Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 19 led 2014 04:08

Já a přestat na tebe sahat, jo? +uculí se+ To by mi muselo něco amputovat obě ruce a ani pak by to nebylo jistý. +zasměje se a aby jí to dokázal, sedne si vedle ní a hned ji začne osahávat. Spíš jen tak, než že by měl jasnej cíl+ Ty stejně kapustu nejíš. +zazubí se na ni, dá jí pusu, načež vyskočí a chytne ji za ruku+ Tak co? půjdem se podívat do kuchyně, jestli tam náhodou Jeefes někde nezašívá nějakej dezert? +navrhne+ Samozřejmě nějakej zdravej a bez tuku. Jako třeba šlehačkovej dort... +zasní se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 led 2014 04:22

No proto. +zazubí se, a pohladí ho po ruce+ nejím, ale ty bys vyměknul první, takže bych to chvíli vydržela. +uculí se+ Za chvilku, +přikývne souhlasně, a dá mu krátkou pusu, otočí se, a oči jí padnou na jeho sbírku hudebních nástrojů+ Naučíš mě hrát na kytaru? +koukne na něj trochu rozpačitě, pač to fakt vůbec neumí+ Já sem se to dycky chtěla naučit, ale nějak na to nepřišel čas. +pokrčí rameny+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 led 2014 04:33

Já a vyměknul, jo? Já a vyměknul. +zašklebí se+ To odvoláš, nebo tě ulechtám. +sdělí jí a hned ji začne preventivně trochu lechtat+ Ty chceš abych tě já učil hrát na kytaru? +koukne na ni a hned toho lechtání nechá+ No jasně, že tě naučím hrát na kytaru. +přikývne a hned dvě kytary donese a jednu jí vtiskne do rukou+ Takže struny. +ukazuje jí+ Je jich šest. E H G D A E. +brnká na jednotlivý struny+ Je na to zkratka. Emil Hodil Granát Do Atomové Elektrárny. +osvětlí jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 led 2014 15:32

Neodvolám! +vyjekne a kroutí se, aby ji nelochtal, směje se u toho a šťouchá ho do žeber+ No jasně, kdo jinej než ty? +usměje se, a vůůbec to není napůl záminka, aby ho mohla očumovat při hraní, jednu kytaru si vezme a snaží se napodobit, jak to drží+ To je hrozně velký. +uculí se, a podle něj vybrnká jednu strunu po druhý+ Jasně, +zazubí se, a trochu ho podezírá, že si to vymyslel+ Tak teď nějakou písničku. +zaculí se a přejede struny prsty, čímž vyloudí poněkud disharmonickej zvuk+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 led 2014 15:50

To si zvykneš. +usměje se na ni, celej nadšenej, že ji může učit hrát+ Nebo ti koupíme menší kytaru. Ale když se to fakt budeš chtít naučit, ne že pak bude stát v koutě a padat na ni prach. +zatváří se děsně vážně+ Písničku? No jasně. +zazubí se na ni+ Nejdřív tě naučím pár základních akordů a brnkání pravou rukou a pak se pustíme do jaký písničky budeš chtít. +slíbí jí a předvede jí Géčko, a Déčko+ A když uhodíš do strun, tak všechny struny musí mít jasne zvuk, nesmí bejt utlumený. A budeš mít rýhy na prstech od strun. +varuje ji+ Ale to tak po dvou týdnech přejde a udělaj se ti tam mozoly. +mávne nad tím rukou+ Dotoho. +pobídne ji+ Zkus to.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 led 2014 16:46

Když já u ničeho nevydržim moc dlouho. +zazubí se provinile, složí si nohy do tureckýho sedu, a trochu víc se nad tím nahrbí+ Tak jo, tak jo. +přikývne, a kouká, co tam s těma prstama dělá, a přesedne si radši vedle něj než naproti, aby na to neviděla obráceně, a pak si narovná ruku na pražce stejně jako on, a zabrnká+ Tak? +uculí se na něj, drží to trochu křečovitě, ale celkem správně+ Ale to se přece nedá takhle trefit najednou napoprvé. +kouká trochu nešťastně na to kolik těch strun musí držet, a pak jí trvá dvě minuty přerovnat si prsty na déčko+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 led 2014 16:52

U kytary jo. +zazubí se na ni+ Je to boží, umět hrát. +sleduje jak brnká+ Je to boží. A hlavně, kočko, je to jednoduchý, takže to určitě zvládneš. +usměje se na ni+ Jo, tak. +přikyvuje+ Pravou ruku trochu víc uvolni v zápěstí. Levou taky, ale to se časem poddá. Pak už ty akordy budeš střídat, ani nebudeš vědět jak. +usměje se na ni+ Nakreslím ti je. +vezme papír, nakreslí na něj šest strun a pražce a tečkama jí tam dělá akordy a pod to píše, jak se jmenujou a přidá dva další+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 led 2014 17:19

No když u toho budeš taky. +zazubí se+ samotnou by mě to asi nebavilo. +pokrčí rameny+ Jo to jo. Je boží umět hrát a nemuset na to myslet. +uculí se, a snaží se to hrát podle obrázků, ale hrozně jí vždycky trvá přenastavit si prsty do tý správný polohy, a umáčknout struny pořádně až dolu+ a co můžu třeba zahrát, když umim tyhle čtyři? +usměje se a zkouší je střídat za sebou, jestli z toho něco vyjde, ale jak tam má prodlevy tak to nic moc nepřipomíná+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 led 2014 17:24

Já teda budu hrát s tebou. +usměje se a trochu jí poupraví prsty a držení levé ruky na krku+ Tak teďka Vici, teďka můžeš zahrát naprostou většinu punkovejch písniček, protože ty v sobě víc akordů obvykle nemaj. A když jo, tak to nevadí, můžeš je vynechat. +zazubí se na ni+ A taky nějaký takový ty jakoželidovky. Ty mě nikdy moc nebavily. Jako třeba Panenka a ty trampský písně.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 led 2014 22:49

Tak jo, až mi to trochu půjde, tak můžem hrát spolu. +uculí se+ Jů. +zazubí se, a líbí se jí, že to jde celkem rychle+ třeba... Come as you are? A taky bych chtěla umět zahrát intro k Nothing else matters. +vymyslí si hnedka+ jo, kterej punker hraje jak se to má. +zasměje se+ jo, no těch já stejně moc neznám. +pokrčí rameny+ A nějaký sólo! +zazubí se, pohodí vlasama a brnkne do strun+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house