Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 20 led 2014 03:27

Ještě líp. +zahýbe významně obočím+ Já ti drsný trsátko vyrobím. +slíbí jí a pak jí oplatí tu pusu, sundá si kytaru z klína aby si tam mohl přitáhnout Vici a obejme ji+ Kytaristky taky. +usculí se na ni a chytne ji za ruku, když tam nahmatá ty rejhy, tak se pousměje a pofouká jí ty bolavý prsty a pak jí na ně dá pusu+ To bude dobrý, kočko. Fakt. +slíbí jí a pak ji pořádně políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 led 2014 03:53

Hustý. +zhodnotí to s vykulenýma očima+ Ty to umíš? A z čeho? Tak já ho budu mít pro štěstí. +rozhodne se a uculí se, na klín mu vyleze hned a ochotně a bokem se o něj opře+ Ale baví mě to. +zazubí se na něj+ Jenom nevim, co tě mám naučit na oplátku. Možná uvařit guláš. +zasměje se+ Tak to budem úplně neodolatelnej pár. +uculí se+ No jo, bolí to. +zatváří se strašně zraněně a nešťastně+ Já vím, trpím pro umění. +zazubí se a taky ho políbí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 led 2014 04:05

Třeba z propadlý kreditk, nebo z karty do knihovny, z čeho chceš. +ucul íse na ni+ Mě nic nemusíš učit na oplátku. +pokrčí rameny, že neví, co by se měl nechat učit+ Nebo až mě něco napadne, co bucu chtít umět, tak ti dám vědět. Ale ten guláš bych taky úplně nezavrhoval. +připustí a mlsně se olízne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 led 2014 04:20

A můžou bejt kovový? Třeba z koruny rozjetý na kolejích. +uculí se+ Tak jo. +usměje se+ Nebo ti udělám pořádnej půlkilovej domácí hambáč. +zazubí se+ S extra slaninou. +dodá, vtiskne mu pusu, a podá si kytaru+ Já myslím, že nejlíp by nám šlo, kdybys ty mačkal ty těžký struny na krku a já budu brnkat tady dole. +zazubí se na něj vesele a hrábne do strun+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 led 2014 04:23

To si piš. +přikývne s úsměvem+ Jo, myslíš? +zasměje se a přemístí se tedy ke krku kytary+ Ale to je dobrý, kdybysme každej přišli o jednu ruku, tak si pořád zahrajem. +zasměje se+ Já bych stejně hlasoval pro ten guláš. Takovej dobrej guláš už jsem neměl dlouho. Já ti pomůžu. +slíbí jí teda+ No tak já si ho udělám sám. S Jeefesem. +vyplázne na ni jazyk+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 led 2014 04:38

To si piš že jo. +zazubí se a něco tam brnká+ ale nesmíme přijít o tu stejnou. +zasměje se vesele+ Tak teda guláš. +souhlasí+ S knedlíkama. +usměje se+ Jo, budeš krájet cibuli? +zazubí se+ Já si na to beru potápečský brejle, aby mi nebrečely oči. +zazubí se na něj+ Jó, tak se taky můžeš nastěhovat k němu do postele, když si tak vystačíte. +vyplázne na něj zpátky jazyk, ale pak mu dá honem pusu, aby se fakt neodstěhoval+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 led 2014 04:44

Jo, to si budeme muset každý ztrácení rukou pořádně rozmyslet. +přikývne+ Ano, budu krájet cibuli. I když u toho budu děsně plakat. Takže mě budeš muset utěšovat. +řekne žalostně+ Já nechci být s Jeefesem v posteli. +zakňourá+ On si neholí nohy! +řekne obviňujícně a hned se k ní přitulí a dá jí pusu na krk+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 led 2014 14:00

Teda. To budeš úplnej kuchtík. +zazubí se+ No neboj, já tě utěším. +uculí se dá mu utěšovací pusu+ V zimě se to zas tak hrotit nemusí, když furt nosíš kalhoty. +zasměje se+ Ale já bych za tebou stejně v noci přilezla protože by se mi děsně stejskalo, a pak bysme museli Jeefese vyštípat, protože tři se do jedný postele nevejdem. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 led 2014 15:51

+zasměje se+ No to je mi teda ctí, žes mě nechala nakouknout do tajů zimních nohou. +uculí se+ No, tak to máš pravdu. Mě by se taky stejskalo. +pokývá hlavou+ Myslíš, že bysme mohli jít dneska taky bruslit? A trochu dýl než včera? +zazubí se na ni tázavě+ Mohli bysme jít třeba na Mýtinku.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 led 2014 16:08

No jo, počkej za deset let, to už budu v zimě úplně líná, a budu tě v noci zahřívat kožíškem na nohách. +zazubí se na něj, opře se mu hlavou o rameno a dá mu pusu na krk+ Myslíš že na druhej pokus by to už mohlo vyjít jo? +zasměje se+ Já za to nemůžu, ty mě děsně rozptyluješ. +píchne ho obviňujícně do prsou+ Ale jo, jasně že bysme mohli. Dáme si tam pak něco dobrýho k večeři, hm? +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house