Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 19 led 2014 23:00

No nekecej. +zazubí se na ni+ Intro k Nothing else matters? To je ale překvapivý. +chechtá se a uhýbá před případnýma ránama+ Ale ke Come as you are tě naučím už jenom Emi, kterýžto je trapně jednoduchý a můžeš to hrát. No žádnej punker. +zazubí se na ni+ Tam musíš přinýst toho správnýho uměleckopunkovýho ducha a pak z toho vyjde to, co má. Nebo pogo. +odtuší+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 led 2014 00:46

ty jsi blbej. +plácne ho s úšklebkem, ale opatrně, aby nějak nezlomila kytaru+ je to hezký a bude to celkem jednoduchý. +vyplázne na něj jazyk+ Tak mě nauč něco co ti nebude připadat tak blbý. +pokrčí rameny a opakuje si ty akordy, aby to nezapomněla, občas šilhne do papíru, a jde jí to o maličko líp+ Já nemám ambice založit si punkovou kapelu, jsem úplně spokojená s rolí fanynky v kotli a se sexem s prvním kytaristou. +zazubí se vesele+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 led 2014 00:59

Tak jo, tak jdeme na to. +položí kytaru a zvedne se a dojde pro noty+ Naučím tě pěknou písničku, jmenuje se Amerika. Od Lucie. +předloží jí to tam s textem a názvama akordů nad ním+ Pravou rukou furt stejně, levou pomalu a klidně. Není to rychlý. Já ti to zahraju, abys měla představu. Ehm. Ehm. +odkašle si, chytne kytaru, narovná se a spustí, jasně a zřetelně a nedělá u toho žádný machrovinky, aby se nezděsila+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 led 2014 01:09

No tak jo. +usměje se, položí si kytaru naplocho na klín+ Já znám akorát ameriku od rammsteinů. +uculí se, a trochu vyděšeně si prohlídne noty, protože jí to připadá děsně složitý, ale když začne hrát, tak se opře na gauč, stočí nohy pod sebe a trochu se usmívá chvilku mu kouká na ruce a na prsty, aby si to zapamatovala, ale pak se mu stejně musí koukat do obličeje, a jak je soustředěnej+ To není tak rychlý. +připustí+ Ale já nezvládnu koukat do not, musím si u toho koukat na prsty. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 led 2014 01:13

Tak tu teda neumim. +zatváří se mírně zahambeně+ Ale jestli chceš, tak se ji naučím a pak to naučím tebe. +usměje se na ni+ Jo no. +přikývne+ Tak to máš dvě možnosti. Buďto se ten text i s těma akordama naučíš nazpaměť a nebo - a to je ta častější - se budeš koukat střídavě do not a na prsty a před každou změnou akordu zastavíš, našteluješ si prsty jak potřebuješ a pokračuješ dál. +usměje se na ni povzbudivě+ Tak to zkus. To zvládneš. Ty seš totiž nejlepší. Jinak bych si tě nevzal, to je jasný. +usměje se na ni povzbudivě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 led 2014 02:15

To neva, já taky ne. +zasměje se+ Až mi to líp půjde. +přikývne+ Zatím se ji můžeš naučit a hrát mi ji před spaním. +zazubí se+ Nebo Stripped, ta je taky moc dobrá. +uculuje se+ Ale já neumim zpívat. +pokrčí rameny, nastaví si prsty na první akord, a brnkne do strun, a když se ozve čistej zvuk, zazubí se na něj+ Teda ty seš parádní učitel, abys věděl. +zazubí se vesele, když ji tak povzbuzuje přenastaví si ruku a takhle se tím pomalu probojovává, vystrkuje špičku jazyka, a děsně se soustředí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 led 2014 02:21

No neva, že neumíš zpívat. +mávne nad tím rukou+ Tak zpívej potichu a hraj nahlas a ono to nebude poznat. +zazubí se na ni a poslouchá, jak hraje, pokyvuje hlavou, jakože jí to jde a pořád víc a víc se usmívá+ No super! +zahlaholí nadšeně+ Ty seš úplnej Jimmy Hendrix! Až na to, že máš lepší postavu. +uzná nakonec+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 led 2014 02:34

Tak jo. +zasměje se, a brouká si polohlasně, hraje pomalu a poněkud nekonzistentně, ale nakonec se do konce dobojuje, a soustředí se jenom na tu hudbu, tak k němu zvedne oči až na konci, a celá svítí, že to dohrála až do posledního akordu+ Dík. +zazubí se+ Mám zapálit kytaru? +uculí se a dá mu vděčnou pusu+ Zahraj radši něco ty, tobě to jde líp a hezky se u toho na tebe kouká. +zazubí se, a taky má totálně otlačený prsty a pěkně ji to bolí, ale nechce před ním vypadat jako posera+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 led 2014 02:46

Hlavní je vydržet, kočko. Teď už to pude jako po másle. Slibuju. +usměje se na ni a pak se musí zaculit+ A máš na zapalování věcí vhodný publikum? Já se teda ještě kouknu, jestli mám dost kytar. +zasměje se+ No tak já ti něco zahraju. +uvolí se k tomu+ Něco pěknýho. +zamyslí se+ Aha, už vím. +přikývne a sáhne do strun+

Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 led 2014 03:15

No jo, já budu cvičit. +zasměje se+ A koupíš mi pak nějaký drsný trsátko? +uculí se na něj+ Já ti pak koupím novou, nebo tři, jaký budeš chtít. +zazubí se na něj, opře se bokem o gauč a poslouchá ho, musí se pro sebe usmívat a přijde si zaláskovaná jak pako, a vůbec je to hezký, potichu si s ním hmká, a když dohraje, nakloní se a dá mu pěknou pusu+ Kytaristi jsou sexy. +zazubí se na něj+ A tohle je boží písnička. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house