Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 18 led 2014 15:22

+lekne se jak blázen, když se tam zjeví to strašidlo a ještě víc teda, když Vici začne ječet a shodí misku s popcornem, takže ten je pak všude. Ale chytne ji do náruče a snaží se ji uklidnit, připravenej s tím monstrem bojovat+ Ježiši. +zašeptá, když se ukáže, že je to kocour+ Žvíže jedno hloupí, takže nás tady děsit. +přitáhne si kocoura do náruče a pohladí ho, ale Vici nepouští+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 led 2014 17:08

+poněkud se uklidní, když vidí že to je jen číča, a vybere si popcorn z výstřihu+ Ty seš pako číčouši. +uchechtne se pořád trochu rozklepaně a pohladí malýho kocourka za ušima, a dá mu kousíček slaniny ze sendviče, a byronovi taky, a pak ještě kouká na film a je z toho slušně hotová, takže když to skončí a obrazovka zčerná, smotá se pod deku nalepená na Byrona a očima jak tenisáky zírá do tmy+ Já se bojim. +hlesne potichu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 led 2014 17:12

+dá jí za tu slaninu pusu a když film skončí, tak se k ní taky namotá a přikryje je oba dekou+ Já taky. +zašeptá potichu, aby je kdyžtak nikdo neslyšel+ Co budeme dělat? +zašeptá+ Kdo pude rožnout? Kocoure, bež rožnout! +vyzve kočičouna, ale ten jenom žvejká kuličku popcornu a je mu to buřt, protože on se nebojí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 led 2014 18:03

Já nevim. +pošeptá mu zpátky, a jenom mu pod peřinou mačká ruku+ Já teda z postele nevylezu. +zavrtí hlavou rezolutně+ Kde je Jeefes, když ho člověk potřebuje. +zamračí se+ Myslím, že asi oba umřem. +poznamená pohřebně, a rozhlídne se, odkud vyskočí chlap se sekerou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 led 2014 18:13

Rozhodně neumřem! +zavrtí hlavou+ Máme tu pevnost a dost jídla na celej rok. A já tě budu bránit s... s kočkou! +řekne hrdě a odhodlaně+ Když bude potřeba, vydržíme tu i měsíc, než nás někdo najde. +zkontroluje, jestli mu někde z pod tý peřiny nečouhá noha, co by mu mohl ten šílenec useknout a obejme Vici+ My sme totiž silný, když sme spolu. +dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 led 2014 19:36

Tak jo, tak to se nebojim. +usměje se, a dá mu pořádnou pusu+ založíme první podpeřinovou kolonii. +přikývne, nacpe si pusu popcornem, a shledá, že jí vlastně takhle je děsně fajn, ovšem jen do chvilky, než se zničehonic rozsvítí světlo, to zařve leknutím, že chudák kocour málem vyletí z kůže+
Madam. +odpoví jí na ten jekot drobnou úklonou Jeefes, kterej akorát rozsvítil, a přinášíjim ty pstruhy+ My tady to... vymejšlíme hotdogy do kterejch se vejdou dva párky. S kočkou. +ukáže mu, aby si jako nemyslel, že se bojej+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 led 2014 19:41

A vychováme tady svoje děti a budem jim vyprávět a tom děsivým světě venku. +zasměje se a děsně se lekne, když začne Vici křičet+ Ty seš cvok. +zašeptá a uklidňuje se, aby se v zápětí zazubil na Jeefese+ Dva párky! +zdůrazní s úsměvem+
Jistě, madam. +přikývne Jeefes a položí talíře na stůl+ Možná by se jim pak mělo říkat double hotcaty. +poznamená+ Chcete zase zhasnout? +zeptá se jí ještě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 led 2014 21:36

no tak to tu bude poněkud těsno. +zazubí se+ Já jsem se lekla no. +vyplázne na něj jazyk+ Jeefesi, ty seš geniální. Honem to nech patentovat. +uculí se na něj+ Né! +vyjekne+ Teda, jak bysme to jedli potmě, že jo. +dodá důstojně, a vyhrabe se z peřin+ Díky. +usměje se a odmávne ho, posadí se ke stolu a pustí se do ryby+ A na všechny výročí budem odteď jíst jen Double Hotcaty. +uculí se na Byrona s plnou pusou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 led 2014 21:49

Jistě, madam. +mírně se ukloní+ Dobrou chuť. +popřeje jim a zavře za sebou dveře+
+Byron se usadí u stolu a pustí se do ryby+ Tak jo. Ale to chce seriózní výzkum, musíme je vymyslet, ochutnávat různý variace a tak. +svítí mu oči a má boule až za ušima, když dlabe toho pstruha+ Mohli bysme je udělat na tradičním základě, ale já navrhuju začít se slaninou. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 led 2014 00:49

No jasně, vyvinem naprosto perfektní párek v rohlíku, a pak ho budem za draho prodávat. +uculí se+ Nebo si je necháme a sežerem všechny samy. +mrkne na něj vesele+ To jsem naprosto tušila. +zasměje se+ Co párky obalený ve slanine? +koukne po něm tázavě, a jak ho tak pozoruje, jak mu oči svítěj nadšením a brada mastnotou, když se tak cpe, přijde jí to strašně roztomilý a připadá si zamilovaná jak blbec, nakloní se k němu přes stůl, a pořádně hluboce ho políbí, prostě proto, že může+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house