Středozemě

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Středozemě

Příspěvekod Locke Lamora » 16 led 2014 01:08

+přinese si vlastní hrnek na mlíko a nalije si, a když se ho na to zeptá, zvedne k ní pátravý pohled, aby zjistil, jestli jí to vadí+ Jsem kožoměnec. +přikývne klidně, zatímco se mu drobný hlodavci prohání po stole přes paže, a o nohu se mu otře kočka+ Napadli tě skřeti. +konstatuje spíš než by se ptal, a nechá to otevřený, jestli k tomu něco řekne+

+Locke dělá, že neposlouchá, o čem se bavěj, ale elfštině stejně moc nerozumí, takže je to fuk+ Je to ještě daleko? +usměje se na ni, když odjedou+ Dobře. +přikývne+ Nějak se vám tu přemnožili. +poznamená vesele+ stejně bude lepší když tam dorazím spíš po setmění. +svraští obočí+ Ve tmě se líp schovává. +mrkne na ni+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 led 2014 01:18

+přikývne+ Celej grark. +kousne se do rtu+ Unesl mě drak, tak jsem mu utekla, jenže jsem na ně narazila před horou. +podívá se na něj+ Děkuju, že jsi mi pomohl... Jmenuju se Hildegarda, ale říkej mi Hilda, prosím. +pousměje se omluvně a dopije svý mlíko+ ty seš... ehm... tu bydlíš sám?

+chvíli ho pozoruje než promluví+ Skřeti, +začne+ většinu dne prospí nebo jsou pod zemí, v noci vycházejí ven a rojí se... +řekne a dívá se na něj, jako by přemýšlela, načež vydá pár povelů v elfštině a dva elfové Lamoru pohotově lapnou a svážou+ Ty nejsi odtud. +řekne mu elfka+ Tohle totiž ví každý. +elfové Lamoru přivážou ke koni, aby nespad a hlídaj ho, zatím co jedou bůh ví kam+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 16 led 2014 01:44

Tak to jsi nakonec dopadla docela dobře. +poznamená se stopou pochmurného humoru v hlase+ Drak. +podiví se a prohlídne si ji mnohem zaujatěji+ Dlouho jsem tu neměl někoho s takovou spoustou příběhů v rukávu. +pousměje se poprvé, a úsměv se mu hřejivě odrazí v očích+ Tvoje zranění se zahojí. +přikývne+ Nebydlím sám, mám... spoustu nájemníků. +dodá a usměje se na potkana, co mu vyleze zpod dlaně+ Jsem Beorn. +zvedne k ní pohled+

+Locke vycítí nebzpečí asi dvě vteřiny předtím než ho lapnou, a pokusí se sjed z koně jak úhoř, ale elfové jsou bohužel zasraně rychlý, takže ho chytnou+ Dyť říkám, že sem zdaleka, já-+zaprotestuje, ale to už mu narvou roubík do pusy, a Lamora hopsá na koni jak pytel brambor do dáli, a v hlavě mu akorát běží, že je pěkně v prdeli+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 led 2014 01:52

Já mám příběhy moc ráda. A knihy... +povzdechne si nostalgicky a pousměje se+ A krysy taky, to víš že jo. +uculí se na myšáka a dvěma prsty ho podrbe za ušima+ Beorn. +zopakuje, aby si to zapamatovala a přikývne+ Máš něco na oblečení, prosím? +požádá ho, když si zas stáhne halenu k sobě, aby jí nelezlo co nemá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » 16 led 2014 20:49

Knih tady moc nemám. +stočí pohled k polici v koutě, kde pár v kůži vázaných knih+ Ale každá bytost má svůj příběh, když umíš naslouchat. +pousměje se a podrbe kočku na hřbetě+ Nic ve tvé velikosti. +pousměje se a sklouzne jí pohledem po těle, ale pak vstane a přinese jí nějakou košili, nejspíš vlastní, protože je poněkud větší, než potřebuje, a sám si oblíkne kalhoty z hnědý vlny+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 led 2014 21:03

Děkuju. +svleče si tu potrhanou halenu a vezme si tu jeho a když si ji obleče má ji až po kolena, takže takový šaty. Rukávy si ohrne a usměje se na něj+ Vsadím se, že mi to děsně sluší. Jau. +ušklíbne se, když ji zabolí nakopnutá tvář+ Jak ti to můžu všechno oplatit? +podívá se na něj tázavě, když si znovu sedne na lavici+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » 16 led 2014 22:09

+kalhoty jí radši ani nedává, protože ty jeho by si musela přivázat do podpaží, a navíc má stejně svoje, ale podá jí pásek spletenej z nějakýho lýka, aby si mohla tu noční košili trochu přitáhnout k tělu+ Já nic nepotřebuji. +zavrtí hlavou pobaveně+ Můžeš tu zůstat, než se ti zahojí rány. +nabídne jí+ Nepleť se do mých věcí a neubližuj zvířatům, co se mnou sdílí dům. +pokrčí rameny, že ani nemá moc žádný pravidla, usadí se na židli, a dlouhým zapískáním k sobě přivolá jednu z ovcí, vezme si velké nůžky a začne jí stříhat vlnu+ Můžeš ji třídit a česat. +nadhodí a posune kopeček vlny k ní+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 led 2014 22:23

Díky. +stáhne si tu košili páskem a pak přikývne+ Pomůžu ti. +přikývne horlivě a s úsměvem a je docela ráda, že se něco našlo. Nachystá si dva dřevěné lavory a nanosí si do nich horkou vodu a pak do jednoho pomalu namočí tu vlnu. Zatím skočí ven, kde zamete kamenama vyskládaný zápraží, vrátí se dovnitř a začne vlnu mýt, pak ještě v druhým lavoru a pak ji odnese (ve třetím, aby nenasvinila kolem) na zápraží, kde ji rozprostře, aby uschnula a tak pořád dál, dokud není vlna všecka venku a neschne na slunku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » 17 led 2014 19:38

Neotevři si znovu rány. +houkne za ní jenom, a ze začátku se po očku dívá, jestli to nemrví, ale když sezná že ne, usměje se pro sebe a v klidu dostříhá i zbytek ovcí, zas tak moc jich tam není, takže to je celkem hned, a pak vyjde za ní na zápraží+ Jde ti to. +pochválí ji, omyje si ruce ve škopku a nastaví se slunci, aby si vychutnal teplo, a očividně to dělá celkem často, alespoň soudě podle tmavýho odstínu jeho kůže+ Neděláš to poprvé. +promluví po chvilce, jako kdyby se vůbec neodmlčel, a tázavě se na ni usměje+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 led 2014 19:51

+když na ni pak promluví, taky se usměje, vyleje vodu a trochu zmoženě se posadí na lavici u stěny domu, přimhouří oči do slunce a zakloní hlavu+ Nedělám, ale že bych to dělala nějak často, to ne. +promluví a jednou rukou si zkontroluje žebra, protože ji nějak tlačí+ Jestli máš kolovrat, tak ji večer upředu. +navrhne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí