Hlavný salón

Moderátor: Victoria

Re: Hlavný salón

Příspěvekod Beatrix » 29 pro 2012 01:27

Styx: Skoro jo, ještě se mi tam pár nedobalků válí, ale to už nezabere moc času!
Mělas toho hodně? Co vůbec dělá na vánoce Tony?
+přikývne+ Jo, chápu. V mezičase sem ho asi moc nevídala. Tak hlavně, žes ho vrátila do víru dění!
Tam i tam. No to je úplně výborný! Jak to nejde v práci, člověkovi to umí hezky pokazit náladu.
Já si dávám trochu pauzu...jsem ve fázi plánování...a klidu před bouří. +uculí se+ před novým rokem nemá cenu nic moc rozjíždět, o vánocích by se měla práce dát stranou+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 29 pro 2012 11:07

Bea: Mně nevadí nakupovat kvanta dárků, nebo je balit. Co mi dělá největší problémy je vymýšlet je. Nikdy nevím, co darovat, abych se neopakovala a aby dárek udělal radost +oddechne si, že už to má pro letošek za sebou+ Tony? Řekla bych, že je ke konci roku docela vytížený povinnostmi smrtijeda. Asi dohánějí s Amonem plán +zasměje se+ Tak klid před bouří? Zase chystáš něco velkého? +mrkne na ni vesele+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 30 pro 2012 00:39

Styx: Jo, to je fuška, to je fakt. Ale baví mě to! I když mám pak tak trochu i strach, co na to obdarovaní řeknou..aby se jich to nějak nepatřičně nedotklo, nebo něco.
To je možný, Amon nesnáší resty. Což má možná odemě...+ušklíbne se+
To né, ale myslím, že je načase udělat ve věcech pořádek a dát jasně najevo, že semnou nikdo lágry vymetat nebude. Asi to nebude nejpříjemnější záležitost, ale udělat se to musí. +pokrčí ramenama+ No...a myslím, že pomalu pudeme...+koukne na hodinky+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 30 pro 2012 01:28

Ty vybíráš praktické dárky a ty se vždycky hodí. Takové přece nikoho neurazí +ujistí ji+ Tak to ti budu držet palce, ať ti to dobře dopadne. No, taky už pomalu půjdu, nebo mě tady budou muset vykopnout při závěrečné. Tak se měj moc hezky a přát ti zatím nebudu, určitě se ještě uvidíme na Silvestra v parku. Přijdeš, že? +dopije svůj čaj, poděkuje Mem a Wenai a zaplatí útratu, rozloučí se se všemi a vyrazí domů+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 31 pro 2012 03:37

Styx: Snad jo, vždycky se to dá poslat dál...nebo vyhodit. Děkuju, my si ještě odchytneme Memory a rozloučíme se..+rozhlíží se po Mem+ Dojdeš? Tak to je super! Uvidíme se tam! (Ná nedojdu, já už tam su! :D ) Já určitě! Těším se! +rozloučí se a likvidujou s kristiánem co si objednali, než dojde mem+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 05 led 2013 01:47

+Mem se asi zasekla s ostatníma hostama, tak ještě chvílu posedijou, zaplatijou útratu s bohatým tringeltem a pomalu se taky odeberou dom a cestou se ještě rozloučijou s Memory.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 04 úno 2014 00:56

+cestou ze zverimexu se se svýma klukama ještě staví u čajovny, a čučí přes okno dovnitř, jak tam na to padá prach, ale nechce nic zakřiknout, tak akorát stiskne Byronovi ruku a je z toho nadšená potichu vevnitř, chvilku se kouká a pak zas pokračuje domů+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 úno 2014 01:05

+šmíruje to tam přes okno, jako malej kluk výlohu v cukrárně a už vidí, jak tam všechno budou mít uspořádaný a udělaný a zrovna si představuje jak Vici nemravně obtěžuje vzadu, dkyž je zas přemístí domů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 úno 2014 11:55

+přemístí se tam spolu z domova, a novýma klíčema odemkne hlavní dveře. vleze dovnitř, kde ej to očividně opuštěný, ale není tam takovej bordel jak čekala, elektrika nefunguje, tak vleze za pult a vyštrachá svíčky, který postupně zapálí kouzlem, a teprv pak se rozhlídne+ Páni. +usměje se, překvapená, jak je to tam veliký a hezký, i když zašlý, projde se po místnost, a trochu si ji "očuchává", přejede prstama po dřevu na pultě, pohladí stěny, zuje si boty a projde se naboso po koberci, a zkouší, jestli by to tam mohlo bejt její+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 úno 2014 12:21

+natáhne na zem deku kterou dones a rozestavi na ni svíčky co zapálí sklenice a lahve a seskupi tam pár zbylejch polštářů co najde v cajovne a taky si zuje boty+ Ty jo. +rozhlidne se kolem a projde si to tam+ Mě se tu líbi. Sice to ještě bude potřebovat zkušenou ruku aranzera silenosti ale je to boží.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Archiv čajovny