec se na něj ani nepodívá, děsně distingovaně upíjí ze svý sklenice víno, a kontroluje si něco na mobilu, věnuje se svýmu jídlu a tváří se vrcholně nedostupně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2014 03:30

Tak promíííň. +protáhne a zatváří se jako nakopnutý štěně a dělá na ni oči+ Já už budu hodnej. +když ani to nezabírá, tak chvilku přemýšlí a ujídá u toho bramborovou kaši a pak se začne culit, tak toho zase nechá a nahodí děsně vážnej oličej, odkašle si a zvedne se ze židle+ Drahá. +podívá se na ni+ Tohle myslím došlo už dosti daleko a jsem donucen užít krajní prostředky. +načež padne na jedno koleno, jedna ruka na srdci, druhá v dál a Byron začne velmi dojemně zpívat+ Já láskou vzplál jsem k tobě, však leží dááávno v hrobě, už patřím zas jen sobě... já jsem ..už sááááám!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 led 2014 03:48

+se zvednutým nosem se napije svýho vína a vůůbec si ho nevšímá, ale když tam tak padne na kolena, tak jenom zírá, a kouše se do tváře, ale moc dlouho to nevydrží a koutky í samy vyjedou nahoru a musí se rozesmát+ Cokoliv, hlavně přestaň zpívat. +směje se+ Ty seš cvok. +sdělí mu velice láskyplně, a nakloní se aby mu dala pusu+ To je hrozný, na tebe se vůbec nede zlobit. +povzdychne si strašně obviňujícně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2014 03:56

Ale vždyť zpívám tak kráááásně. +zasměje se, oplatí jí pusu a sedne si zpátky na svoje místo, aby tam nedělal výtržnosti moc dlouho, než na něj někdo vletí+ Jsem neodolatelnej, přiznej to. +mrkne na ni a zašermuje vidličkou a srčí si do pusy poslední kousek řízku+ Tak. +utře si pusu do ubrouzku+ Můžu svoji lady pozvat na nějaký obří dezert? Nedá mi snad košem nad dezertem, že ne. +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod yohannka » 23 led 2014 17:30

+samozřejmě jim nosí co si jenom napřejou a donese jim i lístek s nejrůznějšíma dezertama a megapohárama+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 led 2014 20:28

Naprosto. +přikývne+ Ptáky to sráží v letu. +zazubí se+ Jseš naprosto neodolatelnej. +uculí se souhlasně, a zakouká se do dezertního lístku+ Byrone. +koukne na něj vážně, a chytne ho za ruku+ Dospěli jsme v našem vztahu k výraznýmu mezníku. +oznámí mu důležitě+ Myslím, že už jsme dost daleko, abych to mohla říct. Měli bysme se začít dělit o dezerty. +dodá vážně+ Protože si vůbec nemůžu vybrat, jestli chci obří čokoládovej pohár nebo čokoládovej dort s polevou, a potřebuju abys od obojího půlku zbodnul. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 led 2014 17:17

Ano? +pohlédne na ni děsně vážně a stiskne jí ruku naoplátku, vážně pokyvuje hlavou a poslouchá ji+ Kočko. +promluví+ Bude mi ctí ti tuto oběť přinést. +pronese slavnostně a zazubí se na ni a objedná oba ty dezerty+ Ale doufám teda, že mi něco necháš. +zazubí se+ Abys to všechno nezbodla sama a mě zůstane jenom prázdná lžička. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 led 2014 18:35

Neboj, navzdory populárnímu přesvědčení nejsem bezedná. +zasměje se, a když jim to přinesou, už se na něco chce vrhnout, ale tváří se teda vychovaně, a nechá mu vybrat první+ Tak co chceš nejdřív? +zazubí se, a netrpělivě klepe žličkou do stolu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince